Filter

Köksfläkt

Pris

795 kr - 48810 kr

Energiklass

Retro & Antik design

Bredd (cm)

25 - 125

Djup (cm)

0 - 525

Höjd

0 - 60

Antal hastigheter

Boostfunktion

Flexzon

Grill

Kapacitet

810 - 825

Maxeffekt i Watt

7400 - 7405

Spänning i volt

220 - 410

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Inbyggnadshällar 

Genom att investera i en modern inbyggnadshäll sparar du på energiåtgången. Du effektiviserar även din matlagning tack vare känsligare inställningar av temperaturer än dem du finner hos traditionella spisar. Inbyggnadshäll finns som induktionshäll eller glaskeramikhäll men...

Läs mer om Inbyggnadshällar

 • Induktionshällar

  En induktionshäll passar dig som gillar att dra nytta av teknologi för en mer funktionell matlagning. Det som främst skiljer en induktionshäll från en traditionell spisplatta är att den är magnetisk. Det innebär att när du placerar en kastrull på zonen, det vill säga den del av hällen som man väljer att använda, så förs värmen direkt till kastrullen utan att själva zonen blir varm. När man sen tar av kastrullen så alstras inte längre någon värme även om den är påslagen. Skulle ditt kärl inte täcka hela zonen så anpassas värmen därefter vilket spar energi.

   

  En induktionshäll är därför en investering i minskad energianvändning. Den anses dra cirka 20 % mindre energi än en häll av glaskeramik och omkring 40 % mindre än en spis med gjutjärnsplattor. Väljer du till exempel en induktionshäll Huskvarna så kan ytterligare energibesparande funktioner finnas inbyggda.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Gashällar

  Att matlagningen blir både roligare, enklare och mer effektiv med gashällar är ett faktum och du slipper dessutom oroa dig för strömavbrott. En gashäll är enklare att reglera värmen på, en anledning till varför kockar föredrar den. Så är du en gourmand är detta valet för dig. Här hos oss på inredningsvaruhuset kan du dessutom välja bland moderna modeller med snygg design.

  Det kanske låter som en komplicerad historia att göra en gashäll installation i ditt hem, men du kan vara lugn – idag är det inte alls några konstigheter. Se bara till att välja en typ av gashäll som passar just för ditt ändamål och även den plats hällen ska installeras på.

  Ta en titt på vårt sortiment och har du några frågor så hör av dig till oss så hjälper vi dig.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Glaskeramikhällar

  En glaskeramikhäll är med sin plana glasyta, lättare att rengöra och mer energisnål än en spis med gjutjärnsplattor. En glaskeramikhäll passar dig som inte vill byta ut alla kastruller och stekpannor för att de ska passa induktionshällen, men ändå vill ha en spis med låg elförbrukning.

  Till skillnad från en induktionshäll så använder en glaskeramikhäll strålningsvärme, vilket innebär att kokzonen först värms upp och sedan kärlet. Risken att bränna sig är därför lika stor som på en vanlig spis. Även om det är låg elförbrukning är uppkokningshastigheten snabb, dock inte lika snabb som hos en induktionshäll. Rengöringen är extremt enkel, tack vare den plana glasytan, och mat bränns inte fast i lika stor utsträckning.

  Våra glaskeramikhällar kommer från ledande tillverkare av vitvaror och oavsett om du väljer en glaskeramikhäll Electrolux eller något annat välkänt märke, håller de alla en hög kvalitet. Många har även smarta funktioner, såsom timer och automatisk avstängning av plattor om där inte finns någon kastrull.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Grillhällar

  Grillhällen har kommit in i köket. Den är perfekt för dig som älskar att grilla. Grillhällen, även kallad lavastensgrill, ger dig en stor yta att disponera över. Den erbjuder dig stora variationsmöjligheter jämfört med en stekpanna som är den traditionella stekytan i ett hushåll.

  Med grillhällen får du en jämn temperatur över hela grillzonen. Du lagar maten snabbt och enkelt över grillen och kan även reglera temperaturen under tiden. Det går att laga mer än en rätt samtidigt om du har behov av det. Tack vare grillhällen får du utrymme att både grilla, koka och woka på en gång

  Grillhällen passar dig som gillar att grilla mycket och till många. Det är kockarnas favorit eftersom de snabbt kan tillaga maten och få den goda grillsmaken på köttet eller fisken. Du får oändliga kombinationsmöjligheter med kött och grönsaker utan att behöva röra ihop dem och kan enkelt anpassa maten till varje middagsgäst. Det blir mindre bök än med en utomhusgrill eftersom du har allt inom räckhåll i köket.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Hällar med gjutjärnsplattor

  I jämförelse med andra typer av inbyggnadshällar så är hällar med gjutjärnsplattor det klart billigaste alternativet. De kan därför passa bra till inbyggnad i fritidshusets kök om du inte vill satsa så mycket pengar där. De passar också för inbyggnad i husvagnens köksdel. Om det finns behov av kokmöjligheter på arbetsplatsen så kan dessa vara att föredra eftersom inte alla är vana vid induktionshällar och riskerar då att kanske använda fel kokkärl.

  Det är inte alla märken som för dessa modeller men Siemens, Bosch, Cylinda erbjuder alla en smidig modell i rostfritt stål med fyra klassiska kokzoner – två små och två stora plattor. För mindre kök som till exempel husvagnar så finns det dominohällar från Siemens och Cylinda och som kommer med två kokzoner i klassisk modell.

  Inredningsvaruhuset har ett utbud av hällar med gjutjärnsplattor i olika storlekar för att det ska gå att hitta rätt storlek till rätt kök och där vi håller mycket konkurrenskraftiga priser.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 259 produkter
Visar 1 - 36 av 259 produkter
Inbyggnadshällar

Genom att investera i en modern inbyggnadshäll sparar du på energiåtgången. Du effektiviserar även din matlagning tack vare känsligare inställningar av temperaturer än dem du finner hos traditionella spisar. Inbyggnadshäll finns som induktionshäll eller glaskeramikhäll men för den som föredrar det finns det även häll med gas. Induktionshällar är den effektivare av de 3 valen.

Många av induktionshällarna har smarta funktioner och de reagerar lika snabbt på temperaturändringar som gasspisar, vilket ger bättre kontroll över matlagningen. Att de dessutom är lätta att göra rena gör dem mer hygieniska och ger dig mer tid över till annat än att göra rent i köket. Möjligheten att utnyttja restvärme gör hällarna mer miljövänliga eftersom det sparar el, men även säkrare. Med kokkärlsavkänning utnyttjas hällen maximalt. Du kan använda kokkärl som har ovanliga storlekar eftersom matlagningsytan är så allsidig. De hällar som har booster-funktion ger extra effekt till en värmezon, vilket är perfekt när man vill koka vatten till pasta eller hetta upp en wokpanna.

Vi hjälper dig att välja rätt inbyggnadshäll som passar ditt behov. I vårt breda sortiment finns inbyggnadshällar från alla stora varumärken och även de tillbehör du behöver.

 

 

VANLIGA FRÅGOR