Nyheter

 • Eico Köksfläkt Édith Sense Classic
  Eico 4685

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  20 995 kr
 • Eico Köksfläkt Édith Sense Rock
  Eico 4686

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  24 895 kr
 • Eico Köksfläkt Édith Heavy Metal
  Eico 4237

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  17 905 kr
 • Eico Long Life Kolfilter 2228
  Eico 2228

  Long Life-filter är effektivare än traditionella filter och har dessutom...

  1 495 kr
 • Eico Köksfläkt Édith Classic
  Eico 2246

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  20 895 kr
 • Eico Köksfläkt Édith Rock
  Eico 2247

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  16 925 kr
 • Eico köksfläkt EicoE27 W Link
  Eico 5601

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  12 995 kr
 • Eico köksfläkt EicoE27 N Link
  Eico 5600

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  12 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ballerina W Link
  Eico 5603

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  14 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ballerina N Link
  Eico 5602

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  14 995 kr
 • Eico Köksfläkt Luna Aluminum Link
  Eico 4735

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Fjärrkontroll N 2317
  Eico 2317

  Passar: EicoE19, EicoE20, EicoE21, Luna, T-Shape Star

  1 195 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Spisar & Ugnar 

Spis och ugn hör till dina viktigaste val när det gäller nya vitvaror i ditt kök, inte bara vad gäller deras funktioner utan även vilket utseende och storlek de har. De spisar som de flesta väljer idag är hällar. Med sina plana ytor ger de ett stilrent estetiskt intryck och...

Läs mer om Spisar & Ugnar

 • Spisar

  Hos oss hittar du ett stort urval av spisar från de bästa varumärkena. En spis med induktionshäll blir ofta varm direkt, och plattan kyls också av väldigt snabbt, vilket både energisnålt och säkert. Inte bara ett bra val för barnfamiljen men även för dig som tänker miljövänligt. På en traditionell elspis tar det ofta något längre tid för plattorna att hettas upp, men du kan utnyttja eftervärmen för att låta maten hållas varm innan servering. Många av de moderna spisarna som finns idag har flera olika reglage för att kunna justera värmen på de olika plattorna efter önskemål.

   

  Om du lagar mycket mat till många personer kan det vara en fördel att leta efter en spis med större plattor eller hällar, eller rent av justerbara sådana, för att försäkra dig om att hela grytan eller stekpannan hettas upp jämnt underifrån.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Ugnar

  Den allra godaste maten lagar du i ugn, allt från mustiga grytor, saftiga stekar och krämiga gratänger till krispiga pizzor. Mat lagad i ugn blir ofta mer smakrik och magrare, och medan maten tillagas i ugnen får du tid att göra annat eftersom du inte behöver passa maten som när du lagar den på spisen. Hos oss hittar du även ugnar som tillagar maten med hjälp av ånga vilket ger saftiga hälsosamma rätter.

  Oavsett vilken typ av ugn du är ute efter har vi på Inredningsvaruhuset rätt ugn för dig. Vi har allt från enkla billiga ugnar till avancerade kombi ugnar med inbyggd mikrovågsugn och ångfunktion.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Inbyggnadshällar

  Genom att investera i en modern inbyggnadshäll sparar du på energiåtgången. Du effektiviserar även din matlagning tack vare känsligare inställningar av temperaturer än dem du finner hos traditionella spisar. Inbyggnadshäll finns som induktionshäll eller glaskeramikhäll men för den som föredrar det finns det även häll med gas. Induktionshällar är den effektivare av de 3 valen.

  Många av induktionshällarna har smarta funktioner och de reagerar lika snabbt på temperaturändringar som gasspisar, vilket ger bättre kontroll över matlagningen. Att de dessutom är lätta att göra rena gör dem mer hygieniska och ger dig mer tid över till annat än att göra rent i köket. Möjligheten att utnyttja restvärme gör hällarna mer miljövänliga eftersom det sparar el, men även säkrare. Med kokkärlsavkänning utnyttjas hällen maximalt. Du kan använda kokkärl som har ovanliga storlekar eftersom matlagningsytan är så allsidig. De hällar som har booster-funktion ger extra effekt till en värmezon, vilket är perfekt när man vill koka vatten till pasta eller hetta upp en wokpanna.

  Vi hjälper dig att välja rätt inbyggnadshäll som passar ditt behov. I vårt breda sortiment finns inbyggnadshällar från alla stora varumärken och även de tillbehör du behöver.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Mikrovågsugn

  Med en mikrovågsugn går det snabbt och enkelt att värma upp matrester, smälta smör och – hos vissa modeller – till och med grilla. Det är betydligt energieffektivare att använda mikrovågsugnen istället för ugnen för dessa saker. Hos oss hittar du praktiska mikrovågsugnar som ger en ultimat effekt vid både enklare uppvärmning och mer avancerade tillagningsmoment.

   

  Precis som vid alla typer av inköp till hemmet är det av stor vikt att du jämför olika varumärken och modeller för att säkerställa att ditt köp täcker behoven för din familj. Du ska även känna att den stämmer överens med din övriga köksutrustning, om du inte köper ett paket med alla delar från samma tillverkare.

   

  Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du alltid få tips och råd om mikrovågsugn fakta för att hitta modellen som just du söker.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Kaffemaskiner

  Att investera i en bra kaffemaskin är ett måste för dig som vill kunna dricka gott kaffe. Idag finns det ett stort utbud av olika modeller och varianter av kaffemaskiner beroende på vilken sorts kaffe du tycker om - vanliga kaffebryggare, espressomaskiner, kapselmaskiner och inbyggda eller fristående kaffemaskiner.

  När du väljer en kaffemaskin så köp en som brygger det kaffe du tycker om. Hur avancerad maskin behöver du – dricker du endast vanligt kaffe eller vill du kunna göra espresso och cappuccino också? Är det endast vanligt kaffe så räcker en kaffebryggare långt, eller kanske en kapselmaskin om du inte är storförbrukare. Vissa modeller kan även skumma mjölk – toppen för cappucinoälskaren. En fördel med helautomatisk kaffemaskin är att många av dem sköter det mycket själva, från dosering av vatten till rengöring. Det här underlättar för dig som inte har så mycket tid.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du många kaffemaskiner i olika utföranden; små eller stora, automatiska eller manuella och inbyggda eller fristående modeller. Leta dig fram till en högkvalitativ kaffemaskin som passar dina behov bäst.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Minikök

  Ett minikök är den perfekta lösningen när du behöver matlagningsmöjligheter på en begränsad yta. Behöver du kunna laga enklare rätter i en sommarstuga, vill du ha matlagningsmöjligheter i en friggebod eller i ett Attefallshus eller vill du ha ett litet pentry i din verkstad eller i ditt kontor är ett minikök lösningen.

  Det finns flera olika typer av minikök, gemensamt för de flesta minikök är att de har en diskbänk med rinnande vatten och avlopp, ett kylskåp (ibland med frysfack), ett underskåp samt kokplattor. Miniköken är ofta cirka en meter långa och cirka 60 cm djupa, vilket innebär att du får ett komplett kök som bara upptar cirka 1 m2 golvyta. Detta gör att ett minikök får plats nästan var som helst.

  Utöver denna grundtyp finns det mer välutrustade minikök som förutom diskbänk med rinnande vatten och avlopp, kylskåp, underskåp och kokplattor också har ett extra utdragbart förvaringsskåp och en mikrovågsugn samt spishäll istället för kokplattor.

  Minikök levereras för det mesta utan blandare och ibland utan kokplattor vilket kan vara både en fördel och en nackdel. Beroende på utrymmet kanske du vill ha en viss typ av blandare, finns det gott om utrymme kanske du vill ha en köksblandare med hög pip. Att ett minikök levereras utan plattor kan också vara en fördel, du kanske tycket om minikökets design och funktion men inte dess plattor utan vill välja en modell själv.

  Ett minikök med ett kylskåp utrustat med frysfack och mikrovågsugn är mycket praktiskt i en sommarstuga eftersom det då går att tina upp djupfrysta livsmedel, värma färdigrätter och laga mat på spisplattorna.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tillbehör Spis & Ugn

  En spis och en ugn behöver skötas om regelbundet för att fortsätta att användas funktionellt år efter år. Men förutom rengöringsverktyg finns det andra tillbehör som kan vara användbara när man lagar mat och använder spisen och ugnen på en regelbunden basis. I den här kategorin hittar du flera praktiska och smarta tillbehör till spis och ugn. Vi har både tillbehör som underlättar matlagningen samt reservdelar som hjälper dig hålla din spis och ugn i gott skick under en lång tid framöver – så att du får ut så mycket som möjligt av din investering.

   

  Om du har några frågor eller saknar några produkter i vårt sortiment är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 1025 produkter
Visar 1 - 36 av 1025 produkter
Spisar & Ugnar

Spis och ugn hör till dina viktigaste val när det gäller nya vitvaror i ditt kök, inte bara vad gäller deras funktioner utan även vilket utseende och storlek de har. De spisar som de flesta väljer idag är hällar. Med sina plana ytor ger de ett stilrent estetiskt intryck och de ger dig även mer bänkyta att arbeta med när de inte är igång. Energimässigt är de även mycket miljövänliga. I vårt sortiment hittar du spisar med induktionshällar, glaskeramikhällar och effektiva gashällar med den senaste tekniken på marknaden. Du kan självklart även hitta fristående spisar med gjutjärnsplattor eller glashäll om du inte har möjlighet att installera en häll på en bänkyta.

När det gäller ugnar så finns det även där ett brett urval av kända varumärken med de nyaste modellerna av inbyggnadsugnar med ångfunktion, varmluft eller kombiugnar med mikrovågsugn. Att inbyggnadsugnar har blivit ett oftast självklart val är möjligheten att placera ugnen i rätt ergonomisk höjd.

 

 

VANLIGA FRÅGOR