Filter

Kombinerad Kyl / Frys

Pris

1125 kr - 80010 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

0 - 125

Djup (cm)

0 - 80

Höjd

0 - 195

Antal Flaskor

6 - 253

Antal Temperaturzoner

Anti-fingerprint

Avfrostning

Digital Display

Energiförbrukning / år

75 - 435

Fryskapacitet i Liter

115 - 120

Ismaskin

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

115 - 480

Ljudnivå dB (A)

30 - 50

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

25 Timmar - 30 Timmar

Temperatursintervall

0 - 15

UV-skydd

Vattendispenser

Spänning i volt

220 - 230

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Luna W Link
  Eico 4591

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Köksfläkt Luna N
  Eico 4590

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Vinkyl 

Har du börjat en vinsamling? Eller tycker du bara om vin? Då är en vinkyl till huset eller sommarstugan en bra investering. Vad är väl bättre än att plocka fram en flaska perfekt kyld rosé till sommarkvällen Är din plan att använda kylen för att alltid ha...

Läs mer om Vinkyl

 • Fristående Vinkyl

  Om du söker en vinkyl men vill inte satsa en förmögenhet då är det en fristående vinkyl du ska satsa på. Den är den enklaste och också den vanligaste typen. Dessa finns i alla prisklasser, från enklare modeller till avancerade vinlagringsskåp.

  De billigaste varianterna fungerar som serveringkylar för vin och annan dricka och passar perfekt för att ständigt ha tillgång till perfekt kylt vin och andra drycker. De dyrare varianterna fungerar oftast mer som lagringskyl, vilket är alternativet för dig om du har tänkt att lagra ditt vin. Storleken kan också variera beroende på typ av kyl. Det finns små kylar med plats för bara ett par flaskor som funkar bra i sommarstugan eller andra trånga utrymmen. Det finns även stora skåp med plats för hundratals olika vinflaskor, något för dig som är vinsamlare. På Inredningsvaruhuset hittar du båda typer från välkända tillverkare.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Integrerad Vinkyl

  En integrerad, eller inbyggd, vinkyl är en enkel investering i köket eller källaren som omedelbart höjer värdet på din lägenhet eller hus. Du kan välja mellan två olika typer. Den ena sorten är till för att ställas direkt under bänkskivan och blåser ut värmen nedåt under kylen. Den passar perfekt för dig som inte kan bygga in den i ett skåp, men har golvytan till det. Denna sort behöver en luftspalt nedtill och är lite mer iögonenfallande än den helt inbyggda vinkylen.

  Den andra sorten är den helt inbyggda varianten. Denna är ett bra val om du sätter in helt nytt kök. En stor fördel är att den inte behöver någon luftspalt; detta ger ett betydligt mer exklusivt utseende.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du inbyggda vinkylar av hög kvalitet från välkända märken – ta en titt i vårt sortiment för att hitta rätt vinkyl för dina behov.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Vinkyllåda

  Är du ute efter ett sätt att förvara vin som både är praktiskt och snyggt? Då är en vinkyllåda någonting för dig. Vinkyllådan har samma funktion som en vanlig vinkyl bara med annorlunda design. Denna låda kommer med LED-belysning och går att integrera i en köksbänk, vilket passar dig som vill ha lite mer design i köket. Lådan är stilren med tonat glas och ger dig en känsla av ren lyx med sina låddämpare och automatisk stängning av lådorna. Glaset är härdat säkerhetsglas för bästa möjliga säkerhet.

  Fördelen med denna typ av förvaring är att översikten över dina viner blir bättre, jämfört med en integrerad eller fristående vinkyl. I en vinkyl av stående modell kan det vara svårt att se vad som ligger på hyllorna, framförallt när dessa börjar bli fulla. I vinkyllådan uppstår inte det problemet eftersom du betraktar lådan uppifrån istället för från framsidan.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Vinlagringsskåp

  För dig som har ett intresse för vin och vill kunna lagra vin rätt så finns idag ett alternativ till vinkällare - vinlagringsskåp. I takt med utvecklingen har kunskapen om att på ett korrekt sätt kunna lagra vin utvecklats. Viner som passar för lagring utvecklar aromer och andra egenskaper som gör att det förädlas under lagringen och gör att du kan skapa en egen unik samling av vin. För att ditt vin ska utvecklas i positiv riktning så måste lagringsutrymmet ha rätt förutsättningar, som rätt temperatur, rätt luftfuktighet och bra ljusförhållanden.

  Inredningsvaruhusets har ett utbud av bra vinlagringsskåp som har dessa egenskaper. De hjälper dig att lyckas vare sig du är expert eller om du just påbörjat ditt vinsamlande. Vårt utbud sträcker sig från marknadens bästa vinlagringsskåp som kostar lite mer för dig som kanske redan har en gedigen samling till ett lite enklare billigt vinlagringsskåp för nybörjaren. Våra vinlagringsskåp kommer i olika stilar med allt från träfinish till skåp med glasdörrar för att du ska hitta ett som passar i din hemmamiljö.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Cigarrskåp & Humidor

  Cigarrskåp och cigarrkabinett är klassiska förvaringsmöbler för cigarrer och som passar dig som har en större samling cigarrer som du vill visa upp för gäster, kunder i butik eller bara njuta av själv. Som cigarrkännare vet du att det krävs omsorg för att behålla aromen i cigarren. Luftfuktigheten har en avgörande betydelse för hur väl en cigarr behåller sin kvalitet vid förvaring för att inte bli torr. Humidor kallas som regel en låda utformad för att skapa goda förutsättningar för att bibehålla en jämn och passande luftfuktighet och rätt temperatur för att förvara en cigarr. Men de flesta cigarrskåp och cigarr kabinett är numer humidorskåp med inbyggda, avancerade apparater för att reglera temperatur och fuktighet.

  Om du har en speciell favorit bland cigarrer så finns humidorer och skåp tillverkade och anpassade till vissa cigarrmärken. Till exempel finns särskilda habanos skåp samt skåp anpassade till andra specifika cigarrsorter.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 101 produkter
Visar 1 - 36 av 101 produkter
Vinkyl

Har du börjat en vinsamling? Eller tycker du bara om vin? Då är en vinkyl till huset eller sommarstugan en bra investering. Vad är väl bättre än att plocka fram en flaska perfekt kyld rosé till sommarkvällen Är din plan att använda kylen för att alltid ha vin redo att serveras vid precis rätt temperatur är det en serveringskyl som du är ute efter. Serveringskylen är inte lika avancerad som lagringskylen och därmed också lite billigare. För den som vill ha både möjlighet till lagring och servering ur samma kyl finns så kallade multifunktionskylar som är lite mer påkostade än serveringskylen, men ändå enklare än kylen för lagring.  

Hos oss på Inredningsvaruhuset har du ett flertal högkvalitativa vinkylar att välja mellan, både serveringskylar och vinkylar för den hängivne samlaren.

 

VANLIGA FRÅGOR