Vecka 34 & 35 har vi endast mailsupport. Maila support@inredningsvaruhuset.se

Filter

Pris

990 kr - 63690 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

75 - 125

Djup (cm)

60 - 75

Höjd

90 - 195

Anti-fingerprint

Avfrostning

Digital Display

Energiförbrukning / år

255 - 480

Fryskapacitet i Liter

105 - 265

Ismaskin

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

290 - 540

Ljudnivå dB (A)

35 - 50

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Placering av Frys

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

0 Timmar - 45 Timmar

Stjärnmärkning

Vattendispenser

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Side-by-Side 

Är det dags att göra om i köket där hemma? Då har du kanske funderat på att skaffa ett side by side kyl frys. Modellen är ursprungligen amerikansk och denna lösning är idealisk för den stora familjen då den tillåter plats för både ett fullstort kylskåp och...

Läs mer om Side-by-Side

Visar 1 - 25 av 25 produkter
Visar 1 - 25 av 25 produkter
Side-by-Side

Är det dags att göra om i köket där hemma? Då har du kanske funderat på att skaffa ett side by side kyl frys. Modellen är ursprungligen amerikansk och denna lösning är idealisk för den stora familjen då den tillåter plats för både ett fullstort kylskåp och en fullstor frys. Det finns även andra varianter av side by side skåp där övre halvan istället upptas av kyl med dubbeldörrar medan det i den nedre halvan istället finns lådor för frys, liknande en frysbox. Det handlar med om en smakfråga och om du tycker det är lättare att ha frysen i den nedre halvan.

Eftersom skåpen även finns att köpa med extra finesser, som ismaskin eller vattenmaskin direkt i dörren, så har du ständigt is eller iskallt vatten redo. Det finns även möjlighet att välja mellan flera olika typer av displayer, som olika former av digital och analog display. Vissa skåp har även en extra finess i form av en serveringslucka. Detta innebär att du inte behöver öppna skåpet för att kunna ta dig något att äta eller dricka.

 

VANLIGA FRÅGOR