Filter

Pris

990 kr - 63690 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

75 - 125

Djup (cm)

60 - 75

Höjd

90 - 195

Anti-fingerprint

Avfrostning

Digital Display

Energiförbrukning / år

255 - 480

Fryskapacitet i Liter

105 - 265

Ismaskin

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

290 - 540

Ljudnivå dB (A)

35 - 50

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Placering av Frys

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

0 Timmar - 45 Timmar

Stjärnmärkning

Vattendispenser

Nyheter

Information

F A Q

Side-by-Side 

Är det dags att göra om i köket där hemma? Då har du kanske funderat på att skaffa ett side by side kyl frys. Modellen är ursprungligen amerikansk och denna lösning är idealisk för den stora familjen då den tillåter plats för både ett fullstort kylskåp och...

Läs mer om Side-by-Side

 • Fristående Side-By-Side

  Om du har ett stort kök och utrymme så är side-by-side något för dig. Du får kylskåpens Rolls Royce med stort utrymme och ett djup som du inte får i en standardkyl. Det är även en design som känns modern och läcker för dig som vill göra ditt kök lite annorlunda. Vad kan du då göra om du inte vill bygga om hela köket men ändå vill få in ett side-by-side skåp i rummet? Det enklaste är att skaffa ett fristående skåp, under förutsättning att utrymme finns. Ett fristående skåp behöver inte anpassas efter bänkskivor och köksskåp på samma sätt som ett inbyggt skåp och kan därför lättare passa in i ett redan befintligt kök. Du har även möjlighet att flytta runt du vill förändra i ditt kök.

  Här på Inredningsvaruhuset hittar du ett bra urval av side-by-side kyl och frys. Vi har flera olika modeller från kända kvalitetsmärken – ta en titt i vårt sortiment och hitta rätt fristående side-by-side för dig.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Integrerad Side-By-Side

  Vill du ha en elegant och stilren köksinredning ska du satsa på en integrerad side by side kyl och frys. Det är helt enkelt en side-by-side som byggs in i din existerande inredning. Du får den rymlighet du kan förvänta dig från en side by side och dessutom mer plats i köket. Om du är på väg att byta ut ditt kök är det en bra idé att redan från början planera att bygga in en side-by-side i den nya inredningen.

  Integrerade side-by-side kylar och frysar kommer i flera olika storlekar och modeller. De finns både med svenska standardmått (60 cm) och i lite större storlekar, mellan 70 och 75 cm djupa. Om du bygger ett nytt, djupare kök kan de senare vara ett bra alternativ.

  Här på Inredningsvaruhuset hittar du enkelt en stilren integrerad side-by-side kyl och frys från varumärken kända för hög kvalitet.

   

  VANLIGA FRÅGOR

Visar 1 - 25 av 25 produkter
Visar 1 - 25 av 25 produkter
Side-by-Side

Är det dags att göra om i köket där hemma? Då har du kanske funderat på att skaffa ett side by side kyl frys. Modellen är ursprungligen amerikansk och denna lösning är idealisk för den stora familjen då den tillåter plats för både ett fullstort kylskåp och en fullstor frys. Det finns även andra varianter av side by side skåp där övre halvan istället upptas av kyl med dubbeldörrar medan det i den nedre halvan istället finns lådor för frys, liknande en frysbox. Det handlar med om en smakfråga och om du tycker det är lättare att ha frysen i den nedre halvan.

Eftersom skåpen även finns att köpa med extra finesser, som ismaskin eller vattenmaskin direkt i dörren, så har du ständigt is eller iskallt vatten redo. Det finns även möjlighet att välja mellan flera olika typer av displayer, som olika former av digital och analog display. Vissa skåp har även en extra finess i form av en serveringslucka. Detta innebär att du inte behöver öppna skåpet för att kunna ta dig något att äta eller dricka.

 

VANLIGA FRÅGOR