Filter

Pris

1920 kr - 35700 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

35 - 135

Djup (cm)

35 - 70

Höjd

30 - 200

Anti-fingerprint

Digital Display

Energiförbrukning

0 - 1

Energiförbrukning / år

60 - 235

Fryskapacitet i Liter

5 - 60

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

45 - 395

Ljudnivå dB (A)

30 - 45

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Placering av Frys

Temperatursintervall

0 - 10

Vattendispenser

Spänning i volt

230 - 240

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 X
  Eico 4773

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  11 995 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Kylskåp 

Utgå från ditt hushåll och ditt köks storlek när du väljer din kyl. Stora, fristående, modeller passar ofta småbarnsfamiljen eller storhushållet bra, medan en kombinerad kyl och frys kan räcka till det mindre hushållet. Förutom storleken bör du fundera på...

Läs mer om Kylskåp

 • Fristående Kylskåp

  Är du på jakt efter ett nytt kylskåp? Då kan ett fristående kylskåp vara ett alternativ. Ett fristående kylskåp passar bra i rymliga kök, då de ofta är relativt stora. Det gör dem också till ett utmärkt val för ett större hushåll om du har det. En fristående kyl köper du ofta tillsammans med en frys i motsvarande storlek och utseende. Dessa placeras med fördel sida vid sida i köket. Förutom storlek och utseende är det viktigt att fundera på hur du vill att insidan på kylen ska se ut, och vilka funktioner som är viktiga för dig. Många kylskåp är idag till exempel självavfrostande vilket sparar tid för dig. De har ofta larm som säkerhet så du inte glömmer stänga dörren och elektronisk temperaturstyrning. Vilka funktioner du väljer att prioritera beror på din ekonomi och personliga preferenser.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett och högkvalitativt utbud av fristående kylskåp. Hitta en modell som faller just dig i smaken.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Integrerade Kylskåp

  Om du ska bygga om ditt kök hemma och vill ha ett mer stilrent kök så bör du satsa på ett integrerat kylskåp. Ett integrerat kylskåp byggs in i kökets skåp, och täcks med en front i matchande material och färg som det övriga köket. På det här sättet smälter kylen in i kökets övriga inredning och ger ett snyggt helhetsintryck. Därför kan det kanske kännas som ett mer naturligt val om du ändå ska bygga om ditt kök. De integrerade kylskåpen är dessutom ofta stora, och passar därför bra i rymliga kök och hos flerbarnsfamiljer.

  Kom ihåg att ta en titt på kylskåpets insida innan du bestämmer dig. Den bör vara rymlig och praktiskt skapad – gärna med löstagbara hyllplan för att underlätta rengöringen av kylen.

  Här på Inredningsvaruhuset hittar du olika integrerade kylskåp och frysar att välja mellan. Du kan här välja mellan olika storlekar, modeller och en rad olika funktioner och finesser – alla tillverkade av hög kvalitet!

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Party Cooler

  Många av oss har nog känt att kylskåpets utrymmen inte riktigt räcker till. Du kanske väntar besök av många personer, och behöver en extra flaskkyl? Då kan en party cooler vara en bra investering för dig.

  En party cooler är en smidig lösning för dig som ska anordna en fest eller av annan anledning behöver lite extra kylningsutrymme. Du kan fylla den med flera drycker samtidigt, och till exempel placera den bredvid grillen på altanen eller i direkt anslutning till middagsbordet. Kylarna är praktiskt utformade. Deras hjul gör den enkel att flytta omkring på, och du kan därför välja att ställa undan den när du inte behöver den. De har också löstagbar botten som underlättar rengöringen av den.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett välsorterat sortiment av högkvalitativa party coolers från välkända varumärken. Välj en modell, storlek och prisklass som fyller dina behov bäst!

  VANLIGA FRÅGOR

 • Kylrum

  För dig som kräver lite mer kylutrymmen så finns det ett bra alternativ i våra kylrum. Normalstora kylskåp av idag räcker ofta inte till om man vill få plats med lite större mängder mat, skördar av potatis, bär eller frukt och konserver eller en samling vita viner. Kylrum förknippas kanske främst med restauranger och butiker, men de passar lika bra hemma för dig som behöver mer förvaringsplats eller önskar en vinkällare. Faktum är att det numer finns många billiga kylrum som är anpassade till privathem och som du kan få plats med i ett garage eller en bod. Eftersom du bättre kan ta tillvara livsmedel ger ett kylrum hemma även bättre förutsättningar för att köpa större kvantiteter och på så sätt spara pengar på lite längre sikt.

  Om du har bestämt dig för att skaffa ett kylrum i ditt befintliga hus så kan du även bygga ett på egen hand i ett nytt eller färdigt utrymme. Bland annat så har Norcool kylrum med golv som du enkelt kan montera själv och som även kan monteras isär vid eventuell flytt. Kylaggregat måste köpas till och Norcool kylaggregat till kylrum finns i vårt sortiment, där du även hittar kylaggregat till vinkällare.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Kylaggregat

  Det blir mer och mer populärt att bygga in ett kylrum eller en vinkällare när man bygger nytt för att få bättre lagringsutrymmen och slippa klumpiga frysboxar i garage eller andra förvaringsutrymmen. Men för dig som har ett befintligt hus så finns det även många möjligheter att bygga in i ett kylrum eller skapa din egen vinkällare om du har ett utrymme för det. Utifrån hur stort ditt kylutrymme är och vilket användningsområde du ska ha det till så väljer du kylaggregat efter det. Storleken på utrymmet styr hur stor kapacitet aggregatet bör ha för att kunna hålla rätt temperatur. Om du har tänkt dig att använda utrymmet för att förvara viner så finns särskilda kylaggregat till vinkällare.

  Den främsta skillnaden mellan kylaggregat till kylrum, och till vinkällare eller ett vinrum, är att kylaggregat för vinkällare inte torkar ut luften, vilket är viktigt eftersom vin kräver en konstant luftfuktighet. Vi har ett urval av kylaggregat för att du ska kunna hitta det som passar din lösning bäst, bland annat Norcool kylaggregat.

   

  Viktigt att tänk på

  Kylaggregat producerar värme och kan bli ett komplement till en värmekälla. Det ska du självklart utnyttja i det intilliggande rummet. Bra att ha i åtanke när du väljer var du ska installera ditt kylrum. Du bör även tänka på att det utrymme du installerar kylrummet inte har en lägre temperatur än 10 grader och inte högre än 27 grader så att kylaggregatet kan arbeta så effektivt som möjligt. Det behöver inte vara inomhus men välj ett utrymme som är en isolerad och vindtät byggnad. Kylaggregatet kommer, som ovan nämnts, även värma upp utrymmet runtomkring kylrummet, vilket du ska ha i beräkningen.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Kyllåda

  Kyllåda som är inbyggd under bänkskiva i köket är en praktisk vitvara och mycket populär. Då har du alla produkter som måste hållas kylda nära till hands. Lådfunktionen gör så att du får överblick över hela lådans utrymme när lådan är utdragen. Då vet man vad som förvaras även det som står längst in.

  Denna vitvara kan man ha som enskild kyl eller som komplement till annan större kyl i köket.

Per sida
Visar 1 - 36 av 254 produkter
Visar 1 - 36 av 254 produkter
Kylskåp

Utgå från ditt hushåll och ditt köks storlek när du väljer din kyl. Stora, fristående, modeller passar ofta småbarnsfamiljen eller storhushållet bra, medan en kombinerad kyl och frys kan räcka till det mindre hushållet. Förutom storleken bör du fundera på hur kylen ser ut inuti. En kyl med flera hyllplan som är löstagbara gör den till exempel enklare att anpassa efter dina behov och är även lättare att rengöra. Många kylar är dessutom självavfrostande idag, och det är något som minskar ditt jobb.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett sortiment av kylar i olika storlekar och modeller. Vill du ha ett rostfritt kylskåp? Är det viktigt med smarta flask- och konservhållare för dig? Leta dig fram i kategorin till ett kylskåp som fyller just dina behov!

VANLIGA FRÅGOR