Filter

Pris

3195 kr - 63690 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

45 - 605

Djup (cm)

50 - 85

Höjd

80 - 205

Anti-fingerprint

Digital Display

Energiförbrukning / år

125 - 480

Fryskapacitet i Liter

15 - 260

Ismaskin

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

85 - 540

Ljudnivå dB (A)

30 - 50

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

0 Timmar - 50 Timmar

Vattendispenser

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Kombinerade kyl-frysar 

Att ha en enhet som tillsammans fungerar som både kyl och frys har sina fördelar. Oavsett om du väljer en integrerad eller fristående modell är det ofta estetiskt snyggt med kombinerade kyl-frysar, och du kan spara utrymme i köket. Det finns olika varianter...

Läs mer om Kombinerade kyl-frysar

Per sida
Visar 1 - 36 av 312 produkter
Visar 1 - 36 av 312 produkter
Kombinerade kyl-frysar

Att ha en enhet som tillsammans fungerar som både kyl och frys har sina fördelar. Oavsett om du väljer en integrerad eller fristående modell är det ofta estetiskt snyggt med kombinerade kyl-frysar, och du kan spara utrymme i köket. Det finns olika varianter och storlekar på kombinerade modeller, där frys-delen antingen är belägen under kylen, eller bredvid den. Vinsten av att köpa en kombinerad kyl-frys ska både ge dig tillräckligt utrymme men även estetiskt höja ditt kök.

Fördelarna med en kombinerad modell är också att du har allting på samma ställe, vilket kan vara smidigt när du arbetar i köket. Dock kan en kombinerad modell med kyl och frys i samma enhet vara något större än separata modeller, vilket kan vara bra att ta med i beräkningen om du har ett mindre kök. Ett alternativ kan då vara att placera kylen i köket och en separat frys i ett intilliggande rum eller i källaren. Det finns inga måsten eller krav, bara dina behov och kökets möjligheter.

VANLIGA FRÅGOR