Filter

Pris

3195 kr - 63690 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

45 - 605

Djup (cm)

50 - 85

Höjd

80 - 205

Anti-fingerprint

Digital Display

Energiförbrukning / år

125 - 480

Fryskapacitet i Liter

15 - 260

Ismaskin

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

85 - 540

Ljudnivå dB (A)

30 - 50

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

0 Timmar - 50 Timmar

Vattendispenser

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Kombinerade kyl-frysar 

Att ha en enhet som tillsammans fungerar som både kyl och frys har sina fördelar. Oavsett om du väljer en integrerad eller fristående modell är det ofta estetiskt snyggt med kombinerade kyl-frysar, och du kan spara utrymme i köket. Det finns olika varianter...

Läs mer om Kombinerade kyl-frysar

 • Fristående Kyl-Frysar

  En fristående kyl-frys är både snabb och enkel att installera. Som regel behövs bara ett eluttag och eventuellt en slang för vattenutförsel. Fördelarna med en fristående modell är du kan ställa den var du vill, och du kan möblera om i köket när andan faller på.

  Det finns också många fristående kyl-frysar som satsat på en utstickande design och fräcka färger som livar upp köket. Ofta är fristående modeller av kyl-frys också något billigare än integrerade modeller. Fundera också på om du vill ha en modell där frysen är placerad under eller bredvid kylen, vilket också påverka skåpets totala storlek och djup och det utrymme du får att förvara din mat.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett stort sortiment med fristående kylfrysar och både enkla och lite mer udda modeller.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Integrerade Kylfrysar

  En integrerad kyl-frys är inte bara en fristående modell som placerats i en lucka bland övrig köksinredning. Många integrerade modeller är anpassade att fungera i stängda ytor med specifika mått och egenskaper, vilket gör att du kan utnyttja dina ytor bättre. Fördelarna med en integrerad kyl frys är att skåpet smälter in i köket på ett naturligt sätt och inte hamnar i blickfånget.

  Du kan dessutom designa köket precis hur du vill, och även om det kan vara lite mer arbete att installera en integrerad modell får du ett enhetligt intryck och kan dela upp enheterna om du inte vill ha en kombinerad kyl-frys. Möjligheterna till att designa ett personligt kök som passar just dig och dina behov ökar när du väljer integrerade kyl frysar. Kom dock ihåg att integrerade lösningar ofta är något dyrare än fristående modeller, och att du behöver vara noga med måtten så att det skåp du köper passar in i det valda utrymmet.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 318 produkter
Visar 1 - 36 av 318 produkter
Kombinerade kyl-frysar

Att ha en enhet som tillsammans fungerar som både kyl och frys har sina fördelar. Oavsett om du väljer en integrerad eller fristående modell är det ofta estetiskt snyggt med kombinerade kyl-frysar, och du kan spara utrymme i köket. Det finns olika varianter och storlekar på kombinerade modeller, där frys-delen antingen är belägen under kylen, eller bredvid den. Vinsten av att köpa en kombinerad kyl-frys ska både ge dig tillräckligt utrymme men även estetiskt höja ditt kök.

Fördelarna med en kombinerad modell är också att du har allting på samma ställe, vilket kan vara smidigt när du arbetar i köket. Dock kan en kombinerad modell med kyl och frys i samma enhet vara något större än separata modeller, vilket kan vara bra att ta med i beräkningen om du har ett mindre kök. Ett alternativ kan då vara att placera kylen i köket och en separat frys i ett intilliggande rum eller i källaren. Det finns inga måsten eller krav, bara dina behov och kökets möjligheter.

VANLIGA FRÅGOR