Filter

Kombinerad Kyl / Frys

Pris

4 365 kr - 38 745 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

50 - 170

Djup (cm)

50 - 85

Höjd

45 - 200

Anti-fingerprint

Energiförbrukning

0 - 1

Energiförbrukning / år

100 - 415

Fryskapacitet i Liter

65 - 575

Ismaskin

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

80 - 85

Ljudnivå dB (A)

35 - 50

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

10 Timmar - 125 Timmar

Stjärnmärkning

Vattendispenser

Är det dags att köpa en ny frys? Då har du många praktiska och rymliga modeller att välja mellan. Moderna frysar är energisnåla och kommer med många användbara funktioner, såsom larm som indikerar om temperaturen i frysen plötsligt höjs eller om dörren inte är stängd. På så sätt kan du agera snabbt innan dina frysta varor förstörs.

Frysarna blev en del av våra svenska hem och vår vardag under 1950-talet då de revolutionerade sättet vi kunde köpa, laga och hantera mat. Idag har nästan varje svenskt hushåll en frys, och här har du ett stort urval att välja bland. Du kan hitta skåp som kombineras med kylskåpet antingen i en direkt integrerad variant i form av ett kombiskåp, eller som två separata enheter som kompletterar varandra. Frysen kan också finnas som ett mindre frysfack i kylen om du väljer en mindre modell. Om du behöver lagra mycket kan du köpa den som en separat frysbox – här ryms allt från bärskörden till resultaten av älgjakten.

Vi på Inredningsvaruhuset har många olika modeller för att just du ska kunna hitta den variant som passar dig och ditt kök bäst.

VANLIGA FRÅGOR