Nyheter

 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 X
  Eico 4773

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  11 995 kr

Information

F A Q

Kyl & Frys 

En bra kyl och frys gör mycket för ditt hem – inte bara när det gäller att förvara mat. En ny kyl och en ny frys höjer värdet på bostaden och minskar också dina energikostnader, detta eftersom de flesta nya modeller är energisnåla. Det finns ett flertal...

Läs mer om Kyl & Frys

 • Kylskåp

  Utgå från ditt hushåll och ditt köks storlek när du väljer din kyl. Stora, fristående, modeller passar ofta småbarnsfamiljen eller storhushållet bra, medan en kombinerad kyl och frys kan räcka till det mindre hushållet. Förutom storleken bör du fundera på hur kylen ser ut inuti. En kyl med flera hyllplan som är löstagbara gör den till exempel enklare att anpassa efter dina behov och är även lättare att rengöra. Många kylar är dessutom självavfrostande idag, och det är något som minskar ditt jobb.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett sortiment av kylar i olika storlekar och modeller. Vill du ha ett rostfritt kylskåp? Är det viktigt med smarta flask- och konservhållare för dig? Leta dig fram i kategorin till ett kylskåp som fyller just dina behov!

  VANLIGA FRÅGOR

 • Kombinerade kyl-frysar

  Att ha en enhet som tillsammans fungerar som både kyl och frys har sina fördelar. Oavsett om du väljer en integrerad eller fristående modell är det ofta estetiskt snyggt med kombinerade kyl-frysar, och du kan spara utrymme i köket. Det finns olika varianter och storlekar på kombinerade modeller, där frys-delen antingen är belägen under kylen, eller bredvid den. Vinsten av att köpa en kombinerad kyl-frys ska både ge dig tillräckligt utrymme men även estetiskt höja ditt kök.

  Fördelarna med en kombinerad modell är också att du har allting på samma ställe, vilket kan vara smidigt när du arbetar i köket. Dock kan en kombinerad modell med kyl och frys i samma enhet vara något större än separata modeller, vilket kan vara bra att ta med i beräkningen om du har ett mindre kök. Ett alternativ kan då vara att placera kylen i köket och en separat frys i ett intilliggande rum eller i källaren. Det finns inga måsten eller krav, bara dina behov och kökets möjligheter.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Frys

  Är det dags att köpa en ny frys? Då har du många praktiska och rymliga modeller att välja mellan. Moderna frysar är energisnåla och kommer med många användbara funktioner, såsom larm som indikerar om temperaturen i frysen plötsligt höjs eller om dörren inte är stängd. På så sätt kan du agera snabbt innan dina frysta varor förstörs.


  Frysarna blev en del av våra svenska hem och vår vardag under 1950-talet då de revolutionerade sättet vi kunde köpa, laga och hantera mat. Idag har nästan varje svenskt hushåll en frys, och här har du ett stort urval att välja bland. Du kan hitta skåp som kombineras med kylskåpet antingen i en direkt integrerad variant i form av ett kombiskåp, eller som två separata enheter som kompletterar varandra. Frysen kan också finnas som ett mindre frysfack i kylen om du väljer en mindre modell. Om du behöver lagra mycket kan du köpa den som en separat frysbox – här ryms allt från bärskörden till resultaten av älgjakten.

  Vi på Inredningsvaruhuset har många olika modeller för att just du ska kunna hitta den variant som passar dig och ditt kök bäst.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Side-by-Side

  Är det dags att göra om i köket där hemma? Då har du kanske funderat på att skaffa ett side by side kyl frys. Modellen är ursprungligen amerikansk och denna lösning är idealisk för den stora familjen då den tillåter plats för både ett fullstort kylskåp och en fullstor frys. Det finns även andra varianter av side by side skåp där övre halvan istället upptas av kyl med dubbeldörrar medan det i den nedre halvan istället finns lådor för frys, liknande en frysbox. Det handlar med om en smakfråga och om du tycker det är lättare att ha frysen i den nedre halvan.

  Eftersom skåpen även finns att köpa med extra finesser, som ismaskin eller vattenmaskin direkt i dörren, så har du ständigt is eller iskallt vatten redo. Det finns även möjlighet att välja mellan flera olika typer av displayer, som olika former av digital och analog display. Vissa skåp har även en extra finess i form av en serveringslucka. Detta innebär att du inte behöver öppna skåpet för att kunna ta dig något att äta eller dricka.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Vinkyl

  Har du börjat en vinsamling? Eller tycker du bara om vin? Då är en vinkyl till huset eller sommarstugan en bra investering. Vad är väl bättre än att plocka fram en flaska perfekt kyld rosé till sommarkvällen Är din plan att använda kylen för att alltid ha vin redo att serveras vid precis rätt temperatur är det en serveringskyl som du är ute efter. Serveringskylen är inte lika avancerad som lagringskylen och därmed också lite billigare. För den som vill ha både möjlighet till lagring och servering ur samma kyl finns så kallade multifunktionskylar som är lite mer påkostade än serveringskylen, men ändå enklare än kylen för lagring.  

  Hos oss på Inredningsvaruhuset har du ett flertal högkvalitativa vinkylar att välja mellan, både serveringskylar och vinkylar för den hängivne samlaren.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tillbehör Kyl & Frys

  Med rätt tillbehör till din kyl och frys får du vitvaror som håller längre och är säkrare att använda. I dag är det många försäkringsbolag som kräver att kyl och frys ska placeras på droppskydd för att hemförsäkringen ska gälla vid en eventuell vattenskada. Även om just ditt försäkringsbolag inte kräver denna typ av skydd är det ändå en billig försäkring för dig. Ett skydd kostar lite men kan spara dig en hel del pengar och besvär om kylen eller frysen skulle gå sönder och börja läcka.  

  Tillbehör till kyl och frys innefattar även roliga ting – till exempel isbitsformen. I dag finns dessa i alla möjliga färger och former. Varför inte göra isbitar i form av hjärtan till alla hjärtans dag, eller som små blommor till studenten eller midsommarfesten?

  På Inredningsvaruhuset hittar du ett stort sortiment av praktiska och roliga tillbehör till din kyl och frys.

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 868 produkter
Visar 1 - 36 av 868 produkter
Kyl & Frys

En bra kyl och frys gör mycket för ditt hem – inte bara när det gäller att förvara mat. En ny kyl och en ny frys höjer värdet på bostaden och minskar också dina energikostnader, detta eftersom de flesta nya modeller är energisnåla. Det finns ett flertal olika modeller och storlekar på marknaden vilket gör det lätt att hitta alternativ som passar bra ihop med kökets övriga inredning. Om ni är en stor familj behöver ni gott om utrymme i kylen och frysen, och då kan fristående modeller eller side-by-side-modeller vara bra val. Om ni är ett mindre hushåll räcker ofta en kombinerad kyl och frys.

När du köper en kyl eller frys behöver du fundera på hur kylskåpet och frysen ser ut inuti. Ett kylskåp med samma yttermått kan rymma olika volymer beroende på hur många fack eller hyllor som finns och hur de är placerade. Idag finns det dessutom många andra smarta funktioner i moderna kylar och frysar, så som självavfrostning, fuktighetsreglerade grönsakslådor, elektronisk temperaturstyrning och larm som går på om dörren inte är ordentligt stängd.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du en mängd olika kylar och frysar från välkända och högkvalitativa varumärken. Leta dig fram till en modell som passar ditt hushåll bäst!

 

VANLIGA FRÅGOR