Filter (551 Produkter)

Pris

100 kr - 23700 kr

Bredd (cm)

10 - 65

Visa fler alternativ

Modell

Typ av Tillbehör

Typ av Tillbehör

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Köksfläkt Tillbehör 

Rätt tillbehör hjälper dig att tryggt och enkelt montera och underhålla din köksfläkt så att den håller i många år. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett utbud av olika tillbehör till köksfläktar. Här finns billiga kolfilter och metalltrådsfilter till köksfläkt...

Läs mer om Köksfläkt Tillbehör

Per sida
Visar 1 - 36 av 551 produkter
Visar 1 - 36 av 551 produkter
Köksfläkt Tillbehör

Rätt tillbehör hjälper dig att tryggt och enkelt montera och underhålla din köksfläkt så att den håller i många år. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett utbud av olika tillbehör till köksfläktar. Här finns billiga kolfilter och metalltrådsfilter till köksfläkt samt Franke köksfläkt reservdelar. Här finns också en mängd andra tillbehör som gör att du kan installera och montera din fläkt även om du har högt i tak eller om köksfläkten ska sitta på ett snedtak. Vi har bland annat trumsats för fläktmontering och förlängningar av olika slag.

Vilka tillbehör du behöver beror dels på vilken fläkt du köper, och dels på hur ditt kök ser ut i dagsläget. Om du har högt i tak kan en skorstensförlängning göra så att din fläkt hamnar på ett bra avstånd till spisen. Om dina nuvarande filter börjar vara i dåligt skick kan du enkelt byta ut dem mot nya som du beställer från oss.

Handla dina högkvalitativa köksfläktstillbehör hos oss på Inredningsvaruhuset!

VANLIGA FRÅGOR