Filter (1728 Produkter)

Pris

100 kr - 43650 kr

Bredd (cm)

0 - 185

Bredd (cm) - Fjäråskupan

Visa fler alternativ

Modell

Möjlighet att montera kolfilter

Alliance fläkt

Retro & Antik design

Kapacitet

0 - 1260

Kanalanslutning i ø (mm) (diameter)

Typ av Tillbehör

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 N SM Link
  Eico 2378

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  23 495 kr
 • Eico köksfläkt Ceiling Stripe 120 N Link
  Eico 2377

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  26 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W SM Link
  Eico 2505

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W Link
  Eico 2379

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  27 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N SM Link
  Eico 2375

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  20 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N Link
  Eico 2374

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W SM Link
  Eico 2504

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  20 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W Link
  Eico 2376

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  24 495 kr
 • Eico Faströr Stål Ø150
  Eico 5657

  Flexibel systemlösning för rörföring

  895 kr
 • Eico Flex 55x218
  Eico 4857

  Flexibel systemlösning för rörföring

  575 kr
 • Eico Böjning 90 Grader 55x218
  Eico 4856

  Flexibel systemlösning för rörföring

  510 kr
 • Eico Rörsammankoppling 55x218
  Eico 4855

  Flexibel systemlösning för rörföring

  267 kr

Information

F A Q

Köksfläkt 

En bra köksfläkt förbättrar inte bara luften i ditt kök utan även i resten av hemmet.

Fläkten suger upp matos och fukt från matlagningen och förhindrar att detta sprids till övriga delar av bostaden. För att välja rätt fläkt för dina behov behöver du först och...

Läs mer om Köksfläkt

 • Alliance fläkt

  Med en alliancefläkt får du en helhetslösning för hemmets ventilation.

  Du kan således styra alla ventilationspunkter i hemmet med ett och samma reglage. Alliancefläktarna är också mycket ventilationseffektiva.

  Med den här sortens fläkt är det extra viktigt att du tar reda på hur ditt ventilationssystem i hemmet ser ut.

  För att en alliancefläkt ska fungera måste samtliga ventilationspunkter kunna fungera tillsammans. Alliancefläkten fungerar bra både i villor och i flerfamiljshus.

  Viktigt att tänka på är att denna typ av fläkt kräver ett ventilationssystem.

   

  Hos oss hittar du högkvalitativa alliancefläktar i olika prisklasser och från flera olika varumärken.

  Tänk på att alliance fläkt lägenhet är att föredra om du bor i flerfamiljshus eftersom de är anpassade till den typen av bostad.

  Fläktarna finns i olika storlekar, färger och former för att du ska kunna anpassa fläkten till ditt kök och din nuvarande eller nya inredning.

  Vi har både tak- och vägghängda fläktar. Hitta din favorit hos oss på Inredningsvaruhuset.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Kolfilterfläkt

  En kolfilterfläkt passar perfekt för dig som vill installera en fläkt i kök som saknar ventilationskanal. En av de största fördelarna med att välja kolfilter är att den effektivt tar bort lukten av matos som annars lätt sätter sig i kläder, hår och husets interiör. Samtidigt bibehåller den värmen som kommer från spisen och återför den varma luften tillbaka in i rummet. Detta är en bra lösning för dig som vill undvika dålig lukt men inte vill förlora värmen i din bostad genom utsug.

  Kolfilterfläktar är lätta att installera och eftersom de inte är beroende av frånluftskanaler kan de placeras var du vill. En vägghängd fläkt är perfekt när spisen är placerad mot en vägg där du kan fästa fläkten. Om du istället behöver en fläkt till en öppen yta, till exempel ovanför en köksö, så rekommenderas en frihängande kolfilterfläkt som fästs i taket. Du hittar båda typer i vårt sortiment.

  Flera av våra fläktar har genomgått kolfilterfläkt test med goda resultat. Hos oss finner du produkter från välkända tillverkare oavsett om du söker en Franke kolfilterfläkt eller en fläkt från något annat kvalitetsmärke. Köp din fläkt på Inredningsvaruhuset – vi garanterar dig hög kvalitet.

   

  Här hittar du Kolfilter

  VANLIGA FRÅGOR

 • Vägghängd Köksfläkt

  Vägghängda fläktar är populära tack vare egenskaper som att de är enkla att rengöra och relativt lätta att installera om du har en utsugskanal i väggen sedan innan. En vägghängd fläkt blir en del av din inredning, då den både tar plats och syns tydligt, så överväg noga vilken modell, material, storlek och färg som passar den övriga inredningen i köket innan du köper en. Du bör tänka på att en svart köksfläkt 60 cm eller en i rostfritt stål blir mer markant än en vit fläkt i samma storlek.

   

  Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa vägghängda fläktar från olika varumärken och vi har fläktar som har blivit klassade som vägghängd fläkt bäst i test. Du hittar vägghängda köksfläktar med kolfilter liksom alliancefläktar i vårt utbud. Spana in vårt utbud av vägghängda fläktar för att sätta din unika prägel på ditt kök!

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Bänkfläkt

  Om du är trött på köksfläktar som tar stor synlig plats är en bänkfläkt till köket något för dig. Dessa bidrar till ett enkelt och stilrent estetiskt uttryck i köket, samtidigt som de kan fungera minst lika effektivt som andra fläktar. En bänkfläkt är, precis som det låter, monterad i bänken vid spisen. Idag finns dessutom bänkfläktar som nedfällbar fläkt s.k Down Draft, vilket gör att du kan sänka ned den när du inte behöver den. Det här gör att fläkten kan bli näst intill osynlig och dessutom frigör du välbehövligt utrymme när du inte använder den. Bänkfläkten är den perfekta lösningen för köksöar eller utrymmen där takhöjden gör det svårt att montera andra typer av fläktar. 

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett välsorterat utbud av smarta och högkvalitativa bänkfläktar från olika varumärken. Fläktarna är enkla och stilrena, och finns i olika modeller, storlekar, färger och material. Styla köket med en bänkfläkt från oss!

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Frihängande Köksfläkt

  En frihängande köksfläkt är ett bra val om din spis är placerad på en köksö mitt i köket. Fläktarna finns bland annat som spiskåpor, alliancefläktar och kolfilterfläktar, där ditt ventilationssystem är det som styr ditt val i första hand.

  En frihängd köksfläkt ger en speciell karaktär till köket. Många av dem är stora och synliga, vilket gör att köksfläkten inte bara fyller sin ventileringsfunktion, utan också fungerar som en inredningsdetalj. Välj därför designen på din frihängda köksfläkt omsorgsfullt så att den passar bra ihop med köket och de vitvaror du har valt.

  I vårt sortiment hittar du flera ledande varumärken i olika prisklasser. Våra frihängande fläktar finns också i en mängd olika utföranden, till exempel frihängande köksfläkt i svart, vitt eller rostfritt stål vilket gör det lätt för dig att hitta det du vill ha. Ta gärna en titt på de fläktar som fått frihängande köksfläkt bäst i test för att få högsta kvalitet. Spana in vårt breda och högkvalitativa utbud av frihängande köksfläktar – vi garanterar att du hittar din nya fläkt hos oss.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Inbyggd Köksfläkt

  Inbyggda fläktar är ett enkelt och stilrent val av fläkt. Då de byggs in i något annat, till exempel i ett skåp, kan de bli näst intill osynliga och passar därför bra i en minimalistisk inredning där fläkten inte ska dra något fokus till sig. Det kan vara bra att komma ihåg att fläkten i sig dock tar lika stor plats som andra varianter av fläktar. Väljer du köksfläkt 70 cm så krävs det lika stor yta för en inbyggd som för en synlig.

   

  Inbyggda köksfläktar finns i många utföranden. De kan vara alliancefläktar eller kolfilterfläktar och kan integreras i vägghängda skåp eller i kåpor samt byggas in mellan överskåp eller under själva väggskåpen. Du har alltså många utföranden att välja mellan om du ska köpa en inbyggd fläkt

   

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett stort och varierat utbud av inbyggda fläktar. Flera av dem har gått igenom ett köksfläkt-test för att garantera av hög kvalitet. Välj bland olika utföranden, storlekar, modeller och färger. Fundera på vilken variant som faller dig i smaken och som gör sig bäst i ditt kök!

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Underbyggnadsfläkt

  Underbyggnadsfläktar är ett bra alternativ för dig som inte har så stort utrymme i köket. Den här typen av fläkt byggs på undersidan av köksskåp och passar perfekt för dig som vill ha en köksfläkt utan att offra förvaringsutrymme i skåpen. En fläkt för underbyggnad är lika effektiv som andra fläktsorter, men en stor fördel är att den tar upp mindre plats än till exempel vägghängda eller frihängande fläktar. Det här gör att underbyggnadsfläktarna passar bra i små kök, till exempel i lägenheter. Underbyggnadsfläktar finns i ett flertal olika storlekar och du hittar dem alla hos oss, till exempel underbyggnadsfläktar som är 70 cm.

  Hos oss hittar du underbyggnadsfläktar från olika varumärken och i olika prisklasser. De finns både som kolfiltersfläktar och underbyggnadsfläktar med centralventilation, det vill säga alliancefläktar. De kommer också i olika färger och modeller. Du hittar exempelvis de som är bäst i test här på Inredningsvaruhuset!

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Takintegrerad Köksfläkt

  Gillar du minimalistisk design och att ha mycket utrymme i köket? Då är den takinfällda köksfläkten perfekt för dig. Precis som namnet antyder är denna köksfläkt takmonterad och den platta designen gör fläkten mycket diskret. Samtidigt får du hög prestanda från denna typ av takhängd köksfläkt.

  Hur enkel en Takintegrerad  Köksfläkt är att montera beror på hur ditt kök ser ut i dagsläget. Om taket redan har en utsugsfläkt, eller om hemmet har centralventilation, är det relativt enkelt att installera takfläkten. En fördel med en takintegrerad köksfläkt är att den inte tar upp så stort synligt utrymme. Den smälter in i köket och bidrar till en enkel och stilren design.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett välsorterat utbud av takinfällda och takintegrerade köksfläktar från olika varumärken som självklart är godkända i takintegrerad fläkt-test. De finns i olika modeller, storlekar, färger och utseenden. Med en av våra takinfällda fläktar ger du ditt kök en modern touch.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Köksfläkt Retro

  Har du inrett köket i retrostil? Eller gillar du bara fläktar i antik design? Då hittar du lämpliga köksfläktar som kompletterar din köksinredning i den här kategorin, oavsett vilken typ av köksfläkt du behöver. Våra retrofläktar finns både som alliancefläktar och med kolfilter, och dessutom med olika upphängningar såsom underhängda, frihängande eller vägghängda fläktar.

   

  Om du vill sätta en personlig prägel på ditt kök är en retro spisfläkt ett bra val. Våra fläktar har stilrena former som gör att de enkelt smälter in i de flesta inredningsstilar, men du kan också välja att låta din fläkt sticka ut med hjälp av intressanta färger, såsom rött eller porslinsblått.

   

  På Inredningsvaruhuset har vi ett brett och läckert sortiment av köksfläktar i retro och antik stil. Här hittar du fläktar från Franke, Fjäråskupan eller varför inte en Smeg köksfläkt? De finns i olika modeller, storlekar och utseenden. Ta en titt och hitta en som passar i ditt kök!

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Köksfläkt Tillbehör

  Rätt tillbehör hjälper dig att tryggt och enkelt montera och underhålla din köksfläkt så att den håller i många år. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett utbud av olika tillbehör till köksfläktar. Här finns billiga kolfilter och metalltrådsfilter till köksfläkt samt Franke köksfläkt reservdelar. Här finns också en mängd andra tillbehör som gör att du kan installera och montera din fläkt även om du har högt i tak eller om köksfläkten ska sitta på ett snedtak. Vi har bland annat trumsats för fläktmontering och förlängningar av olika slag.

  Vilka tillbehör du behöver beror dels på vilken fläkt du köper, och dels på hur ditt kök ser ut i dagsläget. Om du har högt i tak kan en skorstensförlängning göra så att din fläkt hamnar på ett bra avstånd till spisen. Om dina nuvarande filter börjar vara i dåligt skick kan du enkelt byta ut dem mot nya som du beställer från oss.

  Handla dina högkvalitativa köksfläktstillbehör hos oss på Inredningsvaruhuset!

  VANLIGA FRÅGOR

 • Köksfläkt Centralventilation

  Spiskåpa Centralventilation saknar motor, den använder istället husets egna centralfläktsmotor på vinden eller taket.
  Principen är att luftflödet justeras genom öppning eller stängning av spiskåpans spjäll. I vissa fall reglerar den även centralfläktens hastighet. Spiskåpan finns för både lägenhet o villa.

  Spiskåpa centralventilation - villa
  Spiskåpor för villa är utrustade med transformator för att styra hastigheten på ventilationsfläkten/aggregatet. Spiskåpor för villa innehåller också spjäll med vilket grundflöde och forceringsflöda kan ställas in. Dessa produkter används inte bara i villor utan också i vissa lägenheter där varje lägenhet har ett eget aggregat.

  Spiskåpa centralventilation - lägenhet
  Spiskåpor för lägenhet är endast utrustade med spjäll med vilket luftflödet kan ökas respektive minskas beroende på om spjället är öppet eller stängt. Spjället möjliggör också injustering av grund- och forceringsflöde. Dessa produkter har ingen möjlighet att styra något aggregat. Spjället är timerstyrt, max 60 min.

  Spiskåpa centralventilation - 14
  Franke Spiskåpa - 14 är utrustad med en programmerbar styrning som ger möjlighet att på olika sätt styra en EC-motor. Ex. Vilpe ECo.

Per sida
Visar 1 - 36 av 1387 produkter
 • Franke
  4 740 kr Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar

  Fläkt för skåpmontering Slimmad front (33 mm) LED-belysning Easy Clean

  4 740 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
 • Fjäråskupan
  21 021 kr 23 356 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkt till kök med industridesign Gjord med trådglas Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  21 021 kr 23 356 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  21 356 kr 23 729 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkt till kök med industridesign Gjord med trådglas Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  21 356 kr 23 729 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  21 808 kr 24 231 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkt till kök med industridesign Gjord med trådglas Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  21 808 kr 24 231 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  26 871 kr 29 856 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkten är exemplarisk för köksöar. Stor yta som fångar upp matos. Hänger på vajer. Välj: Färg. Välj: Motoralternativ.

  26 871 kr 29 856 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  27 321 kr 30 356 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkten är exemplarisk för köksöar. Stor yta som fångar upp matos. Hänger på vajer. Välj: Färg. Välj: Motoralternativ.

  27 321 kr 30 356 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  27 996 kr 31 106 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Köksfläkten är exemplarisk för köksöar. Stor yta som fångar upp matos. Hänger på vajer. Välj: Färg. Välj: Motoralternativ.

  27 996 kr 31 106 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  18 996 kr 21 106 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Frihängande karaktärsfull retrokupa Lika snygg från alla vinklar och vrår Nostalgisk touch av 50-tal Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  18 996 kr 21 106 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  19 446 kr 21 606 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Frihängande karaktärsfull retrokupa Lika snygg från alla vinklar och vrår Nostalgisk touch av 50-tal Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  19 446 kr 21 606 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  19 446 kr 21 606 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Frihängande karaktärsfull retrokupa Lika snygg från alla vinklar och vrår Nostalgisk touch av 50-tal Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  19 446 kr 21 606 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  20 796 kr 23 106 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Nyhet 2018! Frihängande karaktärsfull retrokupa Lika snygg från alla vinklar och vrår Nostalgisk touch av 50-tal Välj: Färg Välj: Fläktsystem

  20 796 kr 23 106 kr
  Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  39 246 kr 43 606 kr -10%Lagervara hos leverantör - normalt 3-7 arbetsdagar
  -10%

  Nyhet 2018! Induktionshäll och köksfläkt i ett. Matoset dras istället nedåt genom ett utsug. Hällen kan placeras precis var som helst. Fri sikt i rummet.

  39 246 kr 43 606 kr
  Sänkt pris!
  Lagervara hos leverantör - normalt 3-7 arbetsdagar
 • Franke
  3 370 kr Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar

  Utdragbar  Elektronisk brytare LED-belysning Frontlisten är utbytbar 

  3 370 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
 • Franke
  8 514 kr Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
  C

  LED-belysning. 3 hastigheter Elektronisk brytare. Easy Clean. Med spjäll och transformator för styrning av centralfläkt

  8 514 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
 • Franke
  8 186 kr Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar

  LED-belysning Rostfri med svart glas 90 cm bredd Easy Clean

  8 186 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
 • Franke
  1 955 kr Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar

  För skåpmontering Polyesterfilter Kompaktlysrör Timerfunktion

  1 955 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
 • Franke
  2 280 kr
  C

  Easy Clean Kompaktlysrör 3 hastigheter

  2 280 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
 • Siemens
  5 999 kr Leverans normalt 1 - 2 arbetsveckor

  Kraftfull köksfläkt för inbyggnad Dold i sin placering ovanför spis Kapacitet på upp till 610 m3/h Home Connect - uppkoppling mot app

  5 999 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Leverans normalt 1 - 2 arbetsveckor
 • Fjäråskupan
  18 546 kr 20 606 kr -10%Handtillverkas efter beställning - normalt 3-5 arbetsveckor
  -10%

  Populär frihängande köksfläkt Ren design ger känsla av rymd Välj höjd Välj motoralternativ Välj färg

  18 546 kr 20 606 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Handtillverkas efter beställning - normalt 3-5 arbetsveckor
 • Franke
  4 525 kr Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar

  Metalltrådsfilter LED-belysning Timerstyrt spjäll (motordrivet)

  4 525 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
 • Franke
  550 kr Beställningsvara - levereras inom 5-10 arbetsdagar

  Franke Utdragbar Frontlist.

  550 kr
  Beställningsvara - levereras inom 5-10 arbetsdagar
 • Fjäråskupan
  8 701 kr 9 668 kr -10%Tillverkningsvara 3-5 veckor
  -10%

  Skåpskupa med utfällbara glasskiva Minimalistisk design Välj motoralternativ Handbyggs i Göteborg

  8 701 kr 9 668 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Tillverkningsvara 3-5 veckor
 • Fjäråskupan
  18 601 kr 20 668 kr -10%Handtillverkas efter beställning - normalt 3-5 arbetsveckor
  -10%

  Modern köksfläkt Välj färg Välj motoralternativ Välj höjd Handbyggs i Sverige

  18 601 kr 20 668 kr
  Denna produkt har fri Frakt! Sänkt pris!
  Handtillverkas efter beställning - normalt 3-5 arbetsveckor
 • Franke
  3 380 kr Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
  C

  Ledbelysning Metalltrådsfilter Elektronisk brytare Easy Clean

  3 380 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
 • Siemens
  3 945 kr Leverans normalt 1 - 2 arbetsveckor

  Efficient och tyst iQdrive motor Belysning: 2 st LED 3 W Metallfettfilter, kan maskindiskas

  3 945 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Leverans normalt 1 - 2 arbetsveckor
 • Franke
  2 294 kr Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar

  För skåpmontering Polyesterfilter Kompaktlysrör

  2 294 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
 • Franke
  1 457 kr Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar

  3 hastigheter Kompaktlysrör Polyesterfilter Easy clean

  1 457 kr
  Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
 • Franke
  2 698 kr Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar

  Alliance för skåpmontering 3 hastigheter Easy clean

  2 698 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
 • Franke
  4 323 kr Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar

  Intensivläge och tidsstyrd efterventilation LED-belysning Easy Clean Möjlighet att montera kolfilter

  4 323 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
 • Franke
  3 849 kr Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar

  Utdragbar LED-belysning Knappsats placerad utdragbar front

  3 849 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
 • Franke
  5 792 kr Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar

  Underbyggnadsfläkt LED-belysning Timerstyrt spjäll (motordrivet) Easy Clean

  5 792 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
 • Franke
  1 916 kr Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar

  Polyesterfilter Kolfilterfläkt för vägg- eller skåpmontage Konsolsats för väggmontage ingår

  1 916 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
 • Franke
  4 980 kr Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar

  LED-belysning Elektronisk brytare, 5 hastigheter Easy Clean

  4 980 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
 • Franke
  2 289 kr Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
  C

  Alliance för skåpmontering Easy Clean Kompaktlysrör 3-hastigheter

  2 289 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
 • Franke
  2 995 kr Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
  C

  Kompaktlysrör Easy Clean 3 hastigheter

  2 995 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 15 - 20 arbetsdagar
 • Franke
  4 525 kr Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar

  Timerfunktion LED-belysning Timerstyrt spjäll (motordrivet)

  4 525 kr
  Denna produkt har fri Frakt!
  Beställningsvara - Leverans normalt 10 - 15 arbetsdagar
Visar 1 - 36 av 1387 produkter
Köksfläkt

En bra köksfläkt förbättrar inte bara luften i ditt kök utan även i resten av hemmet.

Fläkten suger upp matos och fukt från matlagningen och förhindrar att detta sprids till övriga delar av bostaden. För att välja rätt fläkt för dina behov behöver du först och främst ta reda på hur ditt ventilationssystem ser ut.

Om du inte har en ventilationskanal så faller ditt val på köksfläkt kolfilter som inte kräver utsug.

Har du däremot ett utsug så kan du med fördel skaffa en köksfläkt centralventilation som kopplas till det.

Även var din spis är placerad påverkar vilken fläkt du kan välja. Om spisen är monterad på en köksö är en frihängande köksfläkt ett givet val, medan en vägghängd köksfläkt kan monteras över din spis om den är placerad mot en vägg.

Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du välja mellan många olika sorters fläktar, alltifrån bänkfläktar till alliancefläktar.

Våra köksfläktar kommer i olika prisklasser och storlekar. Här kan du hitta allt från små fläktar på 50 cm, som passar i köksutrymmen med begränsade ytor, upp till köksfläkt 70 cm för större kök.

Vårt utbud av såväl varumärken som utseenden är brett.

Gemensamt är dock att våra produkter håller hög kvalitet – så hos oss hittar du enkelt en spisfläkt som fyller dina behov!

VANLIGA FRÅGOR