Nyheter

 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 75 W Link
  Eico 2372

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  21 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 N SM Link
  Eico 2378

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  23 495 kr
 • Eico köksfläkt Ceiling Stripe 120 N Link
  Eico 2377

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  26 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W SM Link
  Eico 2505

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W Link
  Eico 2379

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  27 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N SM Link
  Eico 2375

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  20 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N Link
  Eico 2374

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W SM Link
  Eico 2504

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  20 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W Link
  Eico 2376

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  24 495 kr
 • Eico Faströr Stål Ø150
  Eico 5657

  Flexibel systemlösning för rörföring

  895 kr
 • Eico Flex 55x218
  Eico 4857

  Flexibel systemlösning för rörföring

  575 kr
 • Eico Böjning 90 Grader 55x218
  Eico 4856

  Flexibel systemlösning för rörföring

  510 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Disk, Tvätt & Tork 

När det kommer till att hålla ett hem snyggt, rent och fräscht är vitvaror som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare fantastiska hjälpmedel som underlättar vardagen enormt. Genom att låta en maskin ta hand om att tvätta och rengöra vår disk och våra kläder kan vi frigöra...

Läs mer om Disk, Tvätt & Tork

 • Diskmaskiner

  Om du alltid har svårt att hinna med och disken står i staplar då är det en diskmaskin du behöver. I vårt sortiment av diskmaskiner hittar du din nya hjälpreda i köket, oavsett om du är ute efter en stor diskmaskin med många finesser eller en liten enkel diskmaskin. Hos oss finns modeller för dig som har en mindre lägenhet med trånga utrymmen eller en stor villa med mycket plats – du kan välja en bänkmaskin, helintegrerad eller halvintegrerad beroende på plats och behov.

   

  Du som är ute efter en billig diskmaskin behöver inte leta längre – vårt sortiment passar även de mest pressade budgetar, utan att du behöver kompromissa med kvaliteten. Självklart har vi även gott om större och mer avancerade maskiner, för dig med ett stort hushåll och en hög omsättning av disk.

   

  Hos oss har du alla möjligheter att noggrant välja vilka specifikationer du vill ha på din diskmaskin – 45 cm eller 60 cm i bredd? Vinglashållare eller bestickskorg? Rostfri diskmaskin eller rosa? Sålla bland alternativen med hjälp av våra sökverktyg.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tvättmaskin

  Det finns en mängd olika sorters tvättmaskiner vad gäller storlekar, öppningssätt, utseende och flera andra funktioner och finesser. Utbudet kan tyckas överväldigande men den goda nyheten är att det gör det enkelt att hitta en tvättmaskin som passar just dina behov.

   

  Då kommer frågan hur du ska välja rätt tvättmaskin till hemmet. Börja med att utgå från badrummet eller tvättrummet som maskinen ska placeras i. Om rummet är litet kan en tvättmaskin med topplock vara att föredra, då det gör det enklare att komma åt tvätten och ingen lucka som tar plats när du öppnar. En toppmatad diskmaskin är dessutom bra ur ett ergonomiskt perspektiv. De flesta tvättmaskinerna i Sverige idag är dock frontmatade. Annat som kan vara bra att fundera på innan du väljer din tvättmaskin är hur tvättprogrammen på just den maskinen är intresserad av ser ut samt vilken ljudvolym maskinen har. Har du tänkt dig att tvätta nattetid krävs en tystare modell.

   

  Vare sig du är ute efter en front- eller toppmatad tvättmaskin och vilken prisklass du än letar inom kan du hitta något som faller dig i smaken hos oss på Inredningsvaruhuset. Vi kan rekommendera maskiner som har fått utmärkelsen Tvättmaskin bäst i test.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Torktumlare & Torkskåp

  En torktumlare eller ett torkskåp är en smart investering och komplement till din tvättmaskin. Med en torktumlare eller ett torkskåp kan du snabbt torka tvätten om du har bråttom, och du slipper att hänga upp all blöt tvätt på torkställningar runtom i hemmet.

   

  Det finns många olika torktumlare och torkskåp att välja bland. Med en torktumlare kan du snabbt släng in och torka din tvätt, vilket är dess främsta fördel. I ett torkskåp måste du däremot hänga upp kläderna, och det tar ofta lite längre tid för dem att torka ordentligt. Fördelen med torkskåp är dock att det är mer skonsamt för kläderna. Om du till exempel har våta ytterkläder som du inte vill tvätta är torkskåpet ett givet val.

   

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett och varierat sortiment av torktumlare och torkskåp för olika behov. Leta dig fram till en modell, storlek och utseende som passar dig och ditt hem bäst! Vi rekommenderar dig att hålla utkik efter vår torktumlare rea för att kunna spara en slant.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 416 produkter
Visar 1 - 36 av 416 produkter
Disk, Tvätt & Tork

När det kommer till att hålla ett hem snyggt, rent och fräscht är vitvaror som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare fantastiska hjälpmedel som underlättar vardagen enormt. Genom att låta en maskin ta hand om att tvätta och rengöra vår disk och våra kläder kan vi frigöra tid till att göra andra, roligare och mer meningsfulla saker med vår tid. När det kommer till att välja vilken maskin som passar bäst för just dig, ditt hem och din livsstil bör du tänka på, vilka möjligheter och begränsningar ditt hem erbjuder i form av plats och utrymme för maskinerna.

Kan du inte avvara ett skåp för diskmaskinen så kanske bänkdiskmaskinen är ett alternativ. Platsen styr även valet av torkmaskin för din tvätt. Har du inte plats för en extra maskin så kan en kombinerad tvättmaskin och torktumlare vara det enda valet, eller om de går att stapla. Ta gärna del av vår tvättmaskin och torktumlare bäst i test för information och inspiration runt olika märken och modeller.

VANLIGA FRÅGOR