Filter

No products here

Ursäkta olägenheten.

En vägghängd toalettstol är en typ av toalett som är monterad på väggen, istället för att vara placerad på golvet. Detta ger en mer luftig känsla i badrummet och ger också möjlighet att rengöra lättare under och runt toaletten.

Vägghängda toaletter finns i olika storlekar och modeller, men den gemensamma nämnaren är att de är monterade på väggen. De kan vara anslutna till avloppet på samma sätt som en traditionell toalett, men det finns också modeller som är utrustade med en behållare som samlar upp avföringen och som kan tömmas manuellt.

Vägghängda toaletter kan vara ett bra val för personer med funktionsnedsättningar eftersom de ofta är lättare att använda än traditionella toaletter på golvet. De kan också vara ett bra val för personer som vill ha en mer minimalistisk och modern stil i sitt badrum.

Det är viktigt att tänka på att en vägghängd toalettstol kan kräva mer av väggen där den monteras, så det är viktigt att säkerställa att väggen är stark nog att bära vikten av toaletten. Dessutom kan det vara svårt att installera en vägghängd toalettstol själv, så det kan vara nödvändigt att anlita en professionell för installationen.