Strand Badkarspip STO-110
Strand Badkarspip STO-110

Strand Badkarspip STO-110

795,00 kr

(inkl. moms)

  • Vikbar
  • Rostfri
Lagervara - normalt 1-4 arbetsdagar

Strand Badkarspip STO-110

Ibland ändras livsmönstret även i badrummet. Du har en Stockholm duschblandare från Strand idag men du skulle vilja ändra om från en dusch till ett njutbart badkar. Eller du kanske helt enkelt vill ha en badkarspip att fylla en skurhink eller vattenkanna med.

För dig finns STO-110 – en lös badkarspip som du enkelt monterar på utloppet där du normalt sätter duschslangen. Följ instruktionsmanualen och montera så att när pipen pekar framåt fyller den ditt badkar och när du viker badkarspipen åt sidan rinner vattnet ”rakt ner” och du sätter duschslangen på gängorna för att kunna duscha igen. Du behöver inte stänga av inkommande vatten men håll blandaren stängd - annars blir du blöt! STO-110 fungerar på både blandare med dimension 150 cc och 160 cc.

Produkten var från början tänkt som en reservdel till badkarsblandare Stockholm från Strand men den visade sig vara mer uppskattad än så. Den låter dig enkelt bygga om din duschblandare till en praktisk badkarsblandare.

När pipen pekar framåt kommer vatten från just badkarspipen; fäll pipen åt sidan och vattnet rinner igenom och ut i slangen som du fäst under din STO-110. Pipen passar så väl 150 som 160 cc och givetvis oavsett rör och diameter. Den har en  1/2”-anslutning vilket är svensk standard och passar alla blandare med matchande mått och gänga. Precis som blandare från Strand är den tillverkad av satinpolerat rostfritt stål med en matt och sober yta som är miljövänlig, hygienisk och stilren.

Du behöver inte anlita behörig installatör för att byta ut, alternativt sätta på en pip på en duschblandare. Det räcker med att du klarar av att läsa en monteringsanvisning. Är du osäker tar du givetvis det säkraste alternativet.

Ibland, när man bygger om en duschblandare till en för badkar, kan många uppleva att blandaren hamnar för långt ner. Det finns givetvis möjlighet att ”sänka” blandaren i höjd med hjälp av utanpåliggande rör; här krävs dock hjälp av auktoriserad fackmen med svensk utbildning. Strand har dokumentation som uppfyller krav från så väl försäkringsbolag som branschorganisationen ”Säkert Vatten”.

Badkarspip som passar till Stockholm duschblandare.

För snabbast leverans och bästa miljöval kan ni hämta era Strand produkter hos Strand
Strand
J.A Pripps Gata 2
421 32 Västra Frölunda
031-454245
Öppettider: Vardagar 08.00-16.00

STO-110

Datablad

Varumärke
Strand
Artikelnummer
STO-110
Typ av Tillbehör
Badkarspip
Färg/Material
Rostfritt
Produktgrupp
Tillbehör blandare
Rek. Pris
795 kr

Särskilda referenser

  • ean13 7350025866659