Filter

Pris

465 kr - 480 kr

Handdukstorkar och tillbehör till badrummet ger helheten en annan harmonisk och stilfull känsla. Med rätt inredning kan du koppla av efter en lång dag, och koppla bort vardagens stress. På morgonen laddar du batterierna och förbereder dig för alla spännande åtaganden. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du alla de tillbehör som behövs för att nyttja badrummets alla ytor och få ett funktionellt utrymme med en värmande handdukstork.
Snygga, funktionella tillbehör av hög kvalitet till badrummet och även till handdukstorkar hittar du här hos oss på Inredningsvaruhuset.

Till handdukstorkar har vi tillbehör som elpatroner och ventiler för vattenburna värmesystem. Andra tillbehör som underlättar installationen är väggfästen och monteringssatser. När handdukstorken väl hänger på plats kan du komplettera den med olika typer av hyllor och hängare. Våra tillbehör har hög kvalitet och därför kan du njuta av ditt trivsamma badrum under många år framöver.

Ett badrum har ofta ett begränsat utrymme, men med smart inredning kan du få det både smidigt, praktiskt och stilrent. Vi hjälper dig att utforma ett badrum som håller en hög funktionalitet men som samtidigt är trevligt att vistas i tack vare detaljer med tilltalande design. Med funktionell handdukstork håller du en trevlig värme i badrummet och handdukarna redo att användas efter duschen.

VANLIGA FRÅGOR