Filter

Modell

Färg / Material

Kategorier

Pris

0,00 kr - 40 995,00 kr

Diskmaskinsavstängning

Utdragbart munstycke

Sprayfunktion

Vägg/inbyggnad

Om det är dags att byta ut dina tvättställsblandare ska du ta dig en titt på Tapwell tvättställsblandare som finns i en rad olika modeller och färger. De flesta modellerna kan du hitta i färgen chrome och ett flertal hittar du även i mässing, koppar, rose gold, black chrome, honey gold och white gold om du är ute efter en annorlunda färg till ditt tvättställ. När det gäller de olika modellerna finns det blandare med stilrena raka former för dig som helst inreder i skandinavisk minimalistisk design, medan om du föredrar det mjuka, romantiska och lite gammaldags kan hitta tvättställsblandare med mjuka, böljande former. Till dig som vill inreda i en sekelskiftesromantiskstil finns också tvågreppsbadkarsblandare som är klassiskt utformad och med mjuka linjer. Med dusch- och badkarsblandare från Tapwell får du hög kvalitet och innovativ design som kan skapa ett unikt badrum.
Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du hitta både form och färg som passar till din övriga inredning. Har du frågor kontakta gärna vår duktiga kundtjänst som kan komma med tips och råd.

FAQ

Varför ska jag välja Tapwell tvättställsblandare?
Tapwell är kända för sin höga kvalitet och alla produkter som lämnar fabriken testas grundligt för att säkerställa den höga kvaliteten. Du får maximal kvalitet till rätt pris och en blandare som håller för daglig användning i många år. Den innovativa designen gör också att du kommer att trivas med dess funktion, form och yta.

I vilka färger finns Tapwells tvättställsblandare?
De flesta modeller finns i krom och många av modellerna finns även att få i mässing, koppar, rose gold, black chrome, honey gold och white gold.

Vilka modeller av tvättställsblandare från Tapwell har ni på inredningsvaruhuset?
Vi har ett stort och brett sortiment av tvättställsblandare. Vare sig du vill ha modern stil, gammaldags stil eller en klassisk blandare hittar du det hos oss. Välj bland raka linjer, mjuka böljande former eller stilrent designade blandare.

Kan jag rengöra mässing och koppar på samma sätt som krom?
Ja du kan rengöra på samma sätt och du bör precis som med krom undvika produkter med slipmedel eftersom det förstör ytan. Tänk på att mässing och koppar förändras i färgen genom åren. Mässing kan du putsa med vanlig mässingputs men koppar bör undvika att putsas.

Tapwells tvättställsblandare kännetecknas av design som du kan se, röra och använda dag efter dag, år efter år. Och vid varje tillfälle uppskatta form, funktion och yta.