Produktval

Pris

3 900,00 kr - 31 700,00 kr

Fjäråskupans takinfällda fläktar passar utmärkt om du har ett bärande bjälklag eller begränsat utrymme i köket. Önskar du en fläkt som knappt syns så är en takmonterad köksfläkt ett perfekt val. I vårt utbud av takinfällda fläktar från Fjäråskupan hittar du enkelt en takintegrerad fläkt som smälter in i taket. Endast ljuset från LED-lamporna indikerar var fläkten är placerad.

Vilken typ av takinfälld fläkt du behöver avgörs av kökets utformning och dina önskemål. Hos oss på hittar du en rad olika valmöjligheter från Fjäråskupan för att skapa en personlig stil i köket. Köksfläktarna finns i en mängd olika designer och funktioner; bland annat som takfläkt till snedtak.

Upplever du att din takinfällda köksfläkt inte fungerar optimalt? Då kan det vara dags att byta ut den. En ny fläkt kan bidra till att öka trivseln i köket eftersom matos förs bort effektivare, de är mer tystgående och med Fjäråskupans designer får du en elegant och diskret köksfläkt som tar liten plats.

Dessa designmodeller finns av Fjäråskupans takintegrerade köksfläktar: Athena, Atrium, Detalj, Kompakt, Panorama och Plaza. 

VANLIGA FRÅGOR