Är du ute efter en spabad och utespa till just din trädgård, du kan välja att bada året runt eller bara njuta av en spabad.

Nu kan du bjuda över dina vänner, släktingar och grannar på ett härlig spabad och njuta av din nya bubbelpool eller bubbelspa i trädgården.

Du kan även njuta av din bubbelpool och bubbelspa ute i din trädgård, är du stressad och behöver slappna av i musklerna så kan du så enkelt som att bara starta igång bubbelpoolen som står ute i trädgården och krypa in och njuta och koppla av när du får massage i din varma nya bubbelpool eller bubbelspa.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du uppblåsbara bubbelpooler för utomhusbruk o inomusbruk. Dessa finns i flera storlekar med plats för 2 personer upp till 6 personer. Enkla och informativa LITE-displayer gör poolen lätthanterad. Vi kan även erbjuda bra tillbehör, såsom små trappor, högtalare och skyddsöverdrag som både är praktiska och förhöjer upplevelsen av badet ytterligare. Dessutom har vi överdrag, vilka behövs för de flesta bubbelpooler om du ska använda dem i temperaturer under 0 grader.

MSPA och Bestway är några av de ledande varumärkena inom spabad och bubbelpooler för hemmabruk. Produkterna är av hög kvalitet gjorda i ett tåligt PVC-läder och du kan köpa dem till förmånliga priser hos oss.