Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Klädvård 

Ska du köpa klädvårdsprodukter har du hittat rätt. Hos oss hittar du massor med olika klädvårdsprodukter så som strykjärn utan eller med ånga, ångstationer, mangel och strykbrädor. Vi har stort sortiment i olika prisklasser och funktioner. Vi säljer strykjärn utan eller med...

Läs mer om Klädvård

 • Mangel

  Hos oss kan du köpa en mangel. Vi har stort utbud av många olika manglar i olika prisklasser och funktioner. Genom att använda en rätt sorts mangel till att mangla sina lakan eller andra textiler gör att materialet inte kommer dra åt sig lika mycket smuts och damm. Manglar du något föremål som är gjort av linne kommer du märka extra stor skillnad på lystern i materialet. Manglar man sina textiler kommer även dessa ta mindre plats i sina skåp.

 • Strykjärn, Strykbrädor & Ångstationer

  Här finner ni ett stort sortiment av Strykjärn, strykbrädor, ångstationer och tillbehör.
   
  Det ska ska vara roligt och enkelt att stryka. Vi har Strykjärn, strykbrädor & ångstationer som passar alla oavsett pris eller funktion. Vi har många olika märken så som Bosch, Electrolux, Miele, Ballingslöv, LauraStar, FairNet & SteamOne.
   
  Med bra strykjärn eller ångstation tillsammans med en stabil strykbräda kommer du snart älska att stryka. Att stryka en skjorta, kavaj, tröjor, underkläder, sängkläder etc.
   
  Strykjärn
  Vi har strykjärn för alla behov, prisklasser och alla typer av textilier, även de mest känsliga. Välj det strykjärn som passar din klädgarderob bäst. Är du orolig över att du ska glömma att stänga av ditt strykjärn? Då kan ett strykjärn med automatisk avstängning vara ett bra alternativ för dig.
   
  Strykbrädor
  Utan en riktigt bra strykbräda är det lätt att tycka strykning är tråkigt. Men väljer du en strykbräda som är stabil, tillräckligt stor och ordentligt vadderad är risken stor att du kommer börja älska att stryka om du inte redan gör det.
   
  ÅNGSTATIONER
  Du kanske inte tycker att stryka kläder är det roligaste som finns? Men med en bra ångstation blir det inte tråkigt. Här går det undan att få ett bra resultat. Med rätt ångstation kommer du aldrig mer vilja gå omkring i skrynkliga kläder. Men en ångstation behöver du inte ägna så mycket tid på att få skrynkelfria kläder. Välj bland massor med ångstationer med olika funktioner, storlekar och styrkor. Är du i behov av en ångstation när du reser? Inga problem, hos oss hittar ångstationer som du kan ta med dig på dina resor.

Per sida
Visar 1 - 36 av 82 produkter
Visar 1 - 36 av 82 produkter
Klädvård

Ska du köpa klädvårdsprodukter har du hittat rätt. Hos oss hittar du massor med olika klädvårdsprodukter så som strykjärn utan eller med ånga, ångstationer, mangel och strykbrädor. Vi har stort sortiment i olika prisklasser och funktioner. Vi säljer strykjärn utan eller med ånga, ångstationer, mangel och strykbrädor från välkända varumärken så som Bosch, Electrolux, Miele, Siemens, Ballingslöv, LauraStar, FairNet & SteamOne.