Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Småel 

Många av våra elektriska produkter används dagligen och de hjälper till att både vårda dig själv och din hälsa såväl som att underlätta hushållsarbeten. Utforska det stora sortimentet av hårvårdsprodukter samt hushållsapparater och dammsugare på Inredningsvaruhuset – alltid...

Läs mer om Småel

  • Hushållsapparater

    Här hittar och handlar du online i webshop av hushållsapparater som dammsugare, köksredskap, matberedare, köksassistenter, mixers, vispar mm från välkända varumärken bosch, electrolux, miele, siemens.

  • Hälsa & skönhet

    Här hittar du mängder av Hälsa & Skönhetsprodukter online från stora och välkända varumärken som Bosch, Electrolux, Miele och Siemens. Vi har produkter för Hårvård, Hälsovård, Massage & Välbefinnande till rätt pris.

  • Klädvård

    Ska du köpa klädvårdsprodukter har du hittat rätt. Hos oss hittar du massor med olika klädvårdsprodukter så som strykjärn utan eller med ånga, ångstationer, mangel och strykbrädor. Vi har stort sortiment i olika prisklasser och funktioner. Vi säljer strykjärn utan eller med ånga, ångstationer, mangel och strykbrädor från välkända varumärken så som Bosch, Electrolux, Miele, Siemens, Ballingslöv, LauraStar, FairNet & SteamOne.

Per sida
Visar 1 - 36 av 638 produkter
Visar 1 - 36 av 638 produkter
Småel

Många av våra elektriska produkter används dagligen och de hjälper till att både vårda dig själv och din hälsa såväl som att underlätta hushållsarbeten. Utforska det stora sortimentet av hårvårdsprodukter samt hushållsapparater och dammsugare på Inredningsvaruhuset – alltid av bra kvalitet. Här finner du produkter från stora och välkända varumärken som har designat och utvecklat elektriska produkter under många år, exempelvis Bosch, Electrolux, Miele och Siemens. Vi har också spännande nyheter inom hemelektronik som gör det möjligt att uppleva Virtual Reality via VR-glasögon med hjälp av din smartphone.


Det flitiga användandet av många klädvårdsprodukter ställer höga krav på design. Dagens moderna strykjärn har förvandlat det krångliga och tidskrävande arbetet att stryka kläder till något du enkelt kan göra framför TV:n. Leta efter strykjärn med en bra stryksula så att du inte behöver arbeta hårt vid strykningen. På Inredningsvaruhuset hittar du ångstrykstationer som har en stryksula med fint glid och en kraftfull ånga som gör att det går snabbare att stryka.

VANLIGA FRÅGOR