Mässing är, och har länge varit, en av de allra hetaste metallerna när det kommer till inredning. Denna lite ovanliga metall gör sig otroligt bra om du vill bryta av mot den traditionella typen av inredning som vi brukar ha här i Sverige, till exempel att ha mässingshandtag till garderob och matcha med liknande på byrån. Det blir ett härligt komplement till den något strikta skandinaviska stilen.

Mässing är ett hållbart och relativt underhållsfritt material vilket gör att det lämpar sig bra för vissa användningsområden som till exempel handtag. Det spelar ingen roll vilken typ av handtag det rör sig om- det kan vara i ett kök eller i ett badrum, som dörrhandtag eller knoppar att hänga handduken på. Handtag gjorda i denna metall fungerar bra i hela huset- vilket ger dig en större valmöjlighet i de olika rummen.

Utbudet av handtag i mässing är stort hos oss på Inredningsvaruhuset. Här finns allt från vanliga traditionella mässingshandtag till dörr eller skåp. Dessutom har vi lite mer ovanliga modeller som skålformade handtag eller slimmade modeller i olika utformningar. 

VANLIGA FRÅGOR