Produktval

Price

240,00 kr - 5 055,00 kr

Företaget grundades år 2000 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av badrumsprodukter i Sverige. INR badrum har ett brett sortiment av produkter som passar olika behov och stilar, och de strävar efter att erbjuda hög kvalitet till rimliga priser.

INR badrum har sin huvudverksamhet i Sverige, men företaget har också en stark närvaro på den nordiska marknaden. Företaget har ett eget utvecklings- och designcenter där de skapar nya produkter och lösningar för badrummet. INR badrum samarbetar också med olika designers och arkitekter för att skapa innovativa och trendmedvetna produkter.

INR badrum värnar om miljön och har en rad produkter som är certifierade enligt miljöstandarden Water Seal. Dessa produkter har en låg vattenförbrukning och hjälper till att spara vatten och energi. Företaget har också en stark fokus på hållbarhet och använder material som är långsiktigt hållbara och lätta att återvinna.

INR badrum har en stark närvaro på den svenska marknaden och är välkänt för sin höga kvalitet och sitt bretta sortiment av badrumsprodukter. Företaget har också ett starkt fokus på hållbarhet och miljövänlighet, och strävar efter att skapa produkter som gör det enklare för människor att leva hållbart i sina hem.