Filter

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

 Hafa

Hafa är ett svenskt företag som tillverkar badrumsinredning med passion för form och funktion. Möbelsnickaren Lars Andersson från Halmstad grundade Hafa i början av 1960-talet.

Hafa är ett svenskt företag som tillverkar badrumsinredning med passion för form och funktion. Möbelsnickaren Lars Andersson från Halmstad grundade Hafa i början av 1960-talet, och redan 1962 hade produktionen växt till att inkludera både Halmstad närliggande orten Falkenberg. Efter några år tog företaget det strategiska beslutet att helt fokusera sin verksamhet på badrumsmöbler, och i mitten av 1960-talet lanserade Hafa marknadens första badrumsskåp helt i teak. Med sin personliga, funktionella och smakfullt designade badrumsmöbler blev Hafa snabbt marknadsledande och välkända över hela landet. Trots att företaget utvecklas med tiden och vinnlägger sig om att modernisera både sin produktion och design finns den ursprungliga snickarglädjen och passionen för hantverket kvar, och Hafa sätter än idag form och funktion främst.
Idag erbjuder Hafa ett brett sortiment av produkter för badrum och toaletter, som till exempel badrumsskåp, speglar, handdukstorkar, duschar, blandare, badkar med eller utan massage, toaletter och handfat. Företaget har flera olika badrumsserier med namn som Edge, Go, Sun eller East som tillsammans skapar trivsamma helhetsintryck, även om det går minst lika bra att kombinera ihop ditt eget badrum med fristående produkter och möbler. Alla Hafas badrumsprodukter är noggrant testade och tål både fukt, vatten och rengöring, och är CE-märkta enligt gällande normer.


Alla Hafas badrumsmöbler av trä är gjorda av autentiskt virke, och naturlig variation förekommer då i både färg och mönster. När möblerna konstrueras och byggs samman matchas faneret ihop för att möbeln ska ge ett vackert helhetsintryck. Detta gör dock att viss variation kan förekomma mellan olika exemplar av samma möbel, även om de är tillverkade i samma faner och vid samma tidpunkt. I takt med att möbeln åldras kan också dess trä faner kommer att skifta i nyans mot en djupare och mörkare ton. Undvik gärna att placera trämöbler i direkt solljus där de gärna bleknar eller gulnar.


Företaget har förutom en massa tillbehör som duschdraperier sin egen rengöringsserie för badrum Clean & Shine som enkelt tar bort kalkbeläggningar eller som impregnerar din duschkabin för att minska beläggningar


Du kan lätt komma i kontakt med Hafa via deras hemsida, där du även hittar tips och råd angående skötsel, montering och rengöring) av Hafa produkter.


Kontakt info:
Telefon: 035-15 44 75
Mailadress: info@hafa.se
Adress: Svarvaregatan 5, Box 525, 301 80 Halmstad
Länk: http://www.hafa.se/infor-ditt-kop/kontakta-oss
Service info: http://www.hafa.se/kundservice/skotselrad

Mer

Det finns inga produkter från den här tillverkaren