Filter

Pris

285 kr - 84 465 kr

Retro & Antik design

Bredd (cm)

15 - 170

Djup (cm)

0 - 85

Höjd

0 - 215

Min. höjd (cm)

175 - 180

Max. höjd (cm)

175 - 180

Antal Flaskor

7 - 166

Antal Temperaturzoner

Anti-fingerprint

Energiförbrukning / år

0 - 415

Fryskapacitet i Liter

5 - 500

Kolsyremaskin

Kylkapacitet i Liter

70 - 410

Ljudnivå dB (A)

0 - 50

Mjukstängning

Nollzonslåda

Omhängbar Dörr

Säkerhet vid strömavbrott (timmar)

5 Timmar - 40 Timmar

Säkring

0 - 5

Temperatursintervall

0 - 10

Vattendispenser

Spänning i volt

220 - 230

Kylar & Frysar till köket - Energisnåla & Stilrena

En bra Kyl, Frys och Kylfrys gör mycket för ditt hem – inte bara när det gäller att förvara mat. En ny kyl och en ny frys höjer värdet på bostaden och minskar också dina energikostnader, detta eftersom de flesta nya modeller är energisnåla. Det finns ett flertal olika modeller och storlekar på marknaden vilket gör det lätt att hitta alternativ som passar bra ihop med kökets övriga inredning. Om ni är en stor familj behöver ni gott om utrymme i kylen och frysen, och då kan fristående modeller eller side-by-side-modeller vara bra val. Om ni är ett mindre hushåll räcker ofta en kombinerad kyl och frys.

När du köper en kyl eller frys behöver du fundera på hur kylskåpet och frysen ser ut inuti. Ett kylskåp med samma yttermått kan rymma olika volymer beroende på hur många fack eller hyllor som finns och hur de är placerade. Idag finns det dessutom många andra smarta funktioner i moderna kylar och frysar, så som självavfrostning, fuktighetsreglerade grönsakslådor, elektronisk temperaturstyrning och larm som går på om dörren inte är ordentligt stängd.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du en mängd olika kylar och frysar från välkända och högkvalitativa varumärken. Leta dig fram till en modell som passar ditt hushåll bäst! 

VANLIGA FRÅGOR