Filter

Pris

0 kr - 12615 kr

Visa fler alternativ

Bredd modulmått

10 - 205

Bredd (cm)

0 - 125

Höjd (cm)

0 - 105

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 75 W Link
  Eico 2372

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  21 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 N SM Link
  Eico 2378

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  23 495 kr
 • Eico köksfläkt Ceiling Stripe 120 N Link
  Eico 2377

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  26 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W SM Link
  Eico 2505

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W Link
  Eico 2379

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  27 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N SM Link
  Eico 2375

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  20 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N Link
  Eico 2374

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W SM Link
  Eico 2504

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  20 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W Link
  Eico 2376

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  24 495 kr
 • Eico Faströr Stål Ø150
  Eico 5657

  Flexibel systemlösning för rörföring

  895 kr
 • Eico Flex 55x218
  Eico 4857

  Flexibel systemlösning för rörföring

  575 kr
 • Eico Böjning 90 Grader 55x218
  Eico 4856

  Flexibel systemlösning för rörföring

  510 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Tillbehör Bänkskåp 

Skåpinredningen och lådinredningen i köket hjälper dig att ta tillvara på varenda centimeter i ditt kök. Välj till exempel mellan flyttbara hyllplan eller utdragbar förvaring. Till dina köksskåp som är placerade i hörn kan du bland annat använda...

Läs mer om Tillbehör Bänkskåp

 • Bestickinsats

  Med rätt lådinredning blir det lättare att hålla ordning i köket. Vi erbjuder en smart lådinredning så att du alltid vet var du har dina kökstillbehör. Med rätt sak på rätt plats blir det både roligare och lättare att arbeta i köket. Du hittar inredning kökslådor på Inredningsvaruhuset.

  Vårt breda sortiment från kända tillverkare omfattar bestickinsatser i slitstarka och hållbara material. Välj till exempel en besticklåda eller bestickinsats i trä från Ballingslöv så gör du lådan vacker även på insidan. Med en bestickinsats i plast har du en lådinsats som är lätt att torka av och hålla ren. Våra bestickinsatser i plast finns dessutom i flera färger. Du kan välja mellan olika format beroende på vad du ska förvara i lådorna. Du hittar till exempel insatser för både bestick och större kökstillbehör samt lådförvaring av kryddor och burkar.

  I ett kök med få skåp men flera lådor i olika höjder, kan du satsa på lådinsatser i olika storlekar så kan du förvara allt från vardagsbesticken till matvaror och burkar i dina lådor. En vanlig Ballingslöv bestickinsats till lådor passar oftast bra i någon av de övre lådorna. Nedanför lägger du slevar, knivar och andra tillbehör. Kryddor kan också förvaras i en speciell lådinsats. I de djupaste och nedersta lådorna använder du förrådsboxen från Ballingslöv för stående förvaring.

  FAQ – vanliga frågor

  Finns det en lådinsats som gör det lättare att hålla ordning på alla småsaker som enkelt ”försvinner” i lådorna?
  Vi har lådinsatser i olika storlekar och material. För de mindre prylarna kan du välja en insats med många små fack. Med många små fack är det mindre risk att småsakerna försvinner, det finns till exempel speciella insatser för kryddburkar och till och med för Nespresso kapsyler.

  Vad ska jag tänka på när jag köper lådinredning till köket?
  Planera efter det utrymme du har och det som ska förvaras i lådorna, har du många bestick kan det kanske vara värt att satsa på två besticklådor till exempel. Välj också vilka material du vill använda, ska det vara lättstädat i plast eller estetiskt i trä? Inred dina lådor med bestickinsatser för både bestick och redskap och lådinsatser med många fack. Med var sak på sin plats blir matlagningen mycket enklare.

  Vilka material erbjuder ni på bestickinsatser?
  Vi har bestickinsatser i plast, trä och metall. Vissa insatser har dessutom fack som är klädda med kork.

  Vilka tillverkare arbetar ni med för lådinredning?
  Vi erbjuder lådinredning från Ballingslöv och Beslag Design.

 • Kryddinsats

  Kryddinsats att lägga i kökslådan som skapar ordning & reda.

 • Knivinsats

  Knivinsats till kökslådor som skapar ordning & reda. Var sak på sin plats.

 • Folie & Gladpack insats

  Folie & Gladpack insats till kökslådor. Var sak på sin plats matlagningen enklare i köket.

 • Redskapsinsats

  Med en redskapsinsats till kökslådor hittar man enkelt det köksredskap som skall användas. Skapa ordning och reda bland köksredskapen såsom: såsslev, visp, slickepott, smörkniv, stekspade.

 • Lådinredning

  Lådinredning till kökslådor. Som tex. lådavdelare lock, skafferiavdelare, tallrikshållare.

 • Gummimattor

  Gummimattor till bänkskåp som läggs i botten på låda eller stomme. Snygga och enkla att hålla rent. Praktiskt tillbehör som placerar föremålen stabilt på samma plats utan att de skramlar eller far omkring i lådan.

Per sida
Visar 1 - 36 av 73 produkter
Visar 1 - 36 av 73 produkter
Tillbehör Bänkskåp

Skåpinredningen och lådinredningen i köket hjälper dig att ta tillvara på varenda centimeter i ditt kök. Välj till exempel mellan flyttbara hyllplan eller utdragbar förvaring. Till dina köksskåp som är placerade i hörn kan du bland annat använda praktiska roterande hyllplan eller korgar så får du förvaring ända in i minsta vrå samtidigt som allt finns nära till hands när du behöver det. 

Hos oss finner du bänkskåp samt inredning till skåp och lådor i slitstarka material och av högsta kvalitet. Dessutom kan du välja mellan ett stort antal knoppar och beslag. Om du föredrar luckor utan beslag väljer du våra praktiska lucköppnare K-push från Beslag design, istället. Dessa monteras enkelt på skåpets insida och tillåter dig att öppna luckan med ett lätt tryck på utsidan. Lucköppnaren finns i grått och vitt och i två längder.

FAQ - vanliga frågor 

Vilka tillbehör erbjuder ni till era bänksskåp?
Bland skåpinredningen kan du tex. välja mellan fasta och flyttbara hyllplan, utdragbara hyllor och korgar samt roterande korgar. Liksom skåpen håller tillbehören högsta kvalitet och vi samarbetar med välkända tillverkare och märken inom kök och bad. Här hittar man också olika insatser såsom bestickinsats, kryddinsats, knivinsats, folie o gladpack behållare etc.

Vilka bänkskåp passar bäst i ett litet kök?
Våra bänksskåp finns i olika storlekar så att du enkelt ska kunna hitta det som passar i ditt kök. I ett litet kök kan du med fördel använda hörnskåp för att utnyttja ytan maximalt. Med roterande hyllplan får du en praktiskt och lättillgänglig förvaring även i djupa skåp. 

Vilka storlekar finns era bänkskåp i?
Våra bänksskåp samt tillbehör till bänksskåp finns med måtten bänkskåp 20, 40, 45, 50 centimeter, 60 centimeter, 70 centimeter, 80 centimeter, 90 centimeter samt 100 centimeter. 

Kan jag välja vilka beslag jag vill ha till mina bänksskåp?
Ja, självklart kan du det, vi erbjuder beslag från flera olika tillverkare. Beslagen finns i olika materiel, färger och former. Att byta beslag är ett enkelt sätt att pigga upp köksinredningen.