Filter

Pris

60 kr - 6315 kr

Visa fler alternativ

Bredd modulmått

15 - 125

Bredd (cm)

20 - 60

Höjd (cm)

0 - 105

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Hyllor 

I denna kategori har vi samlat våra Hyllor. Främst till köket men går naturligtvis att använda även till hall, tvättstuga och annan förvaring. Både hyllor till köksskåp men även väggmonterade hyllor. Ballingslövs hyllor till skåp (bänkskåp, överskåp, högskåp, garderob) är i...

Läs mer om Hyllor

Per sida
Visar 1 - 36 av 38 produkter
Visar 1 - 36 av 38 produkter
Hyllor

I denna kategori har vi samlat våra Hyllor. Främst till köket men går naturligtvis att använda även till hall, tvättstuga och annan förvaring. Både hyllor till köksskåp men även väggmonterade hyllor. Ballingslövs hyllor till skåp (bänkskåp, överskåp, högskåp, garderob) är i vit laminat.

Den vita laminaten från Ballingslöv är tålig och enkel att rengöra. Vita plast hyllbärare medföljer alltid. När man köper kök eller garderober vill man ofta komplettera med fler hyllor då dem som medföljer i skåpen ej är tillräckligt och det är naturligtvis inga problem. Monteringen är enkel: Man börjar med att fästa dem vita hyllbärarna i de förstansade hålen i skåpsstommen på valfri höjd som man tycker är lämplig. Sedan monterar man dit hyllan – klart!

Decosteel har vägghyllor i rostfritt. Dessa har många användningsområden men några exempel är att ställa kokboken, kryddor, nycklar, pennor på.