Filter

Pris

40 kr - 530 kr

Visa fler alternativ

Längd

40 - 2000

Serie

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Profilhandtag 

Med ett profilhandtag skapar du enkelt en elegant känsla i köket eller något av hemmets andra rum. Profilhandtagen är tillverkade av tunna, slittåliga material och monteras enkelt på kanten av luckor och lådor. Eftersom de fästs på bakstycket av lådan eller skåpet kräver de...

Läs mer om Profilhandtag

Visar 1 - 20 av 20 produkter
Visar 1 - 20 av 20 produkter
Profilhandtag

Med ett profilhandtag skapar du enkelt en elegant känsla i köket eller något av hemmets andra rum. Profilhandtagen är tillverkade av tunna, slittåliga material och monteras enkelt på kanten av luckor och lådor. Eftersom de fästs på bakstycket av lådan eller skåpet kräver de inga genomborrade hål. Designen är enkel men elegant och passar perfekt i kök där du vill ha rena, släta ytor.

Du kan välja mellan en mängd olika material och nyanser, vilket gör det lätt att matcha profilhandtagen med din inredning. Kopparfärgade, rostfri look eller antik brons? Valet är ditt! Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du köpa profilhandtag från kända varumärken som Beslag Design; handtag av mycket hög kvalitet och till förmånliga priser.

 

 

VANLIGA FRÅGOR