Filter

Pris

5 kr - 835 kr

Visa fler alternativ

Diameter (mm)

16 - 82

Längd

40 - 2000

Serie

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 N SM Link
  Eico 2378

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  23 495 kr
 • Eico köksfläkt Ceiling Stripe 120 N Link
  Eico 2377

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  26 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W SM Link
  Eico 2505

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W Link
  Eico 2379

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  27 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N SM Link
  Eico 2375

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  20 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N Link
  Eico 2374

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W SM Link
  Eico 2504

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  20 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W Link
  Eico 2376

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  24 495 kr
 • Eico Faströr Stål Ø150
  Eico 5657

  Flexibel systemlösning för rörföring

  895 kr
 • Eico Flex 55x218
  Eico 4857

  Flexibel systemlösning för rörföring

  575 kr
 • Eico Böjning 90 Grader 55x218
  Eico 4856

  Flexibel systemlösning för rörföring

  510 kr
 • Eico Rörsammankoppling 55x218
  Eico 4855

  Flexibel systemlösning för rörföring

  267 kr

Information

F A Q

Kökshandtag

Kökshandtag 

Kökshandtag är ett enkelt och smart sätt för dig att göra en förändring i ditt kök utan att behöva renovera. Handtagen är den där lilla detaljen som verkligen kan förvandla ett kök. Ett skålhandtag är enkelt att greppa och ger en mer antik känsla eftersom de ofta användes...

Läs mer om Kökshandtag

 • Läderhandtag

  Läderhandtag är perfekt för dig som söker något lite annorlunda och som tycker om känslan av naturmaterial. Istället för de vanliga standardhandtagen i rostfritt stål eller andra metaller kan du ha trendiga handtag i läder som ger en mjukare och mer raffinerad känsla.

  Läderhandtag är mångsidiga och kan användas till det mesta. De passar in överallt – till exempel som handtag på köks- eller badrumsskåp eller på olika möbler i hemmet. Vi har många olika modeller och du kan till exempel välja de lite större handtagen med en bas av metall som sedan lindas med läder på själva greppytan. Det finns också läderhandtag som enbart består av läderstroppar och som fästs direkt på lådor och skåp. Det är ett läderhandtag loop, en slags ögla som du öppnar med.

  Vi har alltså flera olika typer av läderhandtag, gemensamt för dem alla är dock att de kommer från välrenommerade leverantörer vilket i sin tur borgar för produkter av hög kvalité. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du enbart det bästa.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Mässingshandtag

  Mässing är, och har länge varit, en av de allra hetaste metallerna när det kommer till inredning. Denna lite ovanliga metall gör sig otroligt bra om du vill bryta av mot den traditionella typen av inredning som vi brukar ha här i Sverige, till exempel att ha mässingshandtag till garderob och matcha med liknande på byrån. Det blir ett härligt komplement till den något strikta skandinaviska stilen.

  Mässing är ett hållbart och relativt underhållsfritt material vilket gör att det lämpar sig bra för vissa användningsområden som till exempel handtag. Det spelar ingen roll vilken typ av handtag det rör sig om- det kan vara i ett kök eller i ett badrum, som dörrhandtag eller knoppar att hänga handduken på. Handtag gjorda i denna metall fungerar bra i hela huset- vilket ger dig en större valmöjlighet i de olika rummen.

  Utbudet av handtag i mässing är stort hos oss på Inredningsvaruhuset. Här finns allt från vanliga traditionella mässingshandtag till dörr eller skåp. Dessutom har vi lite mer ovanliga modeller som skålformade handtag eller slimmade modeller i olika utformningar.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Infällnadshandtag

  Är du trött på handtag och knoppar som sticker ut från dina köksmöbler eller hemmets andra förvaringsmöbler? Då kan infällnadshandtag vara något för dig! Infällnadshandatg smälter snyggt in i lådans design och blir på så sätt en både stilren och praktisk inredningsdetalj.

  Med infällnadshandtag minskar du risken att råka gå in i handtag eller råka bryta av knopparna på möblerna. Infällnadshandtag är dessutom både enkla att rengöra och använda sig av. Med sitt stilrena utseende passar de i de allra flesta hem. Handtagen är enkla att montera – du behöver bara fräsa ett hål i samma storlek som handtaget i lådan, och sedan trycka in handtaget där. För extra hållbarhet kan du fästa med lite lim.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett välsorterat utbud av infällnadshandtag från märken som Beslag Design. De finns i olika modeller och utseenden, och gemensamt för dem är att de är högkvalitativa och säljes hos oss för mycket bra priser. Runda eller rektangulära handtag? Rostfritt stål eller aluminium? Högblanka eller matta ytor? Valet är ditt!

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Skålhandtag

  De greppvänliga skålhandtagen har en klassisk, mjuk utformning och kan inge både en retrokänsla och modern känsla i hemmet, beroende på vilka material du väljer. Med ett skålhandtag öppnar du enkelt dina lådor, samtidigt som de är enkla att rengöra och montera.

  Vi på Inredningsvaruhuset har samlat ihop ett välsorterat utbud av skålhandtag i mycket hög kvalitet och till mycket förmånliga priser. Bland de varumärken vi saluför hittar du kvalitetsmärken som bland annat Beslag Design. För att du ska kunna hitta handtag som passar bra in i hemmets övriga stil har vi också satsat på att erbjuda ett varierat utbud vad gäller material och utformningar. Här kan du till exempel hitta rostfria handtag för det moderna hemmet, matta tennhandtag för att få till en lantlig känsla i köket eller högpolerade och mer detaljerade handtag för att skapa en retrokänsla.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Profilhandtag

  Med ett profilhandtag skapar du enkelt en elegant känsla i köket eller något av hemmets andra rum. Profilhandtagen är tillverkade av tunna, slittåliga material och monteras enkelt på kanten av luckor och lådor. Eftersom de fästs på bakstycket av lådan eller skåpet kräver de inga genomborrade hål. Designen är enkel men elegant och passar perfekt i kök där du vill ha rena, släta ytor.

  Du kan välja mellan en mängd olika material och nyanser, vilket gör det lätt att matcha profilhandtagen med din inredning. Kopparfärgade, rostfri look eller antik brons? Valet är ditt! Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du köpa profilhandtag från kända varumärken som Beslag Design; handtag av mycket hög kvalitet och till förmånliga priser.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Knopp

  Knoppar är ett klassiskt handtag som finns i en mängd utföranden och material. Det gör det lätt att bland knopparna hitta just det handtag som passar din inredning bäst. Du kan välja mellan bland annat trä, porslin eller rostfritt stål, beroende på vilken känsla du vill förmedla – det finns knoppar i allt från klassiskt lantliga utföranden till retrodesigner och moderna, minimalistiska alternativ. Genom att byta ut knoppar på luckor och skåp i köket eller badrummet kan du enkelt förändra utseendet på din inredning och sätta din egen personliga prägel på rummet. Du kan också skaffa knopp beslag om du till exempel vill fräscha upp en gammal byrå. Knopparna i vårt sortiment är tillverkade av tåliga material och de är enkla att montera och att rengöra.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett brett och välsorterat utbud av högkvalitativa knoppar från olika varumärken, till exempel Beslag Design. Knopparna finns i olika prisklasser, men priserna är alltid förmånliga när du handlar hos oss.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Möbelbeslag

  Är du trött på någon av dina gamla byråer eller skåp i hemmet? Innan du byter ut möbeln helt och hållet kan du fundera på om du inte istället kan piffa upp den genom att till exempel måla om och sätta dit nya beslag– då kan möbeln bli som ny igen.
  Möbelbeslag är ett billigt och smidigt sätt att piffa upp en möbel på, vare sig den är ny, gammal eller renoverad. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett välsorterat utbud av möbelbeslag som är enkla att montera på din möbel, och som får den att se ut som ny igen.
  Många av våra möbelbeslag skänker en retrokänsla eller antik känsla till möbeln. Beslagen finns i olika modeller, utformningar och material. Vad sägs om en ring i antik stil, eller en förnicklad hasp som skänker en retrolook och extra glans till ditt skåp? Hos oss hittar du möbelbeslag av hög kvalitet från bland annat Beslag Design.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Trähandtag

  Trähandtag och träknopp till kök, badrum, tvättstuga eller förvarings inredning.
  Ett kökshandtag i massivträ är skönt att hålla i då det är slipat med sandpapper för att vara lent och passa handen.
  Handtagen känns även varma då trä ej leder kyla.
  Vi har många olika träslag såsom: Ek, Bok, Körsbär, Zebarno, Vitmålad, Wenge, Valnöt, Björk, Svartmålad.

Per sida
Visar 1 - 36 av 659 produkter
Visar 1 - 36 av 659 produkter
Kökshandtag

Kökshandtag är ett enkelt och smart sätt för dig att göra en förändring i ditt kök utan att behöva renovera. Handtagen är den där lilla detaljen som verkligen kan förvandla ett kök. Ett skålhandtag är enkelt att greppa och ger en mer antik känsla eftersom de ofta användes på lådor i gamla butiker. En läderstropp ger ett unikt och stilrent intryck i ett modernare kök, medan ett robustare greppvänligt handtag som är lätt att torka av kan var lämpligare för barnfamiljen.

Här på Inredningsvaruhuset säljer vi endast kökshandtag av bästa kvalitet, men vi är även måna om att sälja billiga kökshandtag. Vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna och detta för att vi skall vara säkra på att kunna tillgodose de höga krav som vi vet att våra kunder har. Här finns därför bara hållbara produkter, som kräver minsta möjliga underhåll och som dessutom har en lång livslängd.

 

 

VANLIGA FRÅGOR