Filter

Pris

90 kr - 8850 kr

Serie

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

15 - 90

Höjd

0 - 90

Djup (cm)

15 - 90

Nyheter

Extrapriser

Information

F A Q

Sopsortering & Avfallshantering 

Att sopsortera är en viktig insats för miljön. Även om vi vet att det är viktigt och meningsfullt att sortera sopor hemma så kan det ibland upplevas som besvärligt. Ofta kan sopsorteringen underlättas genom att skapa ett system för hushållets sopor med lättillgängliga kärl...

Läs mer om Sopsortering & Avfallshantering

 • Avfallskvarn

  Om du vill minska mängden dina komposterbara sopor så bör du investera i en avfallskvarn som malar sönder dem till ett slam och transporterar bort dem. Det innebär stora fördelar, både för det enskilda hushållet med minskat avfall som ska sorteras och slängas, men inte minst för miljön bland annat för minskad användning av soppåsar.

  Vi har ett brett utbud av avfallskvarnar där prisskillnaderna framförallt handlar om skillnader i kapacitet. Mindre hushåll kan klara sig med en mindre kvarn som kanske inte behöver kunna finfördela mycket grovt och svårarbetat avfall. Andra behöver en större och starkare eller mer tystgående avfallskvarn. Hos oss hittar du båda typer.

  Det finns egentligen inget det bäst i test för avfallskvarnar som snabbt kan säga vilket som är bästa avfallskvarnen på marknaden, så som det finns med många andra av våra produkter. Det gäller snarare att du måste passa ihop rätt kvarn med rätt kök, rätt hushåll och rätt avloppsnät. Vi rekommenderar att du läser på innan du tar beslut om vilken kvarn du vill köpa. Det har skrivits om avfallskvarn i Råd och Rön bland annat, och det finns en hel del att läsa även på från andra seriösa aktörer.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 73 produkter
Visar 1 - 36 av 73 produkter
Sopsortering & Avfallshantering

Att sopsortera är en viktig insats för miljön. Även om vi vet att det är viktigt och meningsfullt att sortera sopor hemma så kan det ibland upplevas som besvärligt. Ofta kan sopsorteringen underlättas genom att skapa ett system för hushållets sopor med lättillgängliga kärl och en tydlig sopsorteringsguide. I den här kategorin hittar du just sådana kärl som gör det enkelt att sortera rätt. Vanligt att källsortera är matavfall, tidningar, glasflaskor, metallburkar och batterier. Valet av sopsorteringskärl avgörs av hur stor plats du har för att montera det eftersom systemen tar en del plats, särskilt om du är intresserad av modeller med flera lådor och fack för en mer effektiv sortering.

Vi erbjuder ett gediget urval av system och kärl för sopsortering hemma i köket eller tvättstugans bänkskåp. Systemen finns i olika storlekar och för olika montering i köksskåp eller i utdragbara lådor. Kärlen bör placeras så att de är lätta att komma åt och använda men samtidigt utom synhåll. Vissa större system för framförallt lådmontering har kärl för ett flertal olika sorters avfall och även plats för soppåsar. Ta en titt i vårt sortiment och välj den typ av sopsortering som passar dig och din familj bäst.

 

VANLIGA FRÅGOR