Filter

Pris

90 kr - 31230 kr

Diskmaskinsavstängning

Utdragbart munstycke

Sprayfunktion

Vägg/inbyggnad

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 X
  Eico 4773

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  11 995 kr

Information

F A Q

Köksblandare 

Köksblandare är en av de viktigaste delarna i ett kök, inte bara estetiskt utan även för de funktioner du behöver för att effektivt kunna arbeta i ett kök. En högre blandare ger dig mer utrymme att skölja av större kastruller och plåtar. Har den ett utdragbart munstycke så...

Läs mer om Köksblandare

 • Köksblandare Med Diskmaskinsavstängning

  En köksblandare med diskmaskinsavstängning är perfekt för den miljömedvetna användaren som lever en hållbar livsstil. Då diskmaskinens vattenrör går via köksblandaren kan du själv kontrollera att avstängningen går rätt till, perfekt för dig som strävar efter ett enklare och mer effektivt köksarbete. Du kontrollerar själv vattentillförseln till diskmaskinen och kan med hjälp av diskmaskinsavstängningen enkelt stänga av och på den utan att behöva krångla med rör eller krypa in under diskbänken.
  Diskmaskinsavstängningen bör placeras där den är väl synlig för att du lätt ska komma åt den. Det är en funktion som underlättar vardagen samt gör avstängningen av din diskmaskin till en vana. Den kommer att höja helhetsintrycket på ditt kök och göra det mer modernt och funktionellt.

  Vi har endast högkvalitativa och välfungerande produkter från kända tillverkare i vårt sortiment. Med flera års erfarenhet för vad som kommer att få ditt kök att fungera felfritt kan du lita på att du får den optimala produkten. Köper du din köksblandare med diskmaskinsavstängning från Inredningsvaruhuset kommer du få en högkvalitativ vara som underlättar din vardag och är bra för miljön.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Köksblandare Utan Diskmaskinsavstägning

  Köksblandare utan diskmaskinsavstängning finns i olika modeller och har funktioner som både kan underlätta och vara tidsbesparande i vardagens bestyr. Välj mellan en köksblandare med tvåhandsgrepp, en för varmvatten och en för kallvatten, eller en köksblandare med enkelgrepp vilket innebär att du endast har ett handtag som du vrider på för att ändra temperaturen på vattnet. Enkelgrepp är det populäraste alternativet då minskar vattenåtgången och energiförbrukningen.

  En köksblandare utan diskmaskinsavstängning innebär att själva blandaren installeras utan den lilla spaken där du kan stänga av vattenflödet manuellt till din diskmaskin. Men din köksblandare kan utrustats med andra finesser som underlättar för både miljön och din ekonomi. Du kan bland annat välja en köksblandare med svängbar pip, med ett energisparsystem från ESS eller med mjukstängning.
  Din köksblandare utan diskmaskinsavstängning är något du kommer att använda dagligen, vilket innebär att den ska passa ditt kök rent stilmässigt men även vara en slittålig variant som kommer hålla i flera år. På Inredningsvaruhuset hittar du köksblandare av hög kvalité som är testade att hålla länge och behålla alla sina egenskaper flera år utan att du får problem eller behöver byta ut dem.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Elektroniska Köksblandare

  En elektronisk köksblandare är optimal för dig som vill ha ett toppmodernt kök och samtidigt lever ett liv där du alltid har händerna fulla. Det är ett smidigt sätt att sätta på din kran utan att behöva släppa det du håller i. Det är också perfekt när du lagar mat eller bakar och har kladdiga händer som du inte vill fläcka ner din blandare med.

  En elektronisk köksblandare styrs av en sensorfunktion och du behöver endast hålla händerna under pipen så kommer vattenflödet automatiskt att starta. En elektronisk köksblandare är hygienisk eftersom du inte kommer få matrester eller bakterier från dina smutsiga händer på handtaget. Den är även miljövänlig då vattenstrålen stänger av sig själv och inte står och rinner i onödan.

  För just köket behövs en elektronisk blandare där temperaturen och vattenflödet kan ställas in, vilket vanligtvis sker med hjälp av en ratt som placeras under diskbänken. På vissa modeller sitter dock denna inställning på själva blandaren, det beror på hur du vill att modellen ska se ut.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Köksblandare Med Utdragbar Pip

  En köksblandare med utdragbar pip är att föredra när du vill underlätta dina kökssysslor, ha en mer flexibel blandare med fler funktioner och extra räckvidd när det kommer till vad du kan rengöra och vad din vattenstråle når. Den fungerar utmärkt för dubbelvaskar men även för ett kök med enkelvask.

  Du kan välja mellan olika modeller, bland annat en där den utdragbara pipen är i ett dolt läge. Pipen på blandaren ser då ut som en fast pip tills du drar ut det flexibla stycket. Du kan därefter sätta tillbaka pipen i det fasta läget när du inte använder funktionen, perfekt för dig som gillar ordning och reda och vill ha en mer stilistisk inredning i ditt kök. Vi har även modeller där den utdragna pipen alltid är i det utdragna läget, i denna variant är blandaren något mer böjd och modellen påminner vanligtvis om ett duschhuvud.
  På Inredningsvaruhuset hittar du endast högkvalitativa köksblandare med utdragbar pip, vi har flera olika modeller att välja mellan och de kommer med funktioner som inställbart flöde, upp till 360° räckvidd och alla kan monteras snabbt och smidigt med hjälp av erfarna hantverkare.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Väggmonterad Köksblandare

  En väggmonterad köksblandare innebär att den är monterad i väggen istället för via diskbänken, vilket är praktiskt och ger mer arbetsyta. En av fördelarna med detta är att du själv kan bestämma hur högt upp du vill att kranen ska sitta. Detta underlättar många sysslor, bland annat skapar du mer utrymme i din vask och det blir lättare när du ska fylla upp stora kastruller. Du får även hela bänkytan fri så att den bland annat blir lättare att rengöra.

  På Inredningsvaruhuset har vi både modeller med längre överliggande pip samt varianter med kortare pip, vilket innebär att du kan välja din väggmonterade köksblandare så att kranens utformning matchar stilen i ditt kök. Du kan också välja mellan olika material som bland annat rostfritt stål och mässing. Välj mellan en mer gammaldags dekorativ utformning eller en enkel design med blanka ytor som är lätta att hålla rena, det är smidigt för dig som vill lägga mindre tid på städning.

  Köper du din väggmonterade köksblandare från Inredningsvaruhuset får du en produkt av hög kvalité. Vi har produkter från marknadens bästa tillverkare som alla är testade för optimalt resultat.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Köksblandare Med Hetvattenfunktion

  En köksblandare med hetvattenfunktion passar perfekt för dig som vill ha ett jämnt flöde av hett vatten direkt ur kranen. Du sparar tid, energi och utrymme när du slipper värma upp vatten via spis eller vattenkokare. Varmvattnet från din blandare kommer i ett kontinuerligt flöde och passar utmärkt om du vill göra en kopp kaffe, te eller förbereda vatten för kokning av till exempel pasta. I de flesta av våra produkter ingår dessutom ett partikelfilter som finns till för att rena vattnet mot dåliga smaker och kalk.

  Köksblandare med hetvattenfunktion är en hjälpreda i vardagen som är enkel att installera och om du har barn kan du även installera ett barnsäkert skållningsskydd som hindrar både dig och ditt barn från att bränna er. Köksblandaren är utrustad med ett ergonomiskt handtag, du får också en isolerad behållare som håller en temperatur på cirka 88–98°C. Dessa behållare finns i olika storlekar.

  Med en köksblandare med hetvattenfunktion blir mer ekonomisk eftersom du mycket lättare kan välja hur stor mängd upphettat vatten du vill använda samt förbruka. Du minskar dessutom elförbrukningen med en hetvattenskran. Vill du veta mer om de olika varianter och modeller vi har på Inredningsvaruhuset är du välkommen att kontakta oss.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Köksblandare med kolsyrat vatten

  Kylt, filtrerat kolsyrat vatten till köket

  Älskar du smaken av filtrerat kolsyrat vatten på flaska, men hatar allt krångel med att köpa, förvara och återvinna flaskorna? Det finns ett bättre sätt. GROHE Blue blandaren sitter bredvid den vanliga köksblandaren eller allt-i-ett-kran och ger direkt kylt, filtrerat och kolsyrat vatten. Välj önskad kolsyrenivå med det vänstra greppet – utan kolsyra, med kolsyra eller lätt kolsyrat – och känn tryggheten hos GROHE Blue-filtertekniken i fem steg som avlägsnar oönskade ämnen som kan orsaka lukt eller påverka smaken, samtidigt som nyttiga mineraler blir kvar. Dessutom minskar filtret kalkhalten i vattnet, vilket utökar livslängden för hushållsapparater som kaffemaskiner. Den slanka designen omfattar en hög pip svängbar som passar utmärkt för att fylla höga karaffer. Dessutom är GROHE ytbehandlingen reptålig och ger en elegant, hållbar yta som varar länge.

  GROHE Blue
  Köksblandaren ger rent dricksvatten direkt från kökskranen. GROHE Blue filtret används med ett distinkt grepp och avskiljer oönskade partiklar som klorin från vattnet. Förutom alla praktiska funktioner utgör den här eleganta köksblandaren ett estetiskt blickfång i köket. Den hållbara kromade GROHE StarLight-ytbehandlingen understryker de rena linjerna. Den höga svängbara pipen har ett svängområde på 180° som gör det enkelt att fylla höga kärl. GROHE SilkMove-tekniken gör att du kan variera vattenflödet exakt och enkelt. Givetvis har den alla praktiska funktioner hos en normal köksblandare inbyggda. Njut av rent och uppfriskande vatten – utan tunga vattenflaskor.

  GROHE Blue-filtret 
  Avlägsnar tryggt oönskade ämnen som kan orsaka lukt eller påverka vattnets smak. Med 5-fasfiltertekniken renar GROHE Blue kranvattnet och ger det en frisk och förfinad smak. När vattnet passerar genom filtret avlägsnas oönskade ämnen som kan orsaka lukt eller påverka smaken, till exempel klor. Det fina partikelfiltret fångar upp även de minsta partiklar och lämnar inget efter sig utom rent vatten med god frisk smak. Dessutom avlägsnar filtret tungmetaller och minskar i hög grad kalkinnehållet i vattnet. Att byta vattenfiler går snabbt och enkelt, och säkerställer att du fortsätter att få friskt, kalkfritt vatten direkt från kranen.

 • Diskmedelspump

  Diskmedelspumpar har blivit en efterfrågad anordning i köket. En inbyggd diskmedelspump monteras på en bänkskiva eller en diskbänk med genomföring till en behållare för diskmedel undertill. Fördelarna med en diskmedelspump är kanske framförallt att det ser snyggare ut på bänken utan kladdiga diskmedelsflaskor. Men det är även praktiskt när du exempelvis lagar mat eller bakar och har mjöl, smör och olja på händerna som gör det svårt att greppa en flaska. Vi har ett flertal diskmedelspump-set i olika material för att passa ditt val av diskbänk och/eller blandare. Välj mellan diskmedelspump i marmor, rostfritt, krom eller mässing. Här hittar du även olika design som du kan kombinera med din köksblandare. Har du en lite mer slimmad modell så bör du välja ungefär samma design på diskmedelspumpen. Är däremot designen fyrkantig så väljer du med fördel en mer kantig modell. Vill du att den inte ska synas så mycket så har vi modeller som är mycket tunna och diskreta.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Diskmaskinsavstängning

  När det kommer till diskmaskiner är en diskmaskinsavstängning att föredra då den stänger av vattentillförseln till diskmaskinen och minimerar risken för vattenskador vid ett eventuellt läckage i diskmaskinen. Det är vid dessa tillfällen en diskmaskinsavstängning kan rädda dig och därmed är optimal för dig som vill ha kontroll över vattenflödet.
  Själva avstängaren är en knapp eller en mindre blandare med en liten spak som tydligt visar hur du sätter på och stänger av vattentillförseln. Fördelen med diskmanskinsavstängare är att de passar alla blandare och kan monteras där det passar. Vi på Inredningsvaruhuset har flera olika högkvalitativa varianter i vårt sortiment för dig att välja mellan, så att du hittar den som passar ditt kök perfekt.

  Det är viktigt att se till att diskmaskinsavstängningen är korrekt monterad, den ska vara lätt att stänga av och på. Detta löser du på enklast sätt genom att fixa så att avstängningen sitter lättåtkomligt och väl synligt. Att placera avstängningen synligt innebär att den inte ska sitta under diskbänken eller liknande.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Köksblandare Tillbehör

  När det kommer till köksblandare finns det flera hjälpmedel och tillbehör du kan välja för att få ett praktiskt och funktionellt kök Ett exempel på ett praktiskt tillbehör är en stabiliseringssats för köksblandare som används när diskbänken har tunn plåt utan stödram. Upplever du att din blandare känns lös eller instabil kan du stabilisera den med ett Soft Pex-rör som du hittar i vårt sortiment. För optimalt stöd bör stabiliseringssatsen kombineras med en stödplatta.

  Har du en köksblandare av typen Triotap 3-i-1 Thermex, kan en blandningsventil vara ett alternativt tillbehör som kommer underlätta för dig. Med hjälp av blandningsventilen kan du använda det kokande vattnet som du får från din Triotap i köket för att få vanligt varmt vatten. Detta är fördelaktigt då blandningsventilen reagerar på förändringar i tryck och temperatur i ditt förbestämda läge och justerar flödet av varmt och kallt vatten utifrån det för en perfekt blandning.

  Du hittar flera tillbehör till din köksblandare som underlättar din vardag hos oss på Inredningsvaruhuset. Varför inte satsa ett av våra filter som du enkelt kopplar på för att få väl kylt bordsvatten, antingen med eller utan kolsyra. Alla våra produkter har testats och fått mycket goda resultat, hos oss finner du produkter från välkända tillverkare oavsett kvalitetsmärke. Köp dina tillbehör på Inredningsvaruhuset – vi garanterar dig hög kvalitet.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 693 produkter
Visar 1 - 36 av 693 produkter
Köksblandare

Köksblandare är en av de viktigaste delarna i ett kök, inte bara estetiskt utan även för de funktioner du behöver för att effektivt kunna arbeta i ett kök. En högre blandare ger dig mer utrymme att skölja av större kastruller och plåtar. Har den ett utdragbart munstycke så slipper du dessutom att vända runt kokkärlen i hon, utan du kommer åt att spola av runt om. Skållningsskydd är en annan finess som är bra att ha när du har barn i familjen så att de inte riskerar att bränna sig på vattnet. För dig som inte har plats med vattenkokare etcetera är ett annat bra val en kran som tillhandahåller kokande vatten, vilket gör att du aldrig behöver värma upp vatten. Det finns också blandare med IR- sensorer som styr vattenflödet, vilket brukar ha en vattensparande effekt - något som är bra både för plånboken och miljön!

När det gäller modeller och färger så har vi ett stort sortiment där du kan få allt från den vanliga rostfria kranen till en exklusivare i mässing. Det gör det enklare att få en enhetlig design i köket. Om du valt en mer antik stil så kan en retro-modell eller en i mässing passa bättre än till exempel en svart slimmad kran.

 

VANLIGA FRÅGOR