Filter

Pris

0 kr - 28965 kr

Visa fler alternativ

Längd Diskbänk/Diskho (mm)

195 - 2505

Minsta skåpsbredd

180 - 915

Djup (mm)

30 - 915

Höjd / Djup på ho (mm)

15 - 615

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Édith Sense Classic
  Eico 4685

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  20 995 kr
 • Eico Köksfläkt Édith Sense Rock
  Eico 4686

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  24 895 kr
 • Eico Köksfläkt Édith Heavy Metal
  Eico 4237

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  17 905 kr
 • Eico Long Life Kolfilter 2228
  Eico 2228

  Long Life-filter är effektivare än traditionella filter och har dessutom...

  1 495 kr
 • Eico Köksfläkt Édith Classic
  Eico 2246

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  20 895 kr
 • Eico Köksfläkt Édith Rock
  Eico 2247

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  16 925 kr
 • Eico köksfläkt EicoE27 W Link
  Eico 5601

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  12 995 kr
 • Eico köksfläkt EicoE27 N Link
  Eico 5600

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  12 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ballerina W Link
  Eico 5603

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  14 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ballerina N Link
  Eico 5602

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  14 995 kr
 • Eico Köksfläkt Luna Aluminum Link
  Eico 4735

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Fjärrkontroll N 2317
  Eico 2317

  Passar: EicoE19, EicoE20, EicoE21, Luna, T-Shape Star

  1 195 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Diskbänkar & Diskhoar 

Valet av diskho och blandare kan verkligen göra skillnad i ditt kök. Det gäller både funktioner du vill kunna utnyttja men även själva kökets finish. En vit diskho i ett ljust kök med mörk träbänkskiva ger en snygg kontrast. Till en sober svart granitbänkskiva vill man...

Läs mer om Diskbänkar & Diskhoar

 • Underlimmad Diskho

  Med en underlimmad diskho får du ett både snyggt och lättstädat resultat. En planlimmad diskho eller underlimmad har ingen kant (smulkant) – en klar fördel för renhållningen då en kant lätt samlar smuts. Det gör även det lättare för dig att rengöra diskbänken, då du enkelt kan föra ned vatten och annat skräp i diskhon utan en kant som tar emot.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du välja mellan flera modeller från några av de ledande leverantörerna av diskhoar, som Tapwell, Nordic Tech och Stala. I vårt sortiment hittar du stilrena diskhoar i rostfritt stål, såväl som mer unika varianter i nyanser av guld eller koppar. Det gör det enkelt för dig att hitta en diskho som smälter in i din köksinredning. Du kan lätt jämföra diskho pris och utförande utan att springa från butik till butik. Ett tips är att beställa diskhon i god tid och öppna emballaget så man ser att det är rätt modell och allt är helt. Att beställa en ny kan ta tid och då behöver kanske hantverkaren komma en gång till. Tänk även på semestertider då vissa fabriker stänger.

  Gör ditt val hemma från soffan och väg fördelar mot nackdelar innan du genomför ditt köp.

   

  MONTERNG AV UNDERLIMMAD DISKHO

  Underlimmad diskho monteras underifrån och limmas fast. Ingen synlig metallflärp/kant blir synlig. En lite exklusivare montering då det tar lite tid att utföra och ett hantverk krävs men blir väldigt snyggt när det är färdigt då man även ser tjockleken på bänkskivan.

  1. Skall diskhon sitta i en granitbänkskiva, monteras vanligtvis diskhon på plats hos stenleverantören, då sitter redan diskhon färdig på plats vid leveransen. Allt för att det skall bli så bra resultat som möjligt och att stenleverantören kan lämna garanti på sin montering. Man får vara lite vaksam med tex. gjutjärnsstekpannor så man inte stöter i kanten för hårt. Även om materialet är sten så tål det inte vad som helst.

  2. Underlimmning i laminatbänkskiva görs vanligtvis på fabrik hos köksleverantören då diskhon ofta vacumpressas i 24 timmar och en garanti på 5 år är inte ovanligt att det lämnas.

  3. Underlimmning i träbänkskiva görs antingen färdig på fabrik eller av hantverkare på plats.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Planlimmad Diskho

  Att välja en planlimmad diskho är ett val som för många känns självklart eftersom du får det närmaste möjliga du kan komma en skarvfri lösning. Då det inte är någon nivåskillnad mellan diskbänk och diskho blir det mycket lätt att hålla rent och torrt. Om du har en stenbänk så passar en planlimmad mycket bra till det materialet för att få det tätt.

  Vi på Inredningsvaruhuset har flera modeller där du kan kombinera din diskho för att passa dig. En fyrkantig djup disklåda kan vara en fördel om du ofta använder stora kokkärl som måste få rum i hon för diskning. Vill du slippa använda durkslag så är det smart att köpa en diskho med en renslåda där du enkelt kan skölja av grönsaker med mera.
  En rekommendation är att du tittar på de produkter som vi har som har fått utmärkelsen diskho bäst i test, då finner du egenskaper som till exempel vilket diagonalmått diskhon har. Det är avgörande för hur mycket du kan få plats med i din diskho.

   

  MONTERNG AV PLANLIMMAD DISKHO

  Planlimmad diskho monteras i våg och kant i kant. Metallflärp/kant blir synlig. Man fräser ner materialet på bänkskivan där diskho skall placeras. En lite exklusivare montering då det tar lite tid att utföra och ett hantverk krävs men blir väldigt snyggt när det är färdigt.

  1. Skall diskhon placeras i en granitbänkskiva, monteras vanligtvis diskhon på plats hos stenleverantören, då sitter redan diskhon färdig på plats vid leveransen. Allt för att det skall bli så bra resultat som möjligt och att stenleverantören kan lämna garanti på sin montering.

  2. Planmontering i laminatbänkskiva som monteringssätt används oftast inte av köksleverantörer utan det får utföras av ett snickeri eller hantverkare på plats.

  3. Planmontering i träbänkskiva som monteringssätt används oftast inte av köksleverantörer utan det får utföras av ett snickeri eller hantverkare på plats.

  Om du har frågor och inte hittar det i vår FAQ så tveka inte att höra av dig till vår hjälpsamma kundtjänst.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Infälld Diskho

  Att välja en infälld diskho istället för en hel diskbänk är ett val för dig som vill ha en diskho inmonterad i en bänkskiva. Infällda diskhoar ger oftast ett mycket snyggare intryck och köket blir stilrenare med dessa. Du som inte lagar speciellt mycket mat hemma eller har ett mindre hushåll väljer kanske hellre en liten diskho med tillhörande bänk. Fördelen för dig som har ett litet kök är att du kan utnyttja resten av bänkskivan genom att installera en infälld diskho, medan det öppnar upp möjligheten för storhushållet att få mer bänkyta att placera till exempel en spis med fler kokzoner.

  I vårt sortiment hittar du olika modeller, storlekar och djup på diskhoar samt en mängd olika material att välja på. Form, färg och funktion är viktiga komponenter i valet av diskho, och i vårt utbud kan du hitta en vit diskho som passar med ljust skandinaviskt trä, svart diskho som blir läckert i det minimalistiska köket eller varför inte en diskho i koppar för det stora lantköket.

   

  MONTERNG AV INFÄLLD DISKHO

  Infälld diskho monteras genom att man först sågar ut ett hål i bänkskivan och sedan placerar diskhon i hålet. Metallspännen brukar medfölja och fästs underifrån så diskhon sitter stabilt.

  1. Skall diskhon placeras i en granitbänkskiva, monteras vanligtvis diskhon på plats hos stenleverantören, då sitter redan diskhon färdig på plats vid leveransen. Allt för att det skall bli så bra resultat som möjligt och att stenleverantören kan lämna garanti på sin montering.

  2. Infälld diskho i laminatbänkskiva som monteringssätt sköter vanligtvis hantverkarna själva på plats.

  3. Infälld diskho i träbänkskiva som monteringssätt sköter vanligtvis hantverkare på plats.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Diskho Porslin

  Porslin är ett material som många väljer idag till köket. Materialets skönhet och hygieniska yta gör att det passar ypperligt i moderna kök liksom i kök där du vill ha en lite gammaldags stil. Fördelen med porslinets yta jämfört med en diskho i rostfritt stål eller i annan metall är att det inte repas så lätt. Det ger även många gånger en mjukare estetisk känsla i köket oavsett om du väljer en fyrkantigare stilren modell eller en med rundade kanter.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du diskhoar i en mängd olika stilar både för dig som vill ha en stor diskho som för tankarna till den amerikanska södern, eller en tvådelad diskho för att enklare kunna diska och skölja utan att använda en separat balja. Porslinet gör sig lika bra mot ljus fräsch björkinredning som ett målat lantligt kök eller ett rustikare mörkt träslag.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tvättbalja/-Tvättkar

  Med en tvättbalja eller tvättkar i garaget eller tvättstugan löser du många problem och slipper släpa in smutsiga overaller och gummistövlar till badkaret för avsköljning. Det gör det mer lättarbetat och praktiskt för dig eftersom dessa tvättkar monteras i en ergonomisk bra höjd. Du slipper stå böjd över ett för lågt kar, en påfrestande ställning för ryggen.

  Hos oss hittar du tvättbaljor från bland annat Stala, det finska företaget som tillverkar prisvärda produkter av hög kvalitet. Företaget strävar efter att inte bara leverera toppdesign utan även användbara produkter med hög prestanda. Vi på Inredningsvaruhuset är glada över att samarbeta med Stala och att kunna erbjuda dig deras tvättbaljor.
  Passa på att ta en titt på vårt övriga sortiment med hoar och tvättlådor från en rad ledande tillverkare.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Heltäckande Diskbänk

  När du planerar ett nytt kök är diskbänken ett av de viktigaste valen eftersom det påverkar hur mycket bänkyta du kommer att ha. Du som gillar att laga mat och arbeta i köket gör helt rätt i att välja en heltäckande diskbänk. Den är lättarbetad, praktisk och har tidlös design. Genom att välja en diskbänk i rostfritt stål får du ett material som tål mycket och som går enkelt att rengöra. Att ha två stycken hoar underlättar för disk där du slipper att ha en separat balja jämte för att skölja disken.

  Även när du lagar mycket mat så har du plats för att kunna skölja kött, fisk och grönsaker och ändå ha en ho ledig att hälla ut kokande vatten i. Hos oss på Inredningsvaruhuset finner du heltäckande rostfria diskbänkar där du kan hitta modeller med hoar på sidan eller i mitten av bänken, vilket ger dig en arbetsyta av rostfritt stål på var sida om hoarna. När du handlar hos oss kan du i lugn och ro sitta hemma och välja din diskbänk. Väg fördelar mot nackdelar och finn den diskbänk som passar in i ditt kök.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Hörndiskbänk

  En hörndiskbänk har många fördelar där den största ofta är effektivisering av yta, där en hörndiskbänk gör att du sparar in runt en dryg meter av arbetsyta. Hörndiskbänken inkluderar alla de klassiska attributen som en traditionell, rak diskbänk normalt sett erbjuder: en större och en mindre diskho, vattenkran, avrinningsplan och plats för avställning. Med det sagt är en hörndiskbänk ett smart alternativ för det mindre köket, eller för dig som hellre avsätter bänkytor till att hacka, baka, förvara eller steka. En hörndiskbänk finns i olika typer av material, där rostfritt stål är det vanligaste, men det finns även varianter i porslin eller kompositmaterial.

  Med en hörndiskbänk kan du även välja att öppna upp köket och leka med ytorna. När du tänker utanför de klassiska sätten att inreda ett kök kan du hitta udda lösningar som passar just ditt kök och det sättet som du helst jobbar och vistas där. En hörndiskbänk frigör ofta en lång, rak sektion som kan användas som arbetsbänk eller kan ge plats för en större spis med 6 eller 8 plattor om det är något du vill satsa på. Du bör kombinera din hörndiskbänk med en speciellt anpassad ljuskälla, gärna i form av spotlights eller annan riktad belysning så att din diskbänkshörna blir tydligt upplyst.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Sköljskålar

  En sköljskål är ett praktiskt tillbehör för att du ska kunna skölja diskade tallrikar och bestick, men även för att hälla bort kokande vatten eller skölja frukt och grönsaker. Ibland kan den vara en del av diskbänken, eller en separat produkt som du kombinerar med en diskho. Det är smart att räkna in den när du antingen bygger nytt eller byter ut din köksinredning för att få både ett mer praktiskt kök men även ett mycket estetiskt tilltalande.

  Sköljskålar kommer i olika storlekar, format och material, där rektangulär form i rostfritt stål fortfarande tillhör de vanligaste varianterna, även om det också finns runda eller helt fyrkantiga sköljskålar i material som plast, porslin eller olika kompositmaterial. En mindre sköljskål kan vara att föredra för det lilla hushållet eller den som vill satsa på en större bänkyta, medan en större variant eller två sköljskålar bredvid varandra kan vara en fördel för den större familjen eller den som ofta lagar mat till många. Hos oss på Inredningsvaruhuset lär du hitta precis rätt för dina personliga behov och ditt kök.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Måttanpassad Diskbänk

  Att kunna anpassa ditt kök efter dina egna preferenser och välja en specialbyggd och måttanpassad diskbänk eller diskho är en klar fördel om du vill maximera ditt köks funktionalitet. Specialdesignade diskbänkar har blivit ett vanligt inslag bland svenska hus- och lägenhetsägare som vill sätta just sin personliga prägel på hemmet. Genom att välja att se bortom gängse traditioner och klassiska sätt att inreda ett kök kan du öppna upp för möjligheterna och användningsområden. En specialanpassad diskbänk eller diskho kan tillverkas i just de mått och material som du önskar, och du kan designa ditt eget drömkök för att passa dina behov.

  När du väljer en specialanpassad och måttbeställd lösning ges det mer möjligheter och kanske framförallt en unik look. Om du inte köper nytt så anpassa bänkskivan eller diskbänken så att den passar ihop med övrig inredning eller utrustning, annars lär det troligtvis störa dig i framtiden. Det kan också vara bra att välja en färg eller ett material och sedan köra genomgående på detta, istället för att mixa och matcha allt för mycket. Här på Inredningsvaruhuset har du ett stort urval på produkter som du kan måttanpassa och få specialdesignat.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Vattenlås Diskbänk

  När det kommer till vattenlås och diskbänkar är det som alltid när det kommer till vatten och avlopp viktigt att ditt vattenlås håller måttet och passar till din diskbänk. Det får inte ge upphov till några läckor eller ideligen kräva reparation och underhåll för att det blir stopp. Ett vattenlås är idag en naturlig del av alla moderna kök, och fungerar som en barriär mot att du får in bakterier, dålig lukt och ohyra från avloppsystemet. Vattenlås är ofta tillverkade i plast och är inte speciellt svåra att montera, men om du känner minsta osäkerhet inför montering eller rengöring av ditt vattenlås ska du alltid vända dig till en professionell yrkesutövare för bästa resultat.

  I moderna kök placeras vattenlåset ofta rakt under kranen, under diskbänken för att enkelt kunna rengöra det. Vanligtvis har kök ett skåp som traditionellt sett står positionerat där. Ibland byggs vattenlåset in, vilket kan vara estetiskt snyggt men vilket kan försvåra rengöring och reparation något om du måste utföra det.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tillbehör Diskho

  Köket är idag så mycket mer än en plats där vi lagar mat tack vare trenden med öppen planlösning mot vardagsrummet. Idag umgås vi, äter, gör läxor, ser på tv och har fest i köken. Det innebär att vi vanligtvis vill kunna presentera ett städat och rent kök. Smarta skärbrädor som täcker diskhoar ger intryck av öppna bänkytor. Praktiska mellanväggar för att bara lämna delar av diskhon synlig. Lättanvända sköljlådor gör det lättare att bara använda delar av diskhon för att minska känslan av att det är rörigt och stökigt.

  Men det är inte bara att rensa undan prylar som inger känslan av att vardagsrummet och köket går i ett, det är även hur rent och fräscht det ser ut. Rostfritt, koppar och övriga metaller får lätt ett matt utseende, men med en effektiv polertrasa eller ett rengöringskit ser de lika fräscha ut som vitrinskåpet i vardagsrummet.

  Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du det mesta för att hålla ditt kök i topptrim, du hittar även produkter som proppar och bestickhållare som gärna kan behöva bytas ut emellanåt. Tack vare en uppsjö praktiska tillbehör och detaljer kan du skapa ett personligt drömkök till överkomligt pris.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 2226 produkter
Visar 1 - 36 av 2226 produkter
Diskbänkar & Diskhoar

Valet av diskho och blandare kan verkligen göra skillnad i ditt kök. Det gäller både funktioner du vill kunna utnyttja men även själva kökets finish. En vit diskho i ett ljust kök med mörk träbänkskiva ger en snygg kontrast. Till en sober svart granitbänkskiva vill man kanske inte bryta av för mycket. En svart diskho ger den rätta looken medan en liten diskho i rostfritt som planlimmas matchar otroligt bra till stenskivor med inslag av grått eller silver.

Vill du ha en riktigt exklusiv diskho? Då ska du ta en titt på en diskho i mässing eller koppar, vilket är den senaste trenden och ger ett helt nytt intryck. Komposit är också ett relativt nytt, och spännande, material i sammanhanget. Komposit-diskhoar är mycket tåliga och utvecklas också ständigt med nya färger och modeller.

Från England har den så kallade Belfast-diskhon i porslin kommit för att stanna. Den passar särskilt bra i kök med en mer rustik och lantlig inredning. I vårt sortiment har vi bland annat en Belfast-diskho från Franke. Rostfria diskbänkar är fortfarande de vanligaste och finns i en stor mängd olika funktioner och former som du kan anpassa till ditt kök. En djupare ho ger dig mer utrymme för disk av större grytor till exempel.

Har du hittat du hittat en diskho som intresserar dig? Besök då gärna vårt stora sortiment av blandare för att hitta en som kompletterar din diskho.

 

 

VANLIGA FRÅGOR