Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Diskho & Blandare 

Idag har du alla möjligheter att personligt inreda ditt kök med hoar och köksblandare i olika färger och funktioner för en mer personlig touch. Köksblandare har på senare tid utvecklats funktionsmässigt men kanske framförallt designmässigt. Nya smarta tekniska lösningar som...

Läs mer om Diskho & Blandare

Per sida
Visar 1 - 36 av 2831 produkter
Visar 1 - 36 av 2831 produkter
Diskho & Blandare

Idag har du alla möjligheter att personligt inreda ditt kök med hoar och köksblandare i olika färger och funktioner för en mer personlig touch. Köksblandare har på senare tid utvecklats funktionsmässigt men kanske framförallt designmässigt. Nya smarta tekniska lösningar som diskmaskinsavstängning och utdragbara handduschar underlättar både disk och användandet av maskiner i köket. Det i kombination med snygg utformning gör att köksblandaren blir till en både praktisk och snygg inredningsdetalj i köket.

Vi har ett spännande utbud som köksblandare i mässing som matchar vår köksho i mässing eller blandare i klassisk italiensk design som passar till exempel en Belfast-ho. Vill du ha en sober mörk köksbänk med till exempel en svart granitskiva så kan du matcha den med en svart diskho med en svart köksblandare. Du kan i princip välja precis hur du vill att din diskbänk ska se ut med inbyggda hoar, diskhoar eller om du vill ha en traditionell helbänk. Hos oss kan du även hitta diskhoar som du placerarar i ett hörn, vilket kan vara ett bra alternativ om du vill utnyttja mer lättillgängliga arbetsytor till annat eller har ett mindre kök.

 

FAQ

Vi vill byta ut vår gamla blandare i köket till en ny med duschmunstycke men vill inte spendera för mycket. Har ni någon billigare modell som ändå fungerar bra?

Vi har ett flertal olika modeller köksblandare med duschmunstycke som är både prisvärda och som håller hög kvalitet. Vi har exempelvis en köksblandare från FM Mattsson som har både vanlig, fast kran och självstängande handdusch.

 

Vilka olika finesser har ni på köksblandare?

Vi har köksblandare med ett flertal olika funktioner i vårt sortiment. Till exempel höga köksblandare med dusch som är mycket praktiska när man behöver rengöra exempelvis stora grytor. Självklart har vi många modeller av köksblandare med diskmaskinsavstängning. Här hittar du också vattenkranar för kolsyrat vatten och om du vill spara på både bänkyta och energiåtgång, varför inte installera en blandare med kokande vatten? Självklart har dessa inbyggda barnsäkerhetsanordningar och skållningsskydd.

 

Vilka modeller finns att välja på när det gäller kökshoar?

Vi har ett mycket stort sortiment med bland annat material som porslin, komposit, mässing och självklart vanligt rostfritt stål. Du kan även välja unika färger som antracit grå, guld, brons och svart om du söker en annorlunda inredning i köket. I vårt utbud hittar du runda, avlånga, fyrkantiga och mer eller mindre djupa hoar för att du ska kunna hitta en hos som passar perfekt i ditt kök. Kombinera gärna en rund med en fyrkantig.