Nyheter

 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 N SM Link
  Eico 2378

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  23 495 kr
 • Eico köksfläkt Ceiling Stripe 120 N Link
  Eico 2377

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  26 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W SM Link
  Eico 2505

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 120 W Link
  Eico 2379

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  27 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N SM Link
  Eico 2375

  För extern motor, motor ingår ej Rostfritt stål / svart glas...

  20 495 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 N Link
  Eico 2374

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / svart glas...

  23 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W SM Link
  Eico 2504

  För extern motor, motor ingår ej Vit / Crystal white glas...

  20 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ceiling Stripe 90 W Link
  Eico 2376

  Med inbyggd motor Vit / Crystal white glas Filterrengöringsindikator...

  24 495 kr
 • Eico Faströr Stål Ø150
  Eico 5657

  Flexibel systemlösning för rörföring

  895 kr
 • Eico Flex 55x218
  Eico 4857

  Flexibel systemlösning för rörföring

  575 kr
 • Eico Böjning 90 Grader 55x218
  Eico 4856

  Flexibel systemlösning för rörföring

  510 kr
 • Eico Rörsammankoppling 55x218
  Eico 4855

  Flexibel systemlösning för rörföring

  267 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Diskho & Blandare 

Idag har du alla möjligheter att personligt inreda ditt kök med hoar och köksblandare i olika färger och funktioner för en mer personlig touch. Köksblandare har på senare tid utvecklats funktionsmässigt men kanske framförallt designmässigt. Nya smarta tekniska lösningar som...

Läs mer om Diskho & Blandare

 • Diskbänkar & Diskhoar

  Valet av diskho och blandare kan verkligen göra skillnad i ditt kök. Det gäller både funktioner du vill kunna utnyttja men även själva kökets finish. En vit diskho i ett ljust kök med mörk träbänkskiva ger en snygg kontrast. Till en sober svart granitbänkskiva vill man kanske inte bryta av för mycket. En svart diskho ger den rätta looken medan en liten diskho i rostfritt som planlimmas matchar otroligt bra till stenskivor med inslag av grått eller silver.

  Vill du ha en riktigt exklusiv diskho? Då ska du ta en titt på en diskho i mässing eller koppar, vilket är den senaste trenden och ger ett helt nytt intryck. Komposit är också ett relativt nytt, och spännande, material i sammanhanget. Komposit-diskhoar är mycket tåliga och utvecklas också ständigt med nya färger och modeller.

  Från England har den så kallade Belfast-diskhon i porslin kommit för att stanna. Den passar särskilt bra i kök med en mer rustik och lantlig inredning. I vårt sortiment har vi bland annat en Belfast-diskho från Franke. Rostfria diskbänkar är fortfarande de vanligaste och finns i en stor mängd olika funktioner och former som du kan anpassa till ditt kök. En djupare ho ger dig mer utrymme för disk av större grytor till exempel.

  Har du hittat du hittat en diskho som intresserar dig? Besök då gärna vårt stora sortiment av blandare för att hitta en som kompletterar din diskho.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Köksblandare

  Köksblandare är en av de viktigaste delarna i ett kök, inte bara estetiskt utan även för de funktioner du behöver för att effektivt kunna arbeta i ett kök. En högre blandare ger dig mer utrymme att skölja av större kastruller och plåtar. Har den ett utdragbart munstycke så slipper du dessutom att vända runt kokkärlen i hon, utan du kommer åt att spola av runt om. Skållningsskydd är en annan finess som är bra att ha när du har barn i familjen så att de inte riskerar att bränna sig på vattnet. För dig som inte har plats med vattenkokare etcetera är ett annat bra val en kran som tillhandahåller kokande vatten, vilket gör att du aldrig behöver värma upp vatten. Det finns också blandare med IR- sensorer som styr vattenflödet, vilket brukar ha en vattensparande effekt - något som är bra både för plånboken och miljön!

  När det gäller modeller och färger så har vi ett stort sortiment där du kan få allt från den vanliga rostfria kranen till en exklusivare i mässing. Det gör det enklare att få en enhetlig design i köket. Om du valt en mer antik stil så kan en retro-modell eller en i mässing passa bättre än till exempel en svart slimmad kran.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Sopsortering & Avfallshantering

  Att sopsortera är en viktig insats för miljön. Även om vi vet att det är viktigt och meningsfullt att sortera sopor hemma så kan det ibland upplevas som besvärligt. Ofta kan sopsorteringen underlättas genom att skapa ett system för hushållets sopor med lättillgängliga kärl och en tydlig sopsorteringsguide. I den här kategorin hittar du just sådana kärl som gör det enkelt att sortera rätt. Vanligt att källsortera är matavfall, tidningar, glasflaskor, metallburkar och batterier. Valet av sopsorteringskärl avgörs av hur stor plats du har för att montera det eftersom systemen tar en del plats, särskilt om du är intresserad av modeller med flera lådor och fack för en mer effektiv sortering.

  Vi erbjuder ett gediget urval av system och kärl för sopsortering hemma i köket eller tvättstugans bänkskåp. Systemen finns i olika storlekar och för olika montering i köksskåp eller i utdragbara lådor. Kärlen bör placeras så att de är lätta att komma åt och använda men samtidigt utom synhåll. Vissa större system för framförallt lådmontering har kärl för ett flertal olika sorters avfall och även plats för soppåsar. Ta en titt i vårt sortiment och välj den typ av sopsortering som passar dig och din familj bäst.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tvättbänk

  En tvättbänk är nästan ett måste i en väl fungerande tvättstuga för att underlätta ditt arbete med tvätt och slippa obekväma arbetsställningar när du viker tvätten. Med hjälp av en tvättbänk kan du vika tvätt stående i bra ergonomisk ställning samt enkelt förvara tvättmedel och kläder om du väljer en tvättbänk med korgar och underskåp. Den inbyggda tvätthon kan användas för fintvätt, grovtvätt eller för att till exempel skölja av barnens leriga stövlar.

  Vi har ett stort utbud av olika tvättbänkar och allbänkar som även kan användas i mindre kök. Tvättbänkar kommer numera i en rad olika stilrena designer och det finns allt från en klassisk rostfri tvättbänk till modeller i svart och titanium. Du väljer mellan olika storlekar både på bänkyta och tvättho. Många av våra bänkar har ett låsbart tvättmedelsutrymme. Har du små barn kan det vara skönt att veta att de inte kan komma åt produkter som kan vara hälsovådliga. Väljer du dessutom en tvättbänk med längre skiva så kan du med fördel även göra din strykning på bänken. Inga mer strykberg som skapar röra i övriga bostaden.

   

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 2828 produkter
Visar 1 - 36 av 2828 produkter
Diskho & Blandare

Idag har du alla möjligheter att personligt inreda ditt kök med hoar och köksblandare i olika färger och funktioner för en mer personlig touch. Köksblandare har på senare tid utvecklats funktionsmässigt men kanske framförallt designmässigt. Nya smarta tekniska lösningar som diskmaskinsavstängning och utdragbara handduschar underlättar både disk och användandet av maskiner i köket. Det i kombination med snygg utformning gör att köksblandaren blir till en både praktisk och snygg inredningsdetalj i köket.

Vi har ett spännande utbud som köksblandare i mässing som matchar vår köksho i mässing eller blandare i klassisk italiensk design som passar till exempel en Belfast-ho. Vill du ha en sober mörk köksbänk med till exempel en svart granitskiva så kan du matcha den med en svart diskho med en svart köksblandare. Du kan i princip välja precis hur du vill att din diskbänk ska se ut med inbyggda hoar, diskhoar eller om du vill ha en traditionell helbänk. Hos oss kan du även hitta diskhoar som du placerarar i ett hörn, vilket kan vara ett bra alternativ om du vill utnyttja mer lättillgängliga arbetsytor till annat eller har ett mindre kök.

 

FAQ

Vi vill byta ut vår gamla blandare i köket till en ny med duschmunstycke men vill inte spendera för mycket. Har ni någon billigare modell som ändå fungerar bra?

Vi har ett flertal olika modeller köksblandare med duschmunstycke som är både prisvärda och som håller hög kvalitet. Vi har exempelvis en köksblandare från FM Mattsson som har både vanlig, fast kran och självstängande handdusch.

 

Vilka olika finesser har ni på köksblandare?

Vi har köksblandare med ett flertal olika funktioner i vårt sortiment. Till exempel höga köksblandare med dusch som är mycket praktiska när man behöver rengöra exempelvis stora grytor. Självklart har vi många modeller av köksblandare med diskmaskinsavstängning. Här hittar du också vattenkranar för kolsyrat vatten och om du vill spara på både bänkyta och energiåtgång, varför inte installera en blandare med kokande vatten? Självklart har dessa inbyggda barnsäkerhetsanordningar och skållningsskydd.

 

Vilka modeller finns att välja på när det gäller kökshoar?

Vi har ett mycket stort sortiment med bland annat material som porslin, komposit, mässing och självklart vanligt rostfritt stål. Du kan även välja unika färger som antracit grå, guld, brons och svart om du söker en annorlunda inredning i köket. I vårt utbud hittar du runda, avlånga, fyrkantiga och mer eller mindre djupa hoar för att du ska kunna hitta en hos som passar perfekt i ditt kök. Kombinera gärna en rund med en fyrkantig.