Filter

Typ av Lampa

Pris

0 kr - 15450 kr

Serie

Variant

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

0 - 135

Höjd

0 - 255

Djup (cm)

0 - 615

Filter

Pris

0 kr - 15450 kr

Bredd modulmått

15 - 105

Längd (cm)

60 - 70

Bredd (cm)

0 - 125

Höjd (cm)

0 - 245

Nyheter

Information

F A Q

Köksmöbler & inredning 

Om köket är den huvudsakliga samlingsplatsen i ditt hem så bör du skapa, inte bara en funktionell arbetsplats, utan även en trevlig samlingspunkt. Om du till exempel har valt en lantligare stil på ditt kök så vinner intrycket av köket på att ha en matgrupp som rymmer många...

Läs mer om Köksmöbler & inredning

Per sida
Visar 1 - 36 av 527 produkter
Visar 1 - 36 av 527 produkter
Köksmöbler & inredning

Om köket är den huvudsakliga samlingsplatsen i ditt hem så bör du skapa, inte bara en funktionell arbetsplats, utan även en trevlig samlingspunkt. Om du till exempel har valt en lantligare stil på ditt kök så vinner intrycket av köket på att ha en matgrupp som rymmer många och förhöjer den lantliga eftersom det förknippas med många lantkök. När du väljer möbler till köket så ska de fungera ihop med all den fasta inredningen det vill säga golv, väggar, skåpluckor, bänkskivor och även blandare. Har du till exempel valt en snygg och exklusiv blandare i mässing och sedan väljer köksbord med ben i vit metall kan det skapa ett plottrigt helhetsintryck.

Detta gäller även vid val av hyllor, diskställ och skåp. Häng upp ett diskställ på väggen och få mer bänkyta som skapar ett rymligare intryck. Sätt upp en tallrikshållare som både blir dekorativ och som ger plats för annat i skåpen. Utnyttja hörnan och sätt in ett skåp med lådor som effektivt sparar plats. Väljer du däremot ett vanligt skåp så kan det vara svårt att komma åt längst in.

 

 

VANLIGA FRÅGOR