Filter

Pris

0 kr - 20490 kr

Variant

Visa fler alternativ

Bredd (cm)

0 - 135

Höjd

0 - 255

Djup (cm)

0 - 615

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Luna Aluminum Link
  Eico 4735

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Fjärrkontroll N 2317
  Eico 2317

  Passar: EicoE19, EicoE20, EicoE21, Luna, T-Shape Star

  1 195 kr
 • Eico Standard Kolfilter 2226
  Eico 2226

  Passar till Luna

  825 kr
 • Eico Köksfläkt Luna W Link
  Eico 4591

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Köksfläkt Luna N
  Eico 4590

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Köksinredning 

Med rätt köksinredning och belysning blir matlagningen lättare. Bra belysning hjälper dig att se vad du gör både när du lagar mat och städar, smarta förvaringslösningar hjälper dig utnyttja utrymmet maximalt och rätt kokkärl gör det lättare att uppnå bra resultat när du...

Läs mer om Köksinredning

 • Köksmöbler & inredning

  Om köket är den huvudsakliga samlingsplatsen i ditt hem så bör du skapa, inte bara en funktionell arbetsplats, utan även en trevlig samlingspunkt. Om du till exempel har valt en lantligare stil på ditt kök så vinner intrycket av köket på att ha en matgrupp som rymmer många och förhöjer den lantliga eftersom det förknippas med många lantkök. När du väljer möbler till köket så ska de fungera ihop med all den fasta inredningen det vill säga golv, väggar, skåpluckor, bänkskivor och även blandare. Har du till exempel valt en snygg och exklusiv blandare i mässing och sedan väljer köksbord med ben i vit metall kan det skapa ett plottrigt helhetsintryck.

  Detta gäller även vid val av hyllor, diskställ och skåp. Häng upp ett diskställ på väggen och få mer bänkyta som skapar ett rymligare intryck. Sätt upp en tallrikshållare som både blir dekorativ och som ger plats för annat i skåpen. Utnyttja hörnan och sätt in ett skåp med lådor som effektivt sparar plats. Väljer du däremot ett vanligt skåp så kan det vara svårt att komma åt längst in.

   

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Redskapssystem

  Redskapssystem till kök är ett praktiskt kökstillbehör som skapar ordning o reda. Monteras oftast på vägg, mellan bänkskiva och överskåp. Vissa modeller lämpar sig även att montera på en gavel till ett bänkskåp, tex. på en köksö. Andra modeller lämpar sig även att monteras längs med en bänskiva. Köksreling består ofta av reling, 2st ändavslut, olika tillbehör såsom krokar, hushållspappershållare, hylla mm. Alla tillbehör hakas fast på relingen och kan flyttas i sidled efter önskad placering.

Per sida
Visar 1 - 36 av 1019 produkter
Visar 1 - 36 av 1019 produkter
Köksinredning

Med rätt köksinredning och belysning blir matlagningen lättare. Bra belysning hjälper dig att se vad du gör både när du lagar mat och städar, smarta förvaringslösningar hjälper dig utnyttja utrymmet maximalt och rätt kokkärl gör det lättare att uppnå bra resultat när du lagar mat. I den här kategorin hittar du alla dessa typer av produkter.

 

Rätt belysning underlättar allt arbete i köket – det gör det lätt att se vad du arbetar med, utan att du blir bländad eller att du måste kisa. I ett kök behövs både takbelysning och strategiskt placerade belysningar som ovanför spisen, ovanför bänkytor där du arbetar och om du till exempel har ugnen placerad en bit ifrån spisen.

Stekpannor och kastruller är oumbärliga i varje kök och här är det bra att satsa på kokkärl av bra kvalitet. De håller länge och sköter du dem väl kan det dröja många år innan det blir nödvändigt att köpa nya. Samma princip gäller övrig köksinredning – från hörnkaruseller till kökshandtag. Hos oss hittar du därför bara köksinredning och belysning från kvalitetsmärken.