Filter

Pris

915 kr - 47 865 kr

Bredd (cm)

25 - 65

Djup (cm)

20 - 50

Höjd

35 - 50

Anti-fingerprint

Digital Display

Integrerad Kaffekvarn

Kapacitet Vattentank (liter)

1 - 3

Maxeffekt i Watt

1350 - 1355

Mjölkskummare / Ångfunktion

Pumptryck (bar)

Säkring

15 - 20

Spänning i volt

220 - 230

Att investera i en bra kaffemaskin är ett måste för dig som vill kunna dricka gott kaffe. Idag finns det ett stort utbud av olika modeller och varianter av kaffemaskiner beroende på vilken sorts kaffe du tycker om - vanliga kaffebryggare, espressomaskiner, kapselmaskiner och inbyggda eller fristående kaffemaskiner.

När du väljer en kaffemaskin så köp en som brygger det kaffe du tycker om. Hur avancerad maskin behöver du – dricker du endast vanligt kaffe eller vill du kunna göra espresso och cappuccino också? Är det endast vanligt kaffe så räcker en kaffebryggare långt, eller kanske en kapselmaskin om du inte är storförbrukare. Vissa modeller kan även skumma mjölk – toppen för cappucinoälskaren. En fördel med helautomatisk kaffemaskin är att många av dem sköter det mycket själva, från dosering av vatten till rengöring. Det här underlättar för dig som inte har så mycket tid.

Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du många kaffemaskiner i olika utföranden; små eller stora, automatiska eller manuella och inbyggda eller fristående modeller. Leta dig fram till en högkvalitativ kaffemaskin som passar dina behov bäst. 

VANLIGA FRÅGOR