Filter

Kaffemaskin

Pris

21 000,00 kr - 38 505,00 kr

Bredd (cm)

55 - 60

Djup (cm)

35 - 50

Höjd

45 - 50

Digital Display

Integrerad Kaffekvarn

Kapacitet Vattentank (liter)

1 - 3

Maxeffekt i Watt

1350 - 1350

Mjölkskummare / Ångfunktion

Säkring

15 - 20

Spänning i volt

220 - 220

Lockas du av alla olika sorters kaffe som du kan brygga hemma idag med rätt maskin? Nu finns det allt ifrån klassiska kaffebryggare till avancerade och helautomatiska espressomaskiner att välja mellan. Du kan även idag välja om du vill ha en fristående eller inbyggd modell.

Det finns för- och nackdelar med såväl fristående som inbyggda kaffemaskiner. En fristående maskin kan du enkelt flytta på i köket, men dessa tar också större synlig plats än inbyggda kaffemaskiner. En inbyggd modell smälter in i kökets övriga inredning och design, och du slipper maskiner som tar upp andra arbetsytor i köket. Om du föredrar stilren inredning är den inbyggda kaffemaskinen något för dig.

Många inbyggda kaffemaskiner rengörs helt eller delvis automatiskt, och det räcker med att du rengör fasaden och droppbrickan själv. Om ditt kaffeintresse är stort kan du också välja en modell som du själv kan mala dina kaffebönor i, eller varför inte en modell som du kan brygga såväl vanligt kaffe som till exempel espresso och cappuccino i?

Hos oss på Inredningsvaruhuset kan du leta dig fram till en inbyggd kaffemaskin som har de funktionerna du söker och en modell som passar i ditt kök. 

VANLIGA FRÅGOR