När du köper vitvaror innebär det att ganska stora och otympliga objekt ska transporteras, bäras, avemballeras och installeras. På Inredningsvaruhuset vill vi därför underlätta för våra kunder genom att erbjuda hemleverans och inbärning. Köper du vitvaror från oss så kan du utöka denna tjänst med installation, gäller dock ej Gasspis, Side-by-Side, Torkskåp, Fläkt, Skorsten. Om du har en gammal maskin installerad så hjälper vi också till med att frånkoppling av den om du köpt vitvaror som levereras hem till dig. Du kan även beställa bortforsling av vitvaror och vi tar då med din gamla maskin och lämnar den till återvinning. Tvekar du inför att beställa hemtransport? Tänk på att du sparar tid, slipper göra tunga lyft och får en säker urkoppling av din gamla maskin och inkoppling av din nya utan att behöva anlita en elektriker! 

FAQ

Finns det olika alternativ av hemleverans som jag kan välja på?
Ja, du har möjlighet att välja mellan olika alternativ beroende på om du vill ha en vitvara inkopplad eller bara levererad. Sedan kan du också välja att låta oss forsla bort dina gamla vitvaror. Om du väljer det alternativet ber vi dig att tvättmaskinen ska vara tömd på vatten och rengjord. När det gäller kyl och frys ska de vara avfrostade. Även de bör vara rengjorda. 

Jag har beställt hemleverans och installation av en tvättmaskin. Är det något jag bör tänka på?
Det är faktiskt några saker som du bör kontrollera innan vi kommer hem med din vara. Först och främst, innan du bokar hemleveransen bör du kontrollera att dörröppningar som ska passeras är tillräckligt breda om du vill ha inbärning. När leveransen väl är på väg bör du se till att dina golv är skyddade från ytterdörren och fram till den plats där vitvarorna ska installeras. Både för våra chaufförers och för din egen skull bör du också se till att inga föremål finns i vägen, vare sig ute eller inne. 

Måste jag vara hemma och vänta på att leveransen ska anlända?
Nej, du kan faktiskt vara en bra bit hemifrån. Det går till så att du först bokar en tidpunkt för leverans via telefon. När varan sedan har anlänt till den central som ligger närmast din bostad så blir du uppringd. När det är ca 30 minuter kvar till leverans blir du uppringd igen. Så, du kan lugnt tillbringa dagen på annat håll till dess att vi kontaktar dig.