Strand Orust Lila Slang ORS-LILA
  • Ny
Strand Orust Lila Slang ORS-LILA

Strand Orust Lila Slang ORS-LILA

495 kr

(inkl. moms)

  • Lila slangfärg
  • Passar Orust-serien
LEVERERAS NORMALT INOM 2 - 5 ARBETSDAGAR

Strand Orust Lila Slang ORS-LILA

Ge din köksblandare Orust en rejäl klick av självförtroende och köp en ny färgad slang och ersätt den svarta; permanent eller vid lite festligare tillfällen. Det går utmärkt att montera den nya slangen på en Orust som är monterad men var lite varsam så du inte kommer åt spaken – allt för att undvika en liten fontän med vatten från din blandare.

Orust, en av Strands mest sålda blandade i kategorin Storköksblandare - en blandare med ett fritt hängande munstycke som tillåter åtkomst att spola eller skölja av livsmedel och disk i så väl en dubbel- som en stor enkel ho.

Flertalet av våra kunder beställer en Orust med svart slang. Vi vet att den faktiskt gör sig riktigt bra i ett modernt och stilrent kök samtidigt som den skapar en ”praktisk kontrast” i ett traditionellt.

Men vi märker att allt fler kunder tar chansen att ”piffa” till sin Orust blandare genom att köpa en av våra färgade slangar. Kanske vill ni ha en gul till påsk – eller så är lila din favoritfärg; ett sandfärgat kakel som stänkskydd näst intill kräver en vit eller sandfärgad. Du byter slangen själv med ett enkelt grepp; du behöver inte stänga av vattnet om du lovar att inte stöta till handtaget medan du byter slangen!

ORS-LILA

Datablad

Varumärke
Strand
Artikelnummer
ORS-LILA
Typ av Köksblandare
Tillbehör
Typ av Tillbehör
Slang
Serie
Orust
Färg/Material
Lila
Produktgrupp
Tillbehör köksblandare
Rek. Pris
495 kr