Filter

Produktgrupp

Typ av Möbel

Pris

990 kr - 1995 kr

Höjd (cm)

50 - 120

Bredd (cm)

25 - 115

Djup (cm)

25 - 30

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr
 • Eico Köksfläkt Box In 60
  Eico 4825

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / glas Insats för integrering i skåp...

  4 300 kr
 • Eico Köksfläkt Box In Plus 60
  Eico 4827

  Med inbyggd motor Rostfritt stål / crystal white glas Insats för...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 77 X
  Eico 2260

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 905 kr
 • Eico Köksfläkt Victory 2.0 54 X
  Eico 2259

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp...

  6 385 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 80 X
  Eico 5707

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  6 395 kr
 • Eico Köksfläkt Vittoria 60 X
  Eico 5706

  Med inbyggd flyttbar motor Insats för integrering i skåp Levereras med...

  5 895 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 80 X Link
  Eico 2490

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  8 795 kr
 • Eico Köksfläkt EicoE20 60 X Link
  Eico 2489

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  7 995 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 70 X
  Eico 4774

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  12 495 kr
 • Eico Köksfläkt In-Light 52 X
  Eico 4773

  Rostfritt stål Med inbyggd motor Insats för integrering i skåp...

  11 995 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Möbler 

Dags för nya möbler? Upptäck vårt sortiment med prisvärda möbler som är utvalda för att inte göra avkall på varken kvalitet eller design – bra möbler till bra priser med andra ord.
Oavsett om du är på jakt efter ett nytt bord, ett elegant vinställ, stolar, en sittbänk...

Läs mer om Möbler

 • Bord

  Mat- eller köksbordet är en populär och viktig samlingsplats i hemmet, och en plats för att spendera kvalitetstid med dig själv eller nära och kära vänner.
  På Inredningsvaruhuset hittar du matbord som hjälper dig att avnjuta trevliga matstunder, fina sällskapsstunder med spel eller stunder för reflektion och läxläsning. Välj mellan olika material och storlekar och komplettera med matchande stolar, eller varför inte göra det mer spännande med omaka stolar. Duka upp en fräsch och färgglad frukost, lunch eller middag på ett glasbord eller ett träbord med ben i stål och maten kommer smaka lika bra som den ser ut.


  I vårt utbud finner du soff- och sidobord som hjälper till att skapa trivsel och som dessutom är väldigt praktiska möbler att ha i hemmet. Där kan du lägga tidskrifter, böcker, fjärrkontroller eller kvällsmackan och ha det nära till hands när det behövs. En del av våra soffbord har även ett underrede med plats för ytterligare förvaring. Välj ett soff-eller sidobord som passar dina behov och vad du vill använda ditt bord till. Du kan välja ett bord som matchar din soffa och inredningen i rummet eller bryta av stilmässigt med ett bord som drar blickarna till sig när du stiger i in rummet.


  Vi har även ett stort sortiment med barbord och fina barstolar. Matcha till exempel ett svart barbord med vita barstolar, och njut av den snygga kontrasten. Vi har billiga barstolar i svart, rött, vitt och gult som matchar våra barbord i modern design.
  Köp ditt matbord, konferensbord, cafébord, soffbord eller sidobord på Inredningsvaruhuset och du kommer att få ett bord med hög kvalitet och snygg design till ett bra pris.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Barstolar

  En barstol är en typ av möbel som sätter en extra prägel på rummet och blicken dras lätt till snyggt designade barstolar. Barstolen är mycket användbar och passar lika bra till ett barbord som till andra platser i hemmet där en högre sittplats är önskvärd.
  Snurrbara barstolar är sköna att sitta på och kan skapa en autentisk barkänsla eller få ditt kök att kännas mer modernt, beroende på var du placerar dem. På Inredningsvaruhuset hittar du ett stort sortiment av snyggt designade barstolar. Vi har till exempel barstolar i trä som är lackat i svart eller brunt, barstolar i konstläder med en stomme i kromat eller borstat stål, och även barstolar i både plast och plåt. De många varianterna av barstolar som vi erbjuder tillåter dig att finna en egen favorit till ditt hem.
  I vår webbshop finner du våra noga utvalda barstolar från kända designers. Barstolarna håller hög kvalitet och oavsett om du vill komplettera barstolar med ett barbord eller göra dem till en inredningsdetalj så finner du sköna och snygga barstolar till bra priser hos oss.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Fåtöljer

  En bekväm fåtölj är kanske den mest uppskattade möbeln i hemmet. Här kan du varva ned med en bra bok eller film, eller helt enkelt luta dig tillbaka medan du underhåller gäster. En fåtölj kan vara designad för att vara den skönaste sittplatsen i hemmet men det finns även fåtöljer som är gjorda för att fungera som en snygg och kul inredningsdetalj. Vilken typ av fåtölj som du väljer beror på hur du vill använda den och på din inredningsstil.
  På Inredningsvaruhuset har vi ett stort urval med allt från billiga fåtöljer till design fåtöljer. Här finner du klassiska och moderna fåtöljer i läder eller konstläder med underreden i kromad eller borstat stål som blir till snygga inslag i inredningen. I utbudet hittar du också exklusiva skinnfåtöljer i svart eller vitt läder, mysiga tygfåtöljer att sjunka ned i en ljum sommarkväll och härliga snurrfåtöljer.
  Hitta din nya favorit online i vår webbshop. Välj en fåtölj som kompletterar din soffgrupp eller en som passar i din favorithörna. En modern stol med stoppad sits i konstläder och eukalyptusträ med valnötsfinish är inte bara skön att sitta i utan även en vacker inredningsdetalj.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Stolar

  Är du på jakt efter snygga stolar? Här på Inredningsvaruhuset hittar du matstolar och kontorsstolar i olika material, färger och stilar. Kombinera stolarna med bordet som du har hemma eller beställ ett nytt bord som matchar stolarna som du vill ha. Du kan göra din matplats riktigt personsonlig genom att köpa stolar och bord var för sig eller mixa flera olika matstolar som du gillar.
  Det är viktigt att sitta korrekt och bekvämt när du ska sätta dig ner för att äta frukost eller lunch. Det ska också vara enkelt att sitta bekvämt när du sitter vid skrivbordet eller är på jobbet. Välj en stol som passar din kropps förutsättningar. Vi har ett noga utvalt sortiment av noggrant framtagna, billiga stolar av hög kvalitet från kända varumärken inom möbelbranschen.
  På Inredningsvaruhuset har vi moderna stolar i färger som vitt, svart och rött som kan förvandla din matplats men som också passar som kontorsstolar. En skön och stilfull stol för ditt skrivbord eller din arbetsplats. Vi har stolar i plexiglas som är lätta att rengöra i modern, snygg och ren design. Dessutom har vi stolar i lackat stål som även kan användas utomhus.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Soffa

  Är din soffa sliten eller har du tröttnat på den? Vi på Inredningsvaruhuset har sköna soffor i olika material och former. Skönt italienskt läder eller kanske en tygsoffa, olika material ger olika karaktär till ditt vardagsrum. Väg klädselns egenskaper mot din situation och livsstil för att hitta det perfekta valet.
  Estetik spelar en stor roll när du väljer en soffa, därför strävar vi efter att erbjuda våra kunder vackra möbler i olika stilar som hjälper dig att komplettera din inredning. Våra soffor är prisvärda och har en ren och modern stil som passar in i en rad olika inredningsstilar. Här kan du hitta en bra och billig soffa av hög kvalitet.
  Soffan är en central del i hemmet och en bra soffa ska vara funktionell såväl som vacker. Den ska vara utformad på ett sätt så att den underlättar din vardag. Det är skillnad på att välja en soffa om du bor trångt eller om du har mycket yta, därför erbjuder vi soffor i olika storlekar. Fundera över om du vill använda soffan främst till att ligga och titta på tv? Har du ofta gäster? Gillar du att sitta i en soffa och läsa tidningen eller en bok? Genom att veta vad du söker efter kan du finna den perfekta soffan för dina önskemål hos oss på Inredningsvaruhuset.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Hallmöbler

  Hallen är det första som dina gäster ser när de kommer på besök – satsa därför på vackra hallmöbler så att din hall känns genomtänkt och ger ett harmoniskt och välkomnande första intryck. I vårt utbud finner du hallmöbler som både är snygga och fyller praktiska funktioner.
  Välj färger i din hall som matchar och överensstämmer med den känsla du vill att hallen ska förmedla. Bland hallmöblerna vi erbjuder finner du olika färger, former och mönster – vilket gör det lätt för dig att matcha möblerna med din inredning. Många av våra möbler uppfyller också flera funktioner för att du ska kunna få ut det mesta av ditt utrymme – en sittbänk med förvaringsutrymme är till exempel perfekt för en liten hall där behovet av förvaring är stort. Med bra och genomtänkta hallmöbler kan du skapa en plats där du enkelt hittar det som du behöver.
  Satsa på bästa möjliga kvalitet när du väljer hallmöbler design och inred din hall med de möbler som du behöver utan att det kostar skjortan. Här på Inredningsvaruhuset hittar du trendiga möbler av hög kvalitet som hjälper dig att hålla fint i hallen på fler än ett sätt.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Pallar & Sittbänkar

  Pallar och bänkar är både fina att titta på och praktiska. En mjuk pall i konstläder eller en sittbänk utan ryggstöd är perfekta sittlösningar om du får gäster – och lätta att stuva undan när gästerna väl gått. Sittbänkar är särskilt praktiska vid större tillställningar där flera personer ska få plats runt ett matbord eller liknande. På Inredningsvaruhuset hittar du sittbänkar som är designade för att passa ihop med både soffgrupper och bord.
  Vi strävar efter att erbjuda ett så intressant, användbart och varierat utbud som möjligt. Därför erbjuder vi moderna bänkar och pallar i olika material, former och färger. Flera av våra sittpallar går att kombinera med andra möbler i samma serie. Pallar och bänkar är också användbara som sittmöbler i hallen och blir till ett perfekt sätt att kombinera funktion och stil. Flera av våra pallar har till exempel inbyggt förvaringsutrymme för förvaring av kläder och mindre prylar – något som är särskilt praktiskt i en i övrigt minimalistisk inredningsstil där det är viktigt att förvaringslösningarna inte syns.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tidningsställ

  Skap en mysig läshörna med en skön fåtölj, ett litet bord och ett tidningsställ med dina favorittidningar och tidskrifter. Med hjälp av ett tidningsställ får du en praktisk förvaringsplats och en dekorativ inredningsdetalj i ett. Tidningsställ förvandlar en hög med magasin till en mer organiserad och snygg detalj. Det är lättare att hitta kataloger, tidningar och tidskrifter om de är samlade på ett ställe.
  Våra moderna tidningsställ är smidigt utformade med från ett till tre fack vilka låter dig sortera dina tidningar efter eget önskemål. Samtidigt förblir titel och omslag synligt och det gör det lätt att hitta den tidning du vill läsa.
  Här på Inredningsvaruhuset hittar du olika stilar på tidningsställ som passar både i hemmet och på kontoret. Vi har tidningsställ i konstläder och kromat stål. Välj ett ställ i härligt plexiglas, röd, vit eller svart med borstat stål, för att skapa en modern stil. Vi har fina tidningsställ som enkelt kan integreras i en möbel så som ett bord, en stol eller en soffa.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Barbord

  Ett barbord är ett smidigt alternativ för dig som vill kunna både stå upp och sitta ner vid ett och samma bord. Tillsammans med snygga barstolar blir barbordet både en snygg inredningsdetalj och ett praktiskt bord att äta vid. Barbord och stolar i samma design har blivit ett trendigt sätt att inreda mindre kök och lägenheter under de senaste åren, och tar definitivt mindre plats än ett traditionellt bord. Idag hittar du dessutom flera olika modeller av barbord och du kan även kombinera barbord med förvaring genom dolda lådor eller infällbara fack. Barbord kan också fungera som ett stilfullt och praktiskt alternativ till klassiska utemöbler och kan därmed passa lika bra på balkongen eller altanen som inne i köket.

  Med att barbord har du tillgång till ett snyggt och praktiskt bord att äta vid, arbeta stående vid eller samlas runt för snacks eller en lättare fika. Du kan också använda barbordet som en avlastningsyta. Tack vare att många moderna barbord går att höja och sänka kan du justera bordets höjd så att den passar just dig och det du vill använda bordet till. Hitta det perfekta barbordet här hos oss på Inredningsvaruhuset.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Vinställ

  Gillar du vin och har ett antal flaskor hemma? Då känner du säkert till att ett vin måste förvaras på ett lämpligt sätt för att det ska åldras så som du önskar och inte bli dåligt. Med hjälp av ett vinställ kan du på ett elegant sätt förvara dina vinflaskor så att dina viner åldras med stil och ger bästa tänkbara smak.
  Här på Inredningsvaruhuset hittar du flera moderna vinställ i vacker design som gör att vinflaskorna ligger i rätt vinkel för att vinet inte ska bli dåligt. Har du inte en källare att ställa dina viner i finns också vinställ i designer som skyddar flaskorna från att utsättas för direkt solljus. Ett vinställ underlättar också lagringen att ett större antal vinflaskor eftersom det är mer utrymmessparande än att förvara flaskorna stående.
  Fundera över om du vill att stället enbart ska vara praktiskt eller om du vill att det även ska vara dekorativt. Vissa gillar att visa upp sina vinsamlingar och ett vackert vinställ hjälper vinflaskorna att komma till sin rätt.
  Vi har även vackra, moderna vinställ i plexiglas som du ställer på bordet.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Övrigt Möbler

  Inredningsdetaljer som klädhängare, paraplyställ, hyllor och mindre pallar och stolar kan sätta tonen på hela rummet och vara den avgörande faktorn för hur rummet uppfattas. Genom att inte bara titta på de stora dragen utan också sänka blicken och se detaljerna kan du hitta utrymmen och möjligheter till att vara kreativ. När det kommer till stora möbler och design av kök, badrum, golv och väggar kan det ofta kännas tryggt att välja färger, former och design som du vet kommer att kunna fungera och hålla över tid, medan det kan finnas möjlighet att tänja på gränserna när det kommer till mindre accessoarer. Med spännande materialval, intressanta former och nytänkande design kan du skapa ett rum med karaktär genom att laborera med accessoarer av olika storlek och stil.

  Dessa detaljer skapar inte bara rätt känsla i rummet utan fyller även praktiska funktioner, med en klädhängare eller en hylla kan du få bort sådant som annars riskerar att hamna på golvet. Hos oss på Inredningsvaruhuset finner du detaljerna som kommer att göra ditt hem både trevligare och mer praktiskt.

  VANLIGA FRÅGOR

Visar 1 - 4 av 4 produkter
Visar 1 - 4 av 4 produkter
Möbler

Dags för nya möbler? Upptäck vårt sortiment med prisvärda möbler som är utvalda för att inte göra avkall på varken kvalitet eller design – bra möbler till bra priser med andra ord.
Oavsett om du är på jakt efter ett nytt bord, ett elegant vinställ, stolar, en sittbänk med förvaring eller annan inredning till ditt hem hittar du ett välsorterat utbud hos oss på Inredningsvaruhuset. Här kan du handla möbler online billigt och enkelt finna den inredningsstil du söker i vårt breda sortiment, med prisvärda möbler i olika design, färger, former och storlekar. Genom att köpa dina möbler på Inredningsvaruhuset kan du fylla ditt hem med både väldesignade och praktiska möbler utan att det behöver kosta dig en mindre förmögenhet.


När du handlar möbler online hos oss spelar det ingen roll var i landet du bor, du kan i lugn och ro beställa var du än befinner dig och till exempel få din nya soffa från Chairs + More levererad hem till dörren.
Vi på Inredningsvaruhuset har valt ut ett brett utbud av möbler i såväl modern som klassisk design för att det ska finnas något för alla. Här finner du såväl billiga som exklusiva möbler för hemmets alla rum – hitta dina favoriter hos oss.

VANLIGA FRÅGOR