Filter

Pris

15 kr - 945 kr

Serie

När det kommer till belysning finns det mängder av smarta och praktiska produkter som kompletterar ljuskällor och armaturer. I den här kategorin hittar du Inredningsvaruhusets kompletta utbud av tillbehör och upphängen som passar till olika typer av belysningssystem. Kom ihåg att du kan söka efter produkten direkt i vår sökruta högst upp på sajten.
Den kanske vanligaste typen av belysningstillbehör är olika typer av hängen och monteringssystem för att få lampan på sin bestämda plats, till exempel när du ska fästa lampa i taket. Vi har bland annat en smart upphängningsbygel till lampa som fungerar utmärkt när du ska fästa upp en lampa snyggt och rakt i taket. Våra praktiska och även stilrena eluttag från den svenska tillverkaren Beslag Design kan också vara ett nödvändigt tillbehör när du installerar dina lampor. Beslag Designs produkter är ett bra tips för dig som vill ha ett ordnat och stilfullt hem då uttagen enkelt döljs med hjälp av en roterbar skiva och därför inte förfular den övriga inredningen.
Ska du hänga upp en lampa med sladd kan det behövas en upphängningsbygel för lampsladd som rättar till och samlar upp sladden – ett nödvändigt lamptillbehör för den som inte vill ha irriterande sladdar hängandes ovanför matbordet. Ta en närmare titt här bland vårt utbud av byglar och tillbehör till olika typer av lampor och armaturer för att hitta det som passar dig.

VANLIGA FRÅGOR