Filter

Typ av Möbel

Pris

90 kr - 750 kr

Volt / Max Watt

Spotlights inomhus till hemmet såsom takspotlights o infällnadsspotlight

Spotlights är riktad belysning som skapar punktliknande ljuskällor som tillsammans kan bidra till en trevlig atmosfär och väl upplyst yta. Spotlights sitter ofta i rader, antingen på en spotlights skena eller som infällda spotlights tak eller under hyllor i till exempel kök eller badrum. Vanligtvis är dem med ljuskälla i LED som är energieffektiv.

I just kök har spotlights på senare år blivit något av ett stående inslag och tack vare att spotlights numera ofta kommer med dimmer kan du lätt och smidigt anpassa belysningen efter behov. Spotlights i tak eller utanpåliggande spotlights är också vanligt förekommande i badrum, och ger en mer utspridd ljuskälla än en ensam taklampa. Spotlights är dessutom energisnåla och lätta att installera, och även om varje enskild spotlight ger en relativt liten ljuskälla, ger flera spotlights på rad ofta en mycket väl upplyst yta.

Spotlights till badrum är idag lika vanligt som spotlights i kök eller vardagsrum, och spotlights utomhus fungerar lika bra och praktiskt som inomhus. Vi har ett brett utbud av olika modeller och märken - hitta din favorit här hos oss.

VANLIGA FRÅGOR