Filter

Typ av Möbel

Typ av Lampa

Pris

90 kr - 750 kr

Att belysning skapar känsla och stämning utöver sin ljussättningsfunktion är något vi alla kan dra nytta av när vi inreder och dekorerar. Genom att tänka strategiskt när vi placerar och inreder med lampor får vi ut så mycket mer av bara det nödvändiga ljuset och våra rum ges helt nya intryck. Här hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett varierat utbud av snygga kvalitetslampor i olika stilar och storlekar. Varför inte kombinera olika typer av lampor och ge ditt hem än riktigt unik känsla?
Ett tips vi genomgående ger våra kunder är att sätta upp en ”plan” innan du bestämmer dig för belysning. Det är nämligen många saker som spelar in när det kommer till att välja rätt ljuskälla, lampfot och lampskärm. Du bör definitivt utgå från platsen där den tänkta lampan ska placeras – till vad behöver du ljuset? Är det en allmänbelysning eller kanske en specifik plats som kräver starkt ljus? Oavsett dina behov kan du vara säker på att finna det du söker här hos oss.
Riktade golvlampor kan vara ett hett tips för dig som behöver ett starkt men behagligt sken mot soffan för exempelvis läsning. Till taket kan du använda ett allmänljus i form av taklampa, där utöver kan du med fördel låta olika lampor belysa rummet för att skapa mer djup och känsla.

VANLIGA FRÅGOR