Filter

No products here

Ursäkta olägenheten.

Här på Inredningsvaruhuset hittar du ett genomtänkt sortiment av kvalitetsprodukter som hjälper dig att skapa en funktionell och effektfull belysning i ditt hem. Vi har ljuskällor med LED, färgtempererade lampor och smarta tillbehör som gör din belysning komplett.
Just ljuskällor är A och O när det kommer till lampor och belysning eftersom det är dessa som omvandlar den ursprungliga energin till ljus. Förr var den klassiska glödlampan det primära valet när det kommer till allmänbelysning. Men idag har utvecklingen gått mot betydligt mer energieffektivare och miljövänligare alternativ. Vi på Inredningsvaruhuset kan erbjuda dig ett generöst utbud av LED-, halogen- och lågenergilampor som samtliga ger ett funktionellt ljus. Men till skillnad från tidigare till en betydligt energisnålare förbrukning.
Av de ljuskällor vi idag använder oss av är det halogenlampan som mest liknar den traditionella glödlampan, då bägge har en färgtemperatur som påminner om varandra. Däremot håller halogenlampan betydligt längre än den traditionella glödlampan.
En lågenergilampa är dock ett bättre alternativ rent energimässigt eftersom den sparar betydligt mer energi än så väl glöd- som halogenlampor. Vi rekommenderar dig att använda lågenergilampor till bland annat allmän takbelysning. Däremot inte som ljuskälla i armaturer som används frekvent då lamporna lätt slits!
Du finner energisnåla LED-lampor i vårt sortiment och med tanke på just denna tekniks snabba utveckling kan vi nog vara säkra på att dessa ljuskällor kommer dominera som belysning bland hemmen i framtiden. Idag har LED-lamporna fullt gott resultat när det kommer till ljussättning och vill du är det absolut fullt möjligt att välja LED i hela hemmet.

VANLIGA FRÅGOR