Filter

Produktgrupp

Typ av Möbel

Pris

15 kr - 3 705 kr

Serie

Variant

Höjd (cm)

0 - 50

Bredd (cm)

0 - 15

Djup (cm)

5 - 10

Ljuskälla Ingår

Rätt belysning kan verkligen lyfta hemmet och skapa den där som känslan som du eftersträvar. Att ha sina lampor tända kan dock synas på elräkningen mer än du önskar om du inte använder dig av energisnåla alternativ. Hos oss på inredningsvaruhuset hittar du ett komplett utbud av hållbara och energisnåla LED-lampor i olika format av hög kvalitet som gör att dina elkostnader håller sig på en rimlig nivå.
Våra smarta LED-lampor 12v passar utmärkt som belysning till exempelvis din båt, husvagn eller den lilla stugan på landet. Ljuset är utmärkt i alla avseenden och den låga energiförbrukningen från LED-lampor 12v gör att dina elkostnader förblir låga.
Oavsett om du är ute efter belysning till hemmet, tomten eller husvagnen hittar du smarta och energisnåla LED-lampor hos oss. Är du på jakt efter en typ av ljuskälla som ger en rejäl belysning kan vi rekommendera dig att kika närmare på våra LED-lampor e27, vilken är en branschreferens för ljuskällans större sockel på 27mm. Du kan därmed spara stora slantar även på maffigare belysning, bara genom att välja rätt och smart när det kommer till ljuskällor.

VANLIGA FRÅGOR