Filter

Typ av Lampa

Pris

990 kr - 1 005 kr

Varumärke

Serie

Höjd (cm)

50 - 55

Sockel

Ljuskälla Ingår

Volt / Max Watt

Julen är verkligen belysningens högtid. När dagarna är som kortast och mörkret hotar att ta över helt sprider julbelysningen värme och glädje. I den här kategorin hittar du stämningsfull belysning för årets mysigaste högtid.

Julens mysiga belysning börjar redan i början av december med första advent, vilket ofta är startskottet för julpyntandet och våra klassiska svenska adventsljusstakar. Den klassiska adventsljusstaken med pyramidform tar sin plats i svenska fönster runt om i landet i början av december och fortsätter att sprida sitt trevliga ljus en bit in i januari. Adventsljusstaken har ofta sju ljus, men det förekommer även mindre varianter med fem ljus eller större modeller med upp till 9 eller 11 ljus. Hos oss finner du flera olika typer av adventsljusstakar, både i klassisk och i mer modern design.

Julbelysning inomhus är dock så mycket mer än adventsljusstakar och adventsstjärnor, och innehåller även ljusslingor, lampor och levande ljus. Med mjuk belysning som lyser upp ditt hem från varje vrå kan du skapa en trivsam atmosfär där ni kan umgås och njuta av julens alla höjdpunkter. Hitta din julbelysning här hos oss på Inredningsvaruhuset.

VANLIGA FRÅGOR