Filter

No products here

Ursäkta olägenheten.

Golvlampor i modern design till hemmet med bra ljus

En golvlampa uppfyller såväl praktiska som estetiska funktioner och kan ge ditt hem den speciella känslan som du eftersträvar. I vårt utbud du finner golvlampor i olika storlekar och design och som ger det ljus som du söker. Med rätt golvlampa kan du antingen pigga upp stämningen eller skapa en mysfaktor, beroende på dina preferenser.
Med en golvlampa låter du ljuskällan stå rakt på golvet och vara en distinkt del av inredningen. Golvlampor på fot gör att själva lampan kommer upp en bit från golvet, ibland hela vägen upp i axelhöjd medan andra golvlampor saknar fot och har ljuskällan direkt placerad i golvhöjd eller endast några få centimeter upp, vilket kan skapa en spännande symmetri till rummet.

Ljuset leder vår blick och guidar våra ögon, och genom att leka och laborera med ljuskällor och lampor i olika höjder, utformning och modeller kan vi välja vart våra familjemedlemmar och gäster ska vila blicken. Med en lampa placerad längs golvet dras blicken neråt, och du får en spännande ljuskälla utmed golvet som gärna sträcker sig upp längs väggarna, vilket kan skapa en spännande effekt. En golvlampa på fot kan vara en maffig inredningsdetalj där foten kan fungera som en snygg prydnad samtidigt som en höjd lampa drar blicken uppåt. Golvlampor av olika modeller och design kan gärna kombineras för maximal ljussättning.

Golvlampor med dimmer gör det möjligt att sänka belysningen under ljusa dagar eller i skymningen, för att sedan öka lampans styrka när det blir mörkare i rummet. Vi har ett brett utbud av golvlampor design och du kan lätt hitta din egen favorit. Tänk på att lampan ska matcha eller komplettera den övriga inredningen, och ett en retro golvlampa till exempel kan vara den perfekta stilförhöjaren för det moderna hemmet.

VANLIGA FRÅGOR