Filter

No products here

Ursäkta olägenheten.

En strategiskt placerad fönsterlampa lyser inte bara upp rummet inifrån, utan bidrar också till att ditt hem och din bostad ser mysig, välkomnande och gemytlig ut från utsidan. Genom att tända lampor i fönstret skapar du därmed en trivsam atmosfär både inne och ute, och med fönsterlampor i olika storlekar kan du skapa olika stämningar och atmosfärer allt efter tycke och behag.

Fönsterlampor är dessutom ett smidigt sätt att utnyttja de smarta fönsterblecken för avlastning och för att skapa en ljuskälla som ofta sträcker sig långt in i rummet. Fönsterlampor på fot eller i form av kuber, bollar eller romber av olika slag kan tillsammans med krukväxter, prydnadsdetaljer och accessoarer av göra fönstret till ett trivsamt stilleben som även fungerar som en energihöjande ljuskälla för rummet.

Fönsterlampa i glas, sten, porslin, trä eller plast går att hitta i både klassisk och mer modern tappning, och kanske är en hängande fönsterlampa något för just ditt fönster? Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du billiga fönsterlampor av högklassig kvalitet.

VANLIGA FRÅGOR