Filter

No products here

Ursäkta olägenheten.

Bordslampor till hemmet för skrivbord, nattduksbord o fönsterbrädan

En strategiskt placerad bordslampa kan inte bara bidra till att lysa upp och synliggöra det som ligger på bordet eller det som du har framför dig, utan kan också bidra till att lysa upp en annars mörk del av rummet och skapa en ö av ljus. En bordslampa uppfyller både praktiska och estetiska funktioner och kan skapa den känslan i rummet som du eftersträvar.

För oss i det mörka Sverige där solen ofta lyser med sin frånvaro under vintermånaderna är ljuskällor och lampor av olika slag en mycket viktig del av inredningen för att skapa upplysta rum där vi kan arbeta och koppla av. Med bordslampor av olika storlekar kan du ljussätta både arbetsbänkar, matbord, sidobord och avlastningsbord. Bordslampor kommer i flera olika modeller och utföranden som alla kan hjälpa till att skapa den stämning och atmosfär i rummet som du letar efter. En bordslampa i mässing eller en bordslampa i shabby chic stil är idag populära val bredvid annars klassiska materialval som porslin, glas eller marmor.

I vårt utbud finner du en mängd olika bordslampor i olika stilar, färger och prisklasser för att du enkelt ska kunna hitta något som kan lysa upp din vardag.

VANLIGA FRÅGOR