Filter

Pris

660 kr - 1 620 kr

Serie

Höjd (cm)

0 - 10

Bredd (cm)

0 - 10

Djup (cm)

5 - 15

Badrummet är ett rum vi använder dagligen och till många olika ändamål – från morgonrutinen på måndagar till att ta ett avkopplande skumbad på fredagskvällen. Oavsett vad du gör i ditt badrum är det viktigt att du har rätt belysning, för att plocka ögonbrynen eller raka dig krävs till exempel en stark badrumslampa och när du ska koppla av vill du kunna släcka ner utan att rummet blir kolsvart. I vårt sortiment finner du badrumslampor för ditt badrums olika ändamål.
Vi rekommenderar dig att tänka till lite extra även när det kommer till att välja lampor till ditt badrum. Ett smart och genomtänkt val av lampor och armaturer bidrar till att din belysning fyller sin rätta funktion på ett effektivt och snyggt sätt. Små detaljer som hur du väljer att placera belysningen kan avgöra hur hela badrummet upplevs.
En bra och funktionsduglig badrumslampa till tak krävs i ett badrum och då kan vi bland annat tipsa dig om spotlights som ger ett utmärkt allmänljus. Vill du däremot få till rätt ljus precis framför spegeln kan en badrumslampa till vägg vara rätt alternativ om den placeras direkt ovanför eller vid sidan om. I badrummet brukar även det praktiska vara av stor vikt. Därför kan en badrumslampa med eluttag vara en smidig lösning. Den bör bäst placeras i närheten av spegeln för att du praktiskt ska kunna använda eluttaget för hårtork, rakapparat och andra liknande verktyg.

VANLIGA FRÅGOR