Filter

Pris

15 kr - 7500 kr

Serie

Variant

Höjd (cm)

0 - 205

Bredd (cm)

0 - 130

Djup (cm)

5 - 15

Färg

Ljuskälla Ingår

Nyheter

 • Eico Köksfläkt Édith Rock
  Eico 2247

  Med inbyggd motor Antracit-svart / jordbrunt Filterrengöringsindikator...

  16 925 kr
 • Eico köksfläkt EicoE27 W Link
  Eico 5601

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  12 995 kr
 • Eico köksfläkt EicoE27 N Link
  Eico 5600

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  12 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ballerina W Link
  Eico 5603

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  14 995 kr
 • Eico Köksfläkt Ballerina N Link
  Eico 5602

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  14 995 kr
 • Eico Köksfläkt Luna Aluminum Link
  Eico 4735

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Fjärrkontroll N 2317
  Eico 2317

  Passar: EicoE19, EicoE20, EicoE21, Luna, T-Shape Star

  1 195 kr
 • Eico Standard Kolfilter 2226
  Eico 2226

  Passar till Luna

  825 kr
 • Eico Köksfläkt Luna W Link
  Eico 4591

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Köksfläkt Luna N
  Eico 4590

  Med inbyggd motor Filterrengöringsindikator Levereras med kolfilter...

  8 085 kr
 • Eico Köksfläkt Lybra Plus
  Eico 5626

  Med inbyggd motor Up-and-down teknologi Rostfritt stål / crystal white...

  27 995 kr
 • Eico Standard Kolfilter 4824
  Eico 4824

  Passar till Box in

  425 kr

Extrapriser

Information

F A Q

Lampor 

Lampor har en förmåga att helt kunna ändra karaktären av ett rum. Belysning och lampor i ett hem är en mycket viktig detalj som förtjänar omtanke, kom ihåg att rätt lampor och belysning är en investering som kan få rummet och bostaden i allmänhet, och den övriga inredningen...

Läs mer om Lampor

 • Taklampor

  Taklampor är många gånger den första och största ljuskällan i ett rum. Den sätter tonen för hur rummets övriga belysning placeras och vilken design och form som väljs. De flesta svenska bostäder är byggda med tanken att en taklampa ska placeras mitt i rummet, och det finns därför ofta uttag och krokar strategisk placerade mitt i taket. Du kan idag välja på flera olika typer av taklampor såsom takpendel, takplafond, takkrona och pendellampa. Rätt takbelysning är ofta grunden till ett väl upplyst rum och kan ofta med fördel kompletteras med mindre lampor och ljuskällor runt om i hemmet.

  En vardagsrumslampa, en kökslampa eller en hallampa kan hjälpa till att skapa den stämning och känsla av rummet som du söker, och rätt taklampa kan ändra hela rummet. Hos oss hittar du ett brett urval av alla de bästa taklamporna på marknaden – hitta din nya favorit på Inredningsvaruhuset.

   

  VANLIGA FRÅGOR

 • Bordslampor

  En strategiskt placerad bordslampa kan inte bara bidra till att lysa upp och synliggöra det som ligger på bordet eller det som du har framför dig, utan kan också bidra till att lysa upp en annars mörk del av rummet och skapa en ö av ljus. En bordslampa uppfyller både praktiska och estetiska funktioner och kan skapa den känslan i rummet som du eftersträvar.

  För oss i det mörka Sverige där solen ofta lyser med sin frånvaro under vintermånaderna är ljuskällor och lampor av olika slag en mycket viktig del av inredningen för att skapa upplysta rum där vi kan arbeta och koppla av. Med bordslampor av olika storlekar kan du ljussätta både arbetsbänkar, matbord, sidobord och avlastningsbord. Bordslampor kommer i flera olika modeller och utföranden som alla kan hjälpa till att skapa den stämning och atmosfär i rummet som du letar efter. En bordslampa i mässing eller en bordslampa i shabby chic stil är idag populära val bredvid annars klassiska materialval som porslin, glas eller marmor.

  I vårt utbud finner du en mängd olika bordslampor i olika stilar, färger och prisklasser för att du enkelt ska kunna hitta något som kan lysa upp din vardag.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Golvlampor

  En golvlampa uppfyller såväl praktiska som estetiska funktioner och kan ge ditt hem den speciella känslan som du eftersträvar. I vårt utbud du finner golvlampor i olika storlekar och design och som ger det ljus som du söker. Med rätt golvlampa kan du antingen pigga upp stämningen eller skapa en mysfaktor, beroende på dina preferenser.
  Med en golvlampa låter du ljuskällan stå rakt på golvet och vara en distinkt del av inredningen. Golvlampor på fot gör att själva lampan kommer upp en bit från golvet, ibland hela vägen upp i axelhöjd medan andra golvlampor saknar fot och har ljuskällan direkt placerad i golvhöjd eller endast några få centimeter upp, vilket kan skapa en spännande symmetri till rummet.

  Ljuset leder vår blick och guidar våra ögon, och genom att leka och laborera med ljuskällor och lampor i olika höjder, utformning och modeller kan vi välja vart våra familjemedlemmar och gäster ska vila blicken. Med en lampa placerad längs golvet dras blicken neråt, och du får en spännande ljuskälla utmed golvet som gärna sträcker sig upp längs väggarna, vilket kan skapa en spännande effekt. En golvlampa på fot kan vara en maffig inredningsdetalj där foten kan fungera som en snygg prydnad samtidigt som en höjd lampa drar blicken uppåt. Golvlampor av olika modeller och design kan gärna kombineras för maximal ljussättning.

  Golvlampor med dimmer gör det möjligt att sänka belysningen under ljusa dagar eller i skymningen, för att sedan öka lampans styrka när det blir mörkare i rummet. Vi har ett brett utbud av golvlampor design och du kan lätt hitta din egen favorit. Tänk på att lampan ska matcha eller komplettera den övriga inredningen, och ett en retro golvlampa till exempel kan vara den perfekta stilförhöjaren för det moderna hemmet.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Vägglampor

  Vägglampor är ett smart sätt att skapa belysning i ett rum utan att ta upp varken golv- eller fönsterplats, vilket gör att vägglampor är det perfekta valet för en mindre bostad eller ett hem där du vill fokusera på öppna golvytor och låta det naturliga ljuset regera ensamt i bostadens fönster. Vägglampor finns i flera olika modeller, material och design, och vägglampa till trappa ser ofta lite annorlunda ut än vägglampa till sovrum eller vägglampa till kök. Dagens moderna vägglampor kan både sticka ut från väggen och ha en vridbar arm, alternativt fungera som en plafond och sitta fast direkt mot väggen. Den senare varianten är ofta mer lämpad för en trappa eller korridor, medan en vägglampa på arm kan vara snyggare och mer praktiskt i ett sovrum eller vardagsrum.

  Vägglampor har under de senaste åren kommit tillbaka och fått en revansch på marknaden. Idag är praktiska vägglampor ett modernt och stilrent inslag som bidrar till mjuka ljuskällor som lyfter hela rummet. Vi har flera billiga vägglampor av förstklassig kvalitet, hitta din egen favorit redan idag!

  VANLIGA FRÅGOR

 • Fönsterlampor

  En strategiskt placerad fönsterlampa lyser inte bara upp rummet inifrån, utan bidrar också till att ditt hem och din bostad ser mysig, välkomnande och gemytlig ut från utsidan. Genom att tända lampor i fönstret skapar du därmed en trivsam atmosfär både inne och ute, och med fönsterlampor i olika storlekar kan du skapa olika stämningar och atmosfärer allt efter tycke och behag.

  Fönsterlampor är dessutom ett smidigt sätt att utnyttja de smarta fönsterblecken för avlastning och för att skapa en ljuskälla som ofta sträcker sig långt in i rummet. Fönsterlampor på fot eller i form av kuber, bollar eller romber av olika slag kan tillsammans med krukväxter, prydnadsdetaljer och accessoarer av göra fönstret till ett trivsamt stilleben som även fungerar som en energihöjande ljuskälla för rummet.

  Fönsterlampa i glas, sten, porslin, trä eller plast går att hitta i både klassisk och mer modern tappning, och kanske är en hängande fönsterlampa något för just ditt fönster? Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du billiga fönsterlampor av högklassig kvalitet.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Spotlights

  Spotlights är riktad belysning som skapar punktliknande ljuskällor som tillsammans kan bidra till en trevlig atmosfär och väl upplyst yta. Spotlights sitter ofta i rader, antingen på en spotlights skena eller som infällda spotlights tak eller under hyllor i till exempel kök eller badrum.

  I just kök har spotlights på senare år blivit något av ett stående inslag och tack vare att spotlights numera ofta kommer med dimmer kan du lätt och smidigt anpassa belysningen efter behov. Spotlights i tak eller utanpåliggande spotlights är också vanligt förekommande i badrum, och ger en mer utspridd ljuskälla än en ensam taklampa. Spotlights är dessutom energisnåla och lätta att installera, och även om varje enskild spotlight ger en relativt liten ljuskälla, ger flera spotlights på rad ofta en mycket väl upplyst yta.

  Spotlights till badrum är idag lika vanligt som spotlights i kök eller vardagsrum, och spotlights utomhus fungerar lika bra och praktiskt som inomhus. Vi har ett brett utbud av olika modeller och märken - hitta din favorit här hos oss.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Julbelysning

  Julen är verkligen belysningens högtid. När dagarna är som kortast och mörkret hotar att ta över helt sprider julbelysningen värme och glädje. I den här kategorin hittar du stämningsfull belysning för årets mysigaste högtid.

  Julens mysiga belysning börjar redan i början av december med första advent, vilket ofta är startskottet för julpyntandet och våra klassiska svenska adventsljusstakar. Den klassiska adventsljusstaken med pyramidform tar sin plats i svenska fönster runt om i landet i början av december och fortsätter att sprida sitt trevliga ljus en bit in i januari. Adventsljusstaken har ofta sju ljus, men det förekommer även mindre varianter med fem ljus eller större modeller med upp till 9 eller 11 ljus. Hos oss finner du flera olika typer av adventsljusstakar, både i klassisk och i mer modern design.

  Julbelysning inomhus är dock så mycket mer än adventsljusstakar och adventsstjärnor, och innehåller även ljusslingor, lampor och levande ljus. Med mjuk belysning som lyser upp ditt hem från varje vrå kan du skapa en trivsam atmosfär där ni kan umgås och njuta av julens alla höjdpunkter. Hitta din julbelysning här hos oss på Inredningsvaruhuset.

  VANLIGA FRÅGOR

 • LED Lampor

  Rätt belysning kan verkligen lyfta hemmet och skapa den där som känslan som du eftersträvar. Att ha sina lampor tända kan dock synas på elräkningen mer än du önskar om du inte använder dig av energisnåla alternativ. Hos oss på inredningsvaruhuset hittar du ett komplett utbud av hållbara och energisnåla LED-lampor i olika format av hög kvalitet som gör att dina elkostnader håller sig på en rimlig nivå.
  Våra smarta LED-lampor 12v passar utmärkt som belysning till exempelvis din båt, husvagn eller den lilla stugan på landet. Ljuset är utmärkt i alla avseenden och den låga energiförbrukningen från LED-lampor 12v gör att dina elkostnader förblir låga.
  Oavsett om du är ute efter belysning till hemmet, tomten eller husvagnen hittar du smarta och energisnåla LED-lampor hos oss. Är du på jakt efter en typ av ljuskälla som ger en rejäl belysning kan vi rekommendera dig att kika närmare på våra LED-lampor e27, vilken är en branschreferens för ljuskällans större sockel på 27mm. Du kan därmed spara stora slantar även på maffigare belysning, bara genom att välja rätt och smart när det kommer till ljuskällor.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Badrumslampor

  Badrummet är ett rum vi använder dagligen och till många olika ändamål – från morgonrutinen på måndagar till att ta ett avkopplande skumbad på fredagskvällen. Oavsett vad du gör i ditt badrum är det viktigt att du har rätt belysning, för att plocka ögonbrynen eller raka dig krävs till exempel en stark badrumslampa och när du ska koppla av vill du kunna släcka ner utan att rummet blir kolsvart. I vårt sortiment finner du badrumslampor för ditt badrums olika ändamål.
  Vi rekommenderar dig att tänka till lite extra även när det kommer till att välja lampor till ditt badrum. Ett smart och genomtänkt val av lampor och armaturer bidrar till att din belysning fyller sin rätta funktion på ett effektivt och snyggt sätt. Små detaljer som hur du väljer att placera belysningen kan avgöra hur hela badrummet upplevs.
  En bra och funktionsduglig badrumslampa till tak krävs i ett badrum och då kan vi bland annat tipsa dig om spotlights som ger ett utmärkt allmänljus. Vill du däremot få till rätt ljus precis framför spegeln kan en badrumslampa till vägg vara rätt alternativ om den placeras direkt ovanför eller vid sidan om. I badrummet brukar även det praktiska vara av stor vikt. Därför kan en badrumslampa med eluttag vara en smidig lösning. Den bör bäst placeras i närheten av spegeln för att du praktiskt ska kunna använda eluttaget för hårtork, rakapparat och andra liknande verktyg.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Utomhus lampor

  Utomhusbelysning är inte bara vackert och piggar upp, det uppfyller också flera praktiska funktioner och kan minska risken för oönskat besök. Hos oss hittar du stilfulla och smarta utomhuslampor som ger vackert ljus mot olika typer av husfasader och för din trädgård.
  En av de mest logiska anledningarna till att investera i en funktionell och effektiv utomhusbelysning är vårt svenska klimat. Vi har under en stor del av året korta dagar där mörkret tidigt lägger sig och möjligheterna till att njuta av vår trädgård är begränsade. Under vissa delar av året till kan det till och med vara omöjligt om vi ska förlita oss på naturligt ljus.
  Säkerheten är också ett gott skäl till att prioritera utomhusbelysning eftersom rätt ljus, förutom att välkomna gäster, även kan avskräcka oönskat besök. Placera din utomhusbelysning till tak och utomhuslampor till vägg på ett strategiskt sätt för att hålla tjuvarna borta. Ett garage eller en carport som har rejäl belysning gör dessutom din infart säkrare och ger bättre översyn.
  Med en smart utomhusbelysning runt ditt hus kan du fortsätta njuta av ditt hem och trädgård även under årets mörkare perioder. Tänk även på en viktig detalj – en trädgård är inte bara en plats att vistas i utan även en lika vacker vy inifrån huset. Se till att sätta ut dina utomhuslampor på ett strategiskt sätt för att skapa de bästa kontrasterna och ge ett effektfullt ljus till din tomt. Rätt placerad belysning gör helt enkelt att liv skapas åt din trädgård oavsett årstid på året.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Ljuskällor

  Här på Inredningsvaruhuset hittar du ett genomtänkt sortiment av kvalitetsprodukter som hjälper dig att skapa en funktionell och effektfull belysning i ditt hem. Vi har ljuskällor med LED, färgtempererade lampor och smarta tillbehör som gör din belysning komplett.
  Just ljuskällor är A och O när det kommer till lampor och belysning eftersom det är dessa som omvandlar den ursprungliga energin till ljus. Förr var den klassiska glödlampan det primära valet när det kommer till allmänbelysning. Men idag har utvecklingen gått mot betydligt mer energieffektivare och miljövänligare alternativ. Vi på Inredningsvaruhuset kan erbjuda dig ett generöst utbud av LED-, halogen- och lågenergilampor som samtliga ger ett funktionellt ljus. Men till skillnad från tidigare till en betydligt energisnålare förbrukning.
  Av de ljuskällor vi idag använder oss av är det halogenlampan som mest liknar den traditionella glödlampan, då bägge har en färgtemperatur som påminner om varandra. Däremot håller halogenlampan betydligt längre än den traditionella glödlampan.
  En lågenergilampa är dock ett bättre alternativ rent energimässigt eftersom den sparar betydligt mer energi än så väl glöd- som halogenlampor. Vi rekommenderar dig att använda lågenergilampor till bland annat allmän takbelysning. Däremot inte som ljuskälla i armaturer som används frekvent då lamporna lätt slits!
  Du finner energisnåla LED-lampor i vårt sortiment och med tanke på just denna tekniks snabba utveckling kan vi nog vara säkra på att dessa ljuskällor kommer dominera som belysning bland hemmen i framtiden. Idag har LED-lamporna fullt gott resultat när det kommer till ljussättning och vill du är det absolut fullt möjligt att välja LED i hela hemmet.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Lampskärmar

  Att de små detaljerna kan göra mycket för helheten är ett känt faktum och gäller även när det kommer till inredningen i ditt hem. Lampskärmar är bra exempel på dekorationsinslag som verkligen gör skillnad. Vi erbjuder dig snygga och stilfulla lampskärmar i olika former och storlekar som ger dina rum en unik stil. Innan du bestämmer dig för lampskärm är det viktigt att du ser till vilket syfte lampan har och hur du planerar att använda belysningen.
  Du hittar ett komplett utbud av lampskärmar online här hos oss på Inredningsvaruhuset. Allt ifrån små lampskärmar till takkrona och mycket mer. Oavsett om du är på jakt efter små eller stora lampskärmar kan vi erbjuda dig ett välsorterat sortiment av kvalitetskärmar till dina lampor. Vi har något som passar olika smaker och stilar så ta gärna en närmare kik för att inspireras i ditt inredande!
  Ibland kan ett byte av lampskärm ge ett tidigare tråkigt rum ett rejält lyft – helt enkelt en billig investering när det kommer till att göra om i hemmet. Varför inte växla lampskärmar precis som gardiner? En lite färgstark och somrig lampskärm till sommaren som byts ut till en mer dämpad variant när hösten tar vid. Oavsett hur du önskar inreda ditt hem har vi garanterat en lampskärm som passar dig i smaken.
  Precis som med kläder och mode följer även inredning och dekoration cykler när det kommer till trender. Ta gärna en titt på våra läckra retro lampskärmar som är ett tydligt bevis för hur en tidigare era får liv på nytt!

  VANLIGA FRÅGOR

 • Tillbehör/Upphängen

  När det kommer till belysning finns det mängder av smarta och praktiska produkter som kompletterar ljuskällor och armaturer. I den här kategorin hittar du Inredningsvaruhusets kompletta utbud av tillbehör och upphängen som passar till olika typer av belysningssystem. Kom ihåg att du kan söka efter produkten direkt i vår sökruta högst upp på sajten.
  Den kanske vanligaste typen av belysningstillbehör är olika typer av hängen och monteringssystem för att få lampan på sin bestämda plats, till exempel när du ska fästa lampa i taket. Vi har bland annat en smart upphängningsbygel till lampa som fungerar utmärkt när du ska fästa upp en lampa snyggt och rakt i taket. Våra praktiska och även stilrena eluttag från den svenska tillverkaren Beslag Design kan också vara ett nödvändigt tillbehör när du installerar dina lampor. Beslag Designs produkter är ett bra tips för dig som vill ha ett ordnat och stilfullt hem då uttagen enkelt döljs med hjälp av en roterbar skiva och därför inte förfular den övriga inredningen.
  Ska du hänga upp en lampa med sladd kan det behövas en upphängningsbygel för lampsladd som rättar till och samlar upp sladden – ett nödvändigt lamptillbehör för den som inte vill ha irriterande sladdar hängandes ovanför matbordet. Ta en närmare titt här bland vårt utbud av byglar och tillbehör till olika typer av lampor och armaturer för att hitta det som passar dig.

  VANLIGA FRÅGOR

 • Övrigt Lampor

  Att belysning skapar känsla och stämning utöver sin ljussättningsfunktion är något vi alla kan dra nytta av när vi inreder och dekorerar. Genom att tänka strategiskt när vi placerar och inreder med lampor får vi ut så mycket mer av bara det nödvändiga ljuset och våra rum ges helt nya intryck. Här hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du ett varierat utbud av snygga kvalitetslampor i olika stilar och storlekar. Varför inte kombinera olika typer av lampor och ge ditt hem än riktigt unik känsla?
  Ett tips vi genomgående ger våra kunder är att sätta upp en ”plan” innan du bestämmer dig för belysning. Det är nämligen många saker som spelar in när det kommer till att välja rätt ljuskälla, lampfot och lampskärm. Du bör definitivt utgå från platsen där den tänkta lampan ska placeras – till vad behöver du ljuset? Är det en allmänbelysning eller kanske en specifik plats som kräver starkt ljus? Oavsett dina behov kan du vara säker på att finna det du söker här hos oss.
  Riktade golvlampor kan vara ett hett tips för dig som behöver ett starkt men behagligt sken mot soffan för exempelvis läsning. Till taket kan du använda ett allmänljus i form av taklampa, där utöver kan du med fördel låta olika lampor belysa rummet för att skapa mer djup och känsla.

  VANLIGA FRÅGOR

Per sida
Visar 1 - 36 av 284 produkter
Visar 1 - 36 av 284 produkter
Lampor

Lampor har en förmåga att helt kunna ändra karaktären av ett rum. Belysning och lampor i ett hem är en mycket viktig detalj som förtjänar omtanke, kom ihåg att rätt lampor och belysning är en investering som kan få rummet och bostaden i allmänhet, och den övriga inredningen i synnerhet, att nå nya höjder.

Vår syn står för upp till 80 % av alla intryck, genom att låta rummet bada i gemytlig belysning från flera ljuskällor skapar du en trivsam helhet som är skön för ögat att vistas i. Lampor och belysning kan också användas för att punktmarkera och lägga fokus på vissa delar av inredningen. Till exempel kan en väl riktad spotlight eller en strategiskt placerad lampa i taket eller på fot få en tavla, en bokhylla eller en del av soffan att lysas upp och hamna i fokus på ett helt nytt sätt.

Eftersom det naturliga ljuset i Sverige ofta saknas under vintermånaderna är vikten av rätt lampor och belysning lite extra stor just här. Skapa mysiga rum för arbete och vila med en smart kombination av olika lampor och belysning. Här hos oss hittar du massor av lampor online billigt, med hög kvalitet och från väl ansedda märken.

VANLIGA FRÅGOR