Filter

Pris

15 kr - 7500 kr

Serie

Variant

Höjd (cm)

0 - 205

Bredd (cm)

0 - 130

Djup (cm)

5 - 15

Färg

Ljuskälla Ingår

Nyheter

Extrapriser

F A Q

Information

Lampor 

Lampor har en förmåga att helt kunna ändra karaktären av ett rum. Belysning och lampor i ett hem är en mycket viktig detalj som förtjänar omtanke, kom ihåg att rätt lampor och belysning är en investering som kan få rummet och bostaden i allmänhet, och den övriga inredningen...

Läs mer om Lampor

Per sida
Visar 1 - 36 av 290 produkter
Visar 1 - 36 av 290 produkter
Lampor

Lampor har en förmåga att helt kunna ändra karaktären av ett rum. Belysning och lampor i ett hem är en mycket viktig detalj som förtjänar omtanke, kom ihåg att rätt lampor och belysning är en investering som kan få rummet och bostaden i allmänhet, och den övriga inredningen i synnerhet, att nå nya höjder.

Vår syn står för upp till 80 % av alla intryck, genom att låta rummet bada i gemytlig belysning från flera ljuskällor skapar du en trivsam helhet som är skön för ögat att vistas i. Lampor och belysning kan också användas för att punktmarkera och lägga fokus på vissa delar av inredningen. Till exempel kan en väl riktad spotlight eller en strategiskt placerad lampa i taket eller på fot få en tavla, en bokhylla eller en del av soffan att lysas upp och hamna i fokus på ett helt nytt sätt.

Eftersom det naturliga ljuset i Sverige ofta saknas under vintermånaderna är vikten av rätt lampor och belysning lite extra stor just här. Skapa mysiga rum för arbete och vila med en smart kombination av olika lampor och belysning. Här hos oss hittar du massor av lampor online billigt, med hög kvalitet och från väl ansedda märken.

VANLIGA FRÅGOR