Draghandtag används ofta inomhus på köksluckor, skåpdörrar och lådor, men de kan även användas utomhus på till exempel dörrar. Fördelen med ett draghandtag är att går lätt att öppna dörren eller lådan och du får ett bra och enkelt grepp om handtaget. Hos oss på Inredningsvaruhuset hittar du många olika typer av draghandtag som lämpar sig för olika ändamål, vare sig om du söker efter ett handtag att ha inom- eller utomhus.
Det finns många olika material på draghandtag. En del lämpar sig bättre utomhus och andra bättre inomhus, välj därför ett material som lämpar sig för det ändamål du har avsett. Draghandtag i metall är mer tåliga än de i trä och är därför att föredra om du vill att det ska hålla länge, men även de i trä kan vara en snygg detalj. Rostfria och runda draghandtag passar bra i köksmiljöer, där det är viktigt att hålla rent. Den runda formen och det rostfria materialet gör det enkelt för dig att hålla rent och den plana ytan gör det svårt för bakterier att få grepp.
Våra draghandtag finns i flera olika modeller och storlekar. De är enkla att montera och den dolda monteringssatsen ger ett snyggare intryck. En monteringssats ingår för de flesta av våra draghandtag. Ta en titt i vårt utbud för att hitta det draghandtag som passar dig och den miljö där den är tänkt att sitta.

VANLIGA FRÅGOR